Hehe nigdy na to nie zwrcałem uwagi chociaż w autobusie czy pociągach cześciej Stoje jesli miejskie a w samlotach pociagach i autobusach ja jade gdzies dalej to opuszczam sobie fotel i idę spać .
a co w tym dziwnego? tak nam wygodniej. a, ze to utrudnia innym zycie? a staruszka sadzajaca na siedzeniu obok torebke? tez nie musi tego robic, ale tak jej wygodniej, to kwestia kultury. Jesli "jajeczny komfort" jest dla kogos wazniejszy od czyjejs wygody, no to pozniej to tak wyglada ;-] .
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wysłany: 2006-11-29, 09:16
Do starych ludzi tzeba miec szacunek... Chociaz czasem przesadzaja... np 30 stponi, caly tranwaj tonie w pocie a babcia wyciaga prowian: jajka kabanosy i buleczke... zapach nieiemski..
Wysłany: 2006-11-30, 19:17
miss irony napisał/a:
Dlaczego zawsze siadacie w takim rozkroku?
Jeśli chodzi o mnie to siadam tak dlatego że mam za długie nogi, i jesli je wyprostuję to nie mogę normalnie siedziec gdzyż przeszkadza mi siedzenie na przeciwko .Innym jest niewygodnie? No i co z tego. Gdyby ktoś był na moim miejsu to na bank postąpiłby tak samo. Po za tym za bilet płacę, więc wymagam ;d
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-11-30, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-11-30, 21:05
Cudak napisał/a:
Jeśli chodzi o mnie to siadam tak dlatego że mam za długie nogi, i jesli je wyprostuję to nie mogę normalnie siedziec gdzyż przeszkadza mi siedzenie na przeciwko
Nie ty jeden , kobiety tez maja dlugie nogi i jakos sobie radza
Cudak napisał/a:
Innym jest niewygodnie? No i co z tego. Gdyby ktoś był na moim miejsu to na bank postąpiłby tak samo.
Jak posiada resztki przyzwoitosci to nie
Cudak napisał/a:
Po za tym za bilet płacę, więc wymagam ;d
a ja to co rencistka ...? Swoje na bilet wydalam to oczekuje ze nikt mi sie nie wryje z kolanami na moja miejscowe
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Wysłany: 2006-11-30, 22:17
no i co mam 208 i co mam z nogami robic w busie nie mieszcza sie w miejscu ku temu wyznaczonemu a jak stoje to chacze glowa wiec nie bede cierpial i trzymal nug przy brodzie lepiej je wyciagnac i by bylo w miare ok .... i czy od razu egoista nie mozna ciagle o innych myslec trzeba o siebie tez dbac ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Wysłany: 2006-11-30, 22:27
Ruget napisał/a:
no i co mam 208
wspolczucie to prawie pol metra wiecej niz ja
Ruget napisał/a:
i co mam z nogami robic w busie nie mieszcza sie w miejscu ku temu wyznaczonemu a jak stoje to chacze glowa wiec nie bede cierpial i trzymal nug przy brodzie lepiej je wyciagnac i by bylo w miare ok ....
hmm a jak ty sie wogole miescisz w takim siedzaku... Nie przesadzaj widzialam gorsze przypadki a sobie radzili po prostu usiadz jak czlowiek noga przy noge pod katem prostym .
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Lukez [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-30, 23:04
Z rozłożonymi nogami siedzi najwygodniej, a nie ze skulonymi, mięśnie napięte itp...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-11-30, 23:05
Lukez napisał/a:
mięśnie napięte
No faktycznie... zalezy jak się usadzisz. Bardzo wygodne się siedzi ze skulonymi nogami bez napietych mięśni... widać żeś niedoświadczony człecze ;>
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Lukez [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-30, 23:08
shala napisał/a:
Bardzo wygodne się siedzi ze skulonymi nogami bez napietych mięśni... widać żeś niedoświadczony człecze ;>
ale....... to tak nie wygodnie w naszej naturze jest siedzieć z rozłożonymi nogami i robi tak większa większość dziewczynko
Wysłany: 2006-11-30, 23:39
Mania napisał/a:
Ze tez oni tego nie moga zrozumiec
po co to rozumiec ja zdania ie zmienie nie bede siedzial jak grzeczny chlopczyk .... jak jestes grzeczna dziewczynka to ok ale mi to nie odpowiada ja zyje tak by byc szczeliwym i by moj kwiatuszke byl szczesliwy reszte mam gleboko .... i koniec tematu
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
Lukez [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-01, 10:21
Niedawno się zarejestrowałem na tym forum i czuję, że tutaj odgrywa się wojna płci...
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2006-12-01, 13:42
Ruget napisał/a:
nie bede siedzial jak grzeczny chlopczyk .
Można być yy niegrzecznym chłopczykiem i równocześnie mieć trochę kultury...
Lukez napisał/a:
tutaj odgrywa się wojna płci...
E chyba nie..
Tak w ogóle to mnie nie przeszkadza, że zajmujecie w autobusie 2 miejsca (prawie). Mogę wręcz powiedzieć, że podoba mi się to, bo jest takie.. męskie xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.