Mam pytanie do was, mężczyzn. Dlaczego zawsze siadacie w takim rozkroku? Nurtuje mnie to niesamowicie. Czy wam przeszkadza wasz "interes" czy jest tak strasznie niewygodnie? na prawde mam już dość gnieżdżenia sie w autobusach kiedy jakiś gość rozwali te swoje giry a ja musze siedzieć skurczona. Wytłumaczcie mi o co chodzi, może stane się bardziej wyrozumiała.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Był chyba gdzieś taki offtopic na forum. Ja na przykład nie muszę tego robić i nie rozumiem, dlaczego inni panowie to robią. :p To naprawdę nie jest konieczne. Nie musisz być wyrozumiała - robią to tylko dla niewielkiego powiększenia wygody.
Tak, zwiekszaja własną wygodę, a zmniejszają swoich współpasażerów. Dzisiaj w trzydziestostopniowym upale byłam zgnieciona pomiędzy dwoma panami i zapewniam, że nie było to miłe.
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Ja jak jade autobusem to siadam tak by nieprzeszkadzac innej osobie siedzacej kolo mnie i zarazem tak by bylo i mnie wygodnie Ja bynajmniej swych gir nie rozwalam tak jak to napisala kolezanka na poczatku
Nie Ja wtedy siadam zawsze od okna i sie opieram o nie a rece mam skrzyzowane na klatce piersiowej a nogi... sorrki.... GIRY trzymam tak jak napisalem wyzej
Mi nigdy nie przeszkadzal rozkraczony facet zazwyczaj sie "przesuwaja"
Hmm, interesujące. To by chyba oznaczało, że Panna Ironia ma w sobie za mało seksapilu, aby mężczyźni na nią spojrzeli i byli mili. Ciekawe czy moja teoria jest dobra...
nieee,dokladnie odwrotnie
moj diabelski usmiech sprawia,ze wszyscy gentelnami ustepuja mi miejsca
nie musze sie prosic o przesuniecie...
Wysłany: 2006-08-24, 17:39
hmm zalezy jaki sie ma interes i w jakim jest stanie jak sobie stoi to sry ale nie scisne go ... a jak se spi to czemu nie i wygodniej jestjak se jest luzno w bokserkach
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-08-24, 18:24
fajnie wlasnie niech ma wolnosc i aby mu wygodniej i sie tak nie poci a majty cisna i jak sie obudzi to zwykle wystaje przez gumke i to boli i jest takie fuuuuuuuuuj
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Siadając w "rozkroku" rozluźniamy mięśnie a siedząc "zgrabnie" nie jest nam wygodnie bo trzeba trochę napinac mięśnie i ciśniemy sobie Więc to jest raczej kwestia wygody
_________________ Czarna eLka w kółeczku się mieni, to jest Legii święty znak,
jej kibice są niezwyciężeni boi się ich cały świat.
Boją się nas kibice angielscy, boją się nas także holenderscy,
Boją się nas kibice Górnika, boi się nas cała pierwsza liga!
Pomyślcie, co by było, jakby wszyscy faceci siedzieli grzecznie nóżka przy nóżce?? To takie niefacetowskie Ale racja nie powinni się tak rozwalać jak ktoś chce usiąśc koło nich. Trzeba się troszkę posunąć kosztem chwilowej niewygody.
_________________ Granicy serca nie przekroczysz bez paszportu wzajemności...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.