a ja (nieczytajaz zbytnio tego co na demna) powiem że TAK nieraz zdarza mi sie obmowic, obgadac lub (niechcacy0 wygadać się staram sie tego unikac
Jastina napisał/a:
i jeszcze sie przyznali wredniacy
przynajmniej porafimy sie do tego przyzac
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
mi sie myli w wybranych przypadkach i w momentach gdy na tą osobę jestem wkurzona albo zdarza mi sie kłamać ale w pozytywach zebym nie wyszła głupio, ot moje ploteczki...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
OdpowiedĄ w moim przypadku brzmi: NIE. ;] Ale bywałem już świadkiem tego, jak roznoszą się wieści wśród facetów - rozmawiają o wszystkim na luzie i raczej się na siebie nie obrażają (jak to kobiety o byle co), więc przychodzi im to bardzo łatwo. Dla mężczyzny plotka jest rodzajem rozrywki, a dla kobiety jakimś wielkim emocjonalnym wydarzeniem...
a ja jeszcze dodam od siebie ze kobiety tez rozmawiaja o seksie i to wcale nie zadziej niz faceci
co juz koledze mowilam,wiec juz zostal poinformowany
Prymas napisał/a:
Ehh, niech się jeszcze inni faceci wypowiedzą - nie mam ochoty walczyć samemu z taką armią, jaką tu widzę
aaa po prostu brak argumentow
kawka napisał/a:
Co Was nie rozgrzesza Ale jak wspomniała Rdzawa, to jest domena kobiet
i tu znowu trzeba zajrzec do przeszlosci,kobieta idealna dawnej,to taka ,ktora jest skromna cicha(najlepiej by tylko uslugiwala i rodzila dzieci),ktora sie nie denerwuje i nie krzyczy.Idac tym tokiem myslenia trzeba dodac (znowu),ze kobieta walczyla o mezczyzne(biedaczki...),a ze kobiecie nie uchodzilo glosno wyrazac swoje mysli o konkurentce,trzeba bylo zszargac jej opinie plotami.itp.itp nie mam weny
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-02-25, 12:38
Świętoszka napisał/a:
i tu znowu trzeba zajrzec do przeszlosci,kobieta idealna dawnej,to taka ,ktora jest skromna cicha(najlepiej by tylko uslugiwala i rodzila dzieci),ktora sie nie denerwuje i nie krzyczy.Idac tym tokiem myslenia trzeba dodac (znowu),ze kobieta walczyla o mezczyzne(biedaczki...),a ze kobiecie nie uchodzilo glosno wyrazac swoje mysli o konkurentce,trzeba bylo zszargac jej opinie plotami.itp.itp nie mam weny
eeeeeeeee wybacz ale nie widze zwiazku z przeszloascia a plotami
ploty to domena.... plotkarzy bez wzgledu na plec
jednych nie obchodzi cudze zycie ani wydzarzenia, inni rzucaja sie na to jak na zarie po tygodniu glodowki, a jeszcze domysly i mozna zaraz dodac cos od siebie
nienawidze plotkarzy, to mendy bez wlasnego zycia dlatego pasjonuja sie cudzym
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
nienawidze plotkarzy, to mendy bez wlasnego zycia dlatego pasjonuja sie cudzym
Ostatnio w mojej klatce w bloku zatrzymał mnie jeden z sąsiadów - gapił się na skrzynkę na listy (bardzo intensywnie ) i zaczął do mnie mówić coś w stylu: "Popatrz, listonosz był już około 11:15, a tutaj jeszcze listów sąsiedzi nie wyciągneli (wskazując mi przy tym, w których skrzynkach coś jest). Zrobiłem pogardliwą minę i poszedłem dalej. Co mnie kurna obchodzi czyjaś poczta? Ci ludzie naprawdę nie mają co robić. Doskonały przykład pasjonowania się cudzym życiem.
eeeeeeeee wybacz ale nie widze zwiazku z przeszloascia a plotami
przypisywanie kobietom tej niewdziecznej cechy KIEDYS na pewno sie z tym wiazalo
jesli chodzi o dzisiejsze czasy,to owszem zgadzam sie z tym co napisalas
deela napisał/a:
ploty to domena.... plotkarzy bez wzgledu na plec
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wszyscy plotkuja jedni mniej drudzy więcej ale zapewniam Was że każdy ma w sobie coś z plotkary
Są też różne plotki - typu "kowalska przefarbowala włosy" i takie typu "kowalska puszcza sie tu i tam - straszna z niej dziwka!"
Te pierwsze są nieszkodliwe i pomagają w podtrzymaniu rozmowy ale te drugie są chamskie i maja za zaranie obrobienie komuś dupy a to jest be
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wysłany: 2006-02-26, 17:23
Cytat:
Są też różne plotki - typu "kowalska przefarbowala włosy" i takie typu "kowalska puszcza sie tu i tam - straszna z niej dziwka!"
wybacz ale kowalska moze sie puszczac nawet z wlasnym fryzjerem kiedy jej farbuje wlosny na p..zdzie
i dlatego zyje w blogiej nieswiadomosci i jetem zaskakiwana takim tekstem: beata ma rocznego synka... a ja nie wiedzialam ze byla w ciazy
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
szczerze mowiac to teraz deela nie wiem co odpowiedizeć na Twoj post
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.