a tu Cie zaskocze: nie ogladam za wczesnie leci, widzialam jeden odcinek tylkoi mi sie przypomniala zwrocilam na nia uwage w "BlackJacku". a wczesniej widzialam ja w "Home and away" - urodziwe dziewcze
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-08, 17:29
Brigitte Bardot - jest już wiekowa ale gdy byłą młoda i ukazało się jej zdjęcie tańczącej w deszczu ta jakiś biskup stwierdził że to wcielenie szatana. Więc chyba zasługuje na miano najseksowniejszej.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Dealer
Wysłany: 2007-09-25, 11:11
He he ktos na poczatku podal Danute Stenke, chyba 30 lat temu
_________________ One day you will ask me what's more important, your life or mine?
And I will say, my life....
then you will walk away, never knowing that you are my life.....
''Bo życie to takie Czary-Mary...rzadziej Czary, cześciej Mary''
[quote="Mordred"]jak dla mnie to ta Brant jest wstretna. no offence.[/quotta]
Monica brant ma tyle lat co moja mama a figurki pozazdroscilaby jej niejedna malolatka, ma piekny brzuch tylko miesnie ramion zbyt duze ale to zawodowa fitneska wiec sie nie dziwie , chcialabym w polowie wygladac jak ona gdy bede po 40...
2_p1.jpg
Plik ściągnięto 578 raz(y) 30,25 KB
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Ostatnio zmieniony przez ***KOSMITKA*** 2007-11-14, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.