Wysłany: 2008-04-09, 14:06
Logo, CKM, Playboy, Maxim i angielski Nuts
Zdjecia lasek to tylko przyjemny dodatek do pozostalej zawartosci dlatego nie kupuje tych gazet tylko po to zeby sobie gole dupy poogladac bo jesli przyjdzie mi na to ochota moge z neta skorzystac - bardziej interesuja mnie artykuly - choc jedne lepsze, inne gorsze, zawsze znajdzie sie cos ciekawego
Nie czytuję jakoś. Takie laski tam są zwykle dla mnie zbyt sztuczne, nie ma w tym naturalnego piękna. I w ogóle mam dziwny gust co do urody raczej, więc większość mi się nie podoba.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Mój braciszek czasami kupuję logo i playboya. I jak tu Mokra, napisała niektóre artykuły są czasami wartę przeczytana, jak na typową gazetę ocieka w niej seks, dla mnie w jakimś lepszym smaku, może zewzględu na teksty.
_________________ Milczeć? ale wtedy
tak jakby między nami już tylko nic —ciągniemy za dwa końce to nasze trudne milczenie —Po tylu latach o czym myślisz — nie wiem
dobrze ze sex a nie sperma jak w innych gownianych gazetach
właśnie, choćby hustler... niellubię
jerycho
Wysłany: 2008-04-27, 14:07
Wszystko to rzecz gustu, w Top Gear są świetne zdjęcia i ciekawe teksty, to samo podoba mi się w CKMie, a gdyby tak połączyć te dwie tematyki w jednej gazecie...
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 15:52
W sumie internet jest tak obszerny, że na jego rzecz zrezygnowałem z pisemek, a jest tu dużo więcej niż w nich hehe ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.