Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2007-06-13, 17:25
Wszystkie te badziwia sa przereklamowane. Nawet to co proponujesz. Musisz miec w takim razie mala ilosc wlosow. Moich jest duzo i sa b. geste, sa proste wtedy gdy przy syszeniu dokladnie wysysze, inaczej sa wiesniackie fale.
d³ugie w³osy s± bardziej dla kobiet ni¿ dla mê¿czyzn
ale z drugiej strony:
niektórzy fajnie wygl±daj± z d³ugimi w³osami i
Katharsis napisa³/a:
prawie ka¿dy ch³opak ma krótkie w³osy... a to takie nijakie...
ale chyba jednak po g³êbszym zastanowieniu zastosujê siê do:
Mokra napisa³/a:
to lepiej od razu tnij xD
bo znaj±c moje szczê¶cie ¿aden sunsilk i inne dziadostwo nie pomo¿e, a do babskiego fryzjera chodziæ na pewno nie bêdê.
Od razu po zakoñczeniu roku szkolnego idê do fryzjera i siê tnê.
Ok... ale co zrobiæ z krótkimi w³osami, ¿eby nie wygl±daæ nijak?
Wiek: 58 Do³±czy³a: 01 Maj 2007 Posty: 823 Sk±d: ciemna dolina
Wys³any: 2007-06-13, 22:54
Cytat:
Ok... ale co zrobiæ z krótkimi w³osami, ¿eby nie wygl±daæ nijak?
Ogoliæ na zero i wytatuowaæ sobie co¶ na ¶rodku czaszki
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w b³±d. Je¶li mo¿esz udawaj, ¿e nie mo¿esz; je¶li dasz znaæ, ze chcesz wykonaæ jaki¶ ruch, nie wykonuj go; je¶li jeste¶ blisko, udawaj, ¿e¶ daleko; je¶li wróg jest ³asy na ma³e korzy¶ci, zwabiaj go; je¶li w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; je¶li jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoj±; je¶li jest silny, unikaj go; je¶li jest cholerykiem, rozw¶cieczaj go; " Sun Tzu
wiem co¶ o tym kiedy¶ to by³ mój problem,niegdy nie prostuj sobie w³osów ,nie susz ich suszark± przez to twoje w³osy bêd± ci w nadmiarze wypadaæ i bêdziesz mia³a ³upie¿ stosuj naturalne metody , susz w³osy w rêczniku, u¿yj szamponu schauma aloe vera w³osy po tym s± proste ,bardzo l¶ni±ce i miêciutkie,do tego mo¿esz u¿yæ mgie³ki z radicala ze skrzypu polnego to te¿ ci pomo¿e ja zaczê³am stosowaæ takie metody moje w³osy s± super mam bardzo d³ugie ,proste, l¶ni±ce ,miêkkie a przedewszystkim nie wypadaj± mi
stwórz swoj w³asny niepowtarzalny styl .........nic nie rób hehe
_________________ One day you will ask me what's more important, your life or mine?
And I will say, my life....
then you will walk away, never knowing that you are my life.....
''Bo ¿ycie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cze¶ciej Mary''
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.