Forum Dyskusyjne :: Ploteczki

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Ploteczki

Ploteczki
Autor Wiadomość

czubek :P 
"swistu"

Wysłany: 2006-02-21, 21:54   

a ja (nieczytajaz zbytnio tego co na demna) :D powiem że TAK :D nieraz zdarza mi sie obmowic, obgadac lub (niechcacy0 wygadać się :/ staram sie tego unikac

Jastina napisał/a:
i jeszcze sie przyznali wredniacy :]

przynajmniej porafimy sie do tego przyzac :D
Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)

Dziękuje!

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-02-21, 22:09   

my nie musimy i tak kżdy wie ;)

kawka 

Wysłany: 2006-02-22, 15:13   

czubek :P napisał/a:
przynajmniej porafimy sie do tego przyzac

Co Was nie rozgrzesza :rotfl: Ale jak wspomniała Rdzawa, to jest domena kobiet :wstyd:

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-02-22, 15:26   

ja tam gdy plotkuje świadomie prawdy nie zmieniam, raczej mówie prawde chyba że mi się coś pomyli :D

ktos99

Wysłany: 2006-02-22, 15:28   

drobiczek napisał/a:
mam pytanko do panów... czy wy plotkujecie??? spotykacie się z kumplami i o czym gadacie?? no powiedzcie

Noo plotkujemy, mi sie czesto zdarza, ze nie umiem trzymac jezyka za zebami, ale u mnie to rodzinne ;)

Jastina 

Wysłany: 2006-02-22, 15:28   

Rdzawa napisał/a:
raczej mówie prawde chyba że mi się coś pomyli
oj a myli sie czasami czesto :P

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-02-22, 15:29   

mi sie myli w wybranych przypadkach i w momentach gdy na tą osobę jestem wkurzona ;) albo zdarza mi sie kłamać ale w pozytywach zebym nie wyszła głupio, ot moje ploteczki...

paulka_88 

Wysłany: 2006-02-24, 13:27   

mi sie chyba nawet kiedys zdarzyło plotkowac z kolegami :niepewny: dobrzy są w tym jednak wbrew pozorom :] skurczybyki

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-02-24, 22:51   

Prymas napisał/a:
OdpowiedĄ w moim przypadku brzmi: NIE. ;] Ale bywałem już świadkiem tego, jak roznoszą się wieści wśród facetów - rozmawiają o wszystkim na luzie i raczej się na siebie nie obrażają (jak to kobiety o byle co), więc przychodzi im to bardzo łatwo. Dla mężczyzny plotka jest rodzajem rozrywki, a dla kobiety jakimś wielkim emocjonalnym wydarzeniem...
buhahahahahahahahahahahahahhahahhahahaha blagammm...emocjonalne wydarzenie????no comments :rotfl:
Jastina napisał/a:
a ja jeszcze dodam od siebie ze kobiety tez rozmawiaja o seksie i to wcale nie zadziej niz faceci
co juz koledze mowilam,wiec juz zostal poinformowany
Prymas napisał/a:
Ehh, niech się jeszcze inni faceci wypowiedzą - nie mam ochoty walczyć samemu z taką armią, jaką tu widzę
aaa po prostu brak argumentow :hyhy:
kawka napisał/a:
Co Was nie rozgrzesza Ale jak wspomniała Rdzawa, to jest domena kobiet
i tu znowu trzeba zajrzec do przeszlosci,kobieta idealna dawnej,to taka ,ktora jest skromna cicha(najlepiej by tylko uslugiwala i rodzila dzieci),ktora sie nie denerwuje i nie krzyczy.Idac tym tokiem myslenia trzeba dodac (znowu),ze kobieta walczyla o mezczyzne(biedaczki...),a ze kobiecie nie uchodzilo glosno wyrazac swoje mysli o konkurentce,trzeba bylo zszargac jej opinie plotami.itp.itp nie mam weny :rotfl:
Who's playing tricks on me?"

#deela 

Wysłany: 2006-02-25, 12:38   

Świętoszka napisał/a:
i tu znowu trzeba zajrzec do przeszlosci,kobieta idealna dawnej,to taka ,ktora jest skromna cicha(najlepiej by tylko uslugiwala i rodzila dzieci),ktora sie nie denerwuje i nie krzyczy.Idac tym tokiem myslenia trzeba dodac (znowu),ze kobieta walczyla o mezczyzne(biedaczki...),a ze kobiecie nie uchodzilo glosno wyrazac swoje mysli o konkurentce,trzeba bylo zszargac jej opinie plotami.itp.itp nie mam weny

eeeeeeeee wybacz ale nie widze zwiazku z przeszloascia a plotami
ploty to domena.... plotkarzy bez wzgledu na plec
jednych nie obchodzi cudze zycie ani wydzarzenia, inni rzucaja sie na to jak na zarie po tygodniu glodowki, a jeszcze domysly i mozna zaraz dodac cos od siebie
nienawidze plotkarzy, to mendy bez wlasnego zycia dlatego pasjonuja sie cudzym

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-02-25, 15:39   

deela napisał/a:
nienawidze plotkarzy, to mendy bez wlasnego zycia dlatego pasjonuja sie cudzym

Ostatnio w mojej klatce w bloku zatrzymał mnie jeden z sąsiadów - gapił się na skrzynkę na listy (bardzo intensywnie :P ) i zaczął do mnie mówić coś w stylu: "Popatrz, listonosz był już około 11:15, a tutaj jeszcze listów sąsiedzi nie wyciągneli (wskazując mi przy tym, w których skrzynkach coś jest). Zrobiłem pogardliwą minę i poszedłem dalej. :P Co mnie kurna obchodzi czyjaś poczta? Ci ludzie naprawdę nie mają co robić. Doskonały przykład pasjonowania się cudzym życiem. :P

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-02-25, 21:34   

deela napisał/a:
eeeeeeeee wybacz ale nie widze zwiazku z przeszloascia a plotami
przypisywanie kobietom tej niewdziecznej cechy KIEDYS na pewno sie z tym wiazalo :hyhy:
jesli chodzi o dzisiejsze czasy,to owszem zgadzam sie z tym co napisalas
deela napisał/a:
ploty to domena.... plotkarzy bez wzgledu na plec
Who's playing tricks on me?"

swistu 
Weteran :)

Wysłany: 2006-02-25, 21:41   

Wszyscy plotkuja :P jedni mniej drudzy więcej ale zapewniam Was że każdy ma w sobie coś z plotkary :P
Są też różne plotki - typu "kowalska przefarbowala włosy" i takie typu "kowalska puszcza sie tu i tam - straszna z niej dziwka!"
Te pierwsze są nieszkodliwe i pomagają w podtrzymaniu rozmowy ale te drugie są chamskie i maja za zaranie obrobienie komuś dupy a to jest be :(

:idea: pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam :!: - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
:idea: respect i szacun dla simarik
:idea: szczególne pozdro dla Małej123p ;)

#deela 

Wysłany: 2006-02-26, 17:23   

Cytat:
Są też różne plotki - typu "kowalska przefarbowala włosy" i takie typu "kowalska puszcza sie tu i tam - straszna z niej dziwka!"

wybacz ale kowalska moze sie puszczac nawet z wlasnym fryzjerem kiedy jej farbuje wlosny na p..zdzie
i dlatego zyje w blogiej nieswiadomosci i jetem zaskakiwana takim tekstem: beata ma rocznego synka... a ja nie wiedzialam ze byla w ciazy :D

swistu 
Weteran :)

Wysłany: 2006-02-26, 19:05   

szczerze mowiac to teraz deela nie wiem co odpowiedizeć na Twoj post :zdziwko:

:idea: pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam :!: - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
:idea: respect i szacun dla simarik
:idea: szczególne pozdro dla Małej123p ;)

#deela 

Wysłany: 2006-02-28, 09:53   

swistu, nic, po prostu nic

Odpowiedz do tematu