babcia wyciaga prowian: jajka kabanosy i buleczke... zapach nieiemski..
I to się tak unosi nie ma ludzi co tego "ZAPACHU" nie poczuje, albo jak jest sie w MacDonaldzie idp i sobie kupia coś do pica i wyciagaja swoj "zdrowy" prowiant kiedyś widziałam bułeczki i ogórki w słoiku.
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
Wysłany: 2006-12-02, 11:21
Mania napisał/a:
tylkoo krowa nie zmienia zdania
muuuuuuuuuuuuuuu trzeba miec swoje zdanie i potrafic go bronic i nie zmienie zdania i nie stane sie grzeczyny chlopczykiem bo nie lubie robic czegos wbrew sobie ...
shala napisał/a:
Można być yy niegrzecznym chłopczykiem i równocześnie mieć trochę kultury...
mam bo puszczam starsze panie
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.