Wysłany: 2006-04-21, 14:59
drobiczek napisał/a:
jak byście zareagowali na "owłosine" plecy swojej partnerki???
Jeśli byłyby mocno owłosione to zareagowałbym...krzykiem
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-04-21, 15:00, w całości zmieniany 1 raz
jak byście zareagowali na "owłosine" plecy swojej partnerki
zrobiłbym minkę podobną do tej a potem (jakby opadły emocje ) zacząłbym poważną rozmowe o depilacji
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Hmm, czy można nazwać kobietę partnerką, kiedy ma przed facetem coś do ukrycia? ;] Takie rzeczy się czuje. W jakiś tam sposób wyczuwa się nadmierną nieufność i po prostu nie nawiązuje bliższych kontaktów (chyba że jest się głupcem).
Ehh, wkopałem się w dziwny temat...
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-23, 20:01
nic dziwnego i odstraszającego nie widzę w owłosionych plecach, jeżeli komuś to przeszkadza ze względów estetycznych to nie patrzy albo nie dotyka, jego sprawa, można z tym żyć, są gorsze "mutacje"
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
jak byście zareagowali na "owłosine" plecy swojej partnerki???
a czy sa w ogole takie?
simarik napisał/a:
są gorsze "mutacje"
dawaj przyklady
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-04-30, 21:22
Świętoszka napisał/a:
dawaj przyklady
inne atawizmy:
"zdarzające się niekiedy przypadki zachowanego ogona u ludzkich noworodków. Również liczne niedoskonałości rozwiązań biologicznych, a nawet jawne niedorzeczności lub absurdy w budowie różnych narządów (nerwy wzrokowe oczu kręgowców położone przed siatkówką, a nie za nią, tak że promienie świetlne muszą przedzierać się przez plątaninę "okablowania" oka, zanim dotrą do warstwy komórek światłoczułych, zamknięcie kanału rodnego kobiety w sztywnym gorsecie kości miednicy, utrudniającym przeciskanie się wielkiej głowy ludzkiego noworodka, krzyżowanie się przewodu pokarmowego i oddechowego w krtani skutkujące niebezpiecznym krztuszeniem się, itp.) nie uszły uwagi ewolucjonistów. Nasze ciała (i ciała innych gatunków) mogą budzić zachwyt wyrafinowaniem swej budowy, ale nie są doskonałe."
Czytałam też o wystąpieniu trzeciego gruczołu mlecznego, na przykład w okolicy pępka.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
ale trzeba na tą sytułacje spojrzeć drugiwej strony
zawsze możan się chwalić kumplom ze twoja laska ma "plecy" już oni to sobie zrozumieją na swój sposób
_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
"zdarzające się niekiedy przypadki zachowanego ogona u ludzkich noworodków. Również liczne niedoskonałości rozwiązań biologicznych, a nawet jawne niedorzeczności lub absurdy w budowie różnych narządów (nerwy wzrokowe oczu kręgowców położone przed siatkówką, a nie za nią, tak że promienie świetlne muszą przedzierać się przez plątaninę "okablowania" oka, zanim dotrą do warstwy komórek światłoczułych, zamknięcie kanału rodnego kobiety w sztywnym gorsecie kości miednicy, utrudniającym przeciskanie się wielkiej głowy ludzkiego noworodka, krzyżowanie się przewodu pokarmowego i oddechowego w krtani skutkujące niebezpiecznym krztuszeniem się, itp.) nie uszły uwagi ewolucjonistów. Nasze ciała (i ciała innych gatunków) mogą budzić zachwyt wyrafinowaniem swej budowy, ale nie są doskonałe."
Czytałam też o wystąpieniu trzeciego gruczołu mlecznego, na przykład w okolicy pępka.
wymiekam i zaczynam doceniac to co mam(i czego nie mam)
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Mów za siebie
Moja kumpela co jakiś czas robi sobie tatuaż na plecach henną, a potem ten tatuaż (który nie jest ładny ) schodzi i zostają tylko czarne, dłuuugie włochy ... już mi niedobrze
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.