Wysłany: 2007-06-24, 21:25 Mam pytanie do starszych???
Nie wiem jak to powiedziec ale czy wy mieliście cos takiego jak ja w wielu dojrzewania bo nie wiem czy to normalne podobaja mi sie chłopacy i dziewczyny. Czytałem wiele i nie wiem czy jestem homoseksualiistą heteroseksualista czy biseksuallistą czy to buża orientacyjna ??????????????????
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-25, 17:02
młodyboy, spokojnie... za duzo pewnie analizujesz i sam się doszukujesz 'podejrzanych' zachowań u siebie. ja jestem w 100% hetero, a podobaja mi się zarówno mężczyźni jak i kobiety, wcale nie uważam tego za coś złego.
......ale póki co ode mnie trzymaj sie z daleka ..
_________________ ">>.. ty meliniażu akademicki-zebys tylko nie oślepł..<<"
>>Trenuj tak,abyś mógł przyjąć każdy cios,atakuj tak,abyś nie musiał przyjąć następnego.<<
>> Krocząc ciemną doliną zła sie nie ulęknę .... bo jestem największym ZŁEM w tej dolinie <<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.