"Swieta" a dlaczego niby można nazywać osoby które kolczykują sobie miejsca intymne "nienormalnymi"?
Jeżeli chodzi o higienę intymną to czy się ma kolczyk czy też nie to trzeba o nią dbać!
A co do naderwania to też raczej nie ma szans. Kolczyka w uchu też się nie nadrywa przy każdym czyszczeniu ucha. A przekucie goi się szybko około 3 - 4 tygodni.
"Swieta" a dlaczego niby można nazywać osoby które kolczykują sobie miejsca intymne "nienormalnymi"?
pytasz mnie o to? Dlaczego?Czyzby sprostowanie,iz slowo "zly" nie jest jednoznaczne z "nienormalnym" oznaczalo,ze sama tak sadze?Hm.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie, nigdy w życiu. Jeśli ktoś lubi to jego sprawa, nawet jestem troszkę ciekaw jak to jest potem w trakcie, ale żadnych ostrych narzędzi w tym rejonie widzieć nie chcę
Rebeliant
Wysłany: 2008-04-13, 11:10
Jak ktoś to ujął: bezsens. Co, pokażemy znajomym że mamy kolczyk w penisie? No i wygląda paskudnie w mojej ocenie.
No i boli mnie na samą myśl o takim kolczyku
ktos tu napisal ze kolczyki w miejscach intymnych sa nieprzydatne .. kolejna rzecz, z ktora sie nigdy nie zgodze a i wy skoro nie macie to raczej nie mozecie sie wypowiadac odnosnie ich przydatnosci
intymny u faceta? mrrrrrrrrrrrr ;] maz niestety nie daje sie namowic, bo boi sie ze przy tak ostrych zabawach mu sie "urwie " ale coz, nie to nie, przeciez namawiac go nie bede
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.