To panie polskie:
Joanna Senyszyn - ale to nie aktorka raczej
Barbara Bilda - ale ona raczej też nie
Danuta Stenka - aktorka
Agnieszka Dygant - Przedewszystkim
Anna Korcz - aktorka
Anna Mucha - aktorka
A teraz panie innej narodowości:
Winona Ryder (Przerwana lekcja muzyki)
Angelina Jolie
Amanda z Piły
i to chyba wszystko
Jako że jestem w trakcie oglądania Twin Peaksa, muszę koniecznie wspomnieć tu o Sherilyn Fenn - pomimo że na dzień dzisiejszy jest w wieku moich rodziców. ;] Miała kobitka urok.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-21, 18:44
Angelina Jolie
Prymas napisał/a:
Miała kobitka urok.
Ma nadal bo z tego co się orientuje żyje nadal
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Miałem raczej na myśli przemijanie uroku wraz z wiekiem, a nie jego zniknięcie wskutek śmierci. Nie wiem, jak wygląda teraz i ile tego uroku zostało, lecz obstawiam, że ciężko, aby mogła mi się jakoś specjalnie podobać kobieta w wieku moich rodziców.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-21, 18:55
Prymas napisał/a:
Nie wiem, jak wygląda teraz
Fatalnie ale nie z powodu wieku tylko tego że schudła jakieś 20 kg i wygląda jak wypuszczona z Oświęcimia. Bo moim zdaniem jej urok tkwił w tym że wyglądała jak kobieta a nie patyk.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-06-25, 14:56
Zdecydowanie:
Ana Ivanovic. Reprezentantka Serbii
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-06-25, 15:26
Yenna napisał/a:
Cudak, wszystko co Serbskie xD
To oczywiście prawda, ale w tym przypadku narodowośc ma tu niewiele do rzeczy...
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Jak dla mnie jeszcze Meryl Streep kilkanaście lat temu.
co racja to racja. dla mnie wszystkie ikonki pop kultury chowają się przy niej [tej sprzed iluś tam lat]. a mając tyle lat co ona, chciałabym tak wyglądać.
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Ja tylko dodam tyle że te wszystkie aktorki tak na żywo są niewiele ładniejsze bądź nawet brzydsze i mniej seksowne niż część dziewczyn które się spotyka na ulicy. Odrobina makijażu dobry program do retuszowania niezłe światło i dobre ujęcie a mamy boginie.
i niby co to jest, ta mala Japoneczka twoim zdaniem podchodzi pod seksowna kobiete?
Bardzo, ona wyzwyala we mnie pot, co podchodzi pot erotyke, jest bardzo pociągająca.
sa gusta i gusciki
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.