yo ziomy
jakie majtki nosicie??
bo ja bokserki zawsze i wszedzie... nie rozumiem i nie wiem jak mozna chodzic w takich zwyklych `slipkach bleeee. ciasno i niewygodnie[/u]
bokserki sa fajniejsze. Ale teraz jak jest tak ciepło, to u mnie nad zalewem w mieście jak mi wyskoczy koleś w takich obcisłych galotach to mi się zwraca.
Bokserki (luźne) na mokrym ekhm "ciele" mniam
_________________ All good things come to an end...
;]
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-19, 15:18
Bokserki albo nic. Facet w stringach lub slipach to najlepszy środek antykoncepcyjny jaki znam.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-06-21, 14:23
Prymas napisał/a:
Chodzę w slipach i bynajmniej nie czuję się bezpłodny.
Ty może nie ale we mnie widok slipów powoduje chęci życia w celibacie
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Ty może nie ale we mnie widok slipów powoduje chęci życia w celibacie
Złośnica napisał/a:
jak patrze na te zdjecie co Magda wkleiła to mam taka sama chec xD
Wy macie chyba jakiś uraz do tych majtek, jakieś nieprzyjemne wspomnienia... Niech pomyślę... Może byłyście dręczone przez koszmar, w którym goniły Was wielkie, zmutowane slipy męskie? Bo ja tego wytłumaczyć inaczej nie potrafię...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-21, 16:29
Prymas napisał/a:
Wy macie chyba jakiś uraz do tych majtek, jakieś nieprzyjemne wspomnienia...
facet w nich jest nieatrakcyjny, tak samo jak ten w długich włosach, ten który ma glany na nogach.
automatyczna reakcja - niechęć, brak jakiegokolwiek kontaktu - nawet wzrokowego, że o seksualnym nie wspomnę - i nie przesadzam, po prostu piszę jakie mam odczucia.
Dokładnie Magda. Po prostu widok faceta w slipach jest tak odpychajacy ze mała bania.
Prymasku zmień poki jeszcze czas gacie na bokserki
nigdy nie snily mi sie zmutowane slipki meskie xD zapewniam Cie. To tylko Twoje tłumaczenie ;-)
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
facet w nich jest nieatrakcyjny, tak samo jak ten w długich włosach, ten który ma glany na nogach.
Z kolei inna kobitka powie mi, że właśnie ten z długimi włosami albo z glanami jest atrakcyjny. ;] Także może nie jest to kwestia tego, że to ja powinienem zmienić swoje przyzwyczajenia, lecz tego, że powinienem czekać na taką kobietę, która uzna mnie za atrakcyjnego takiego, jakim naprawdę jestem (w tym przypadku noszącego slipy).
Wysłany: 2007-06-21, 17:50
Prymas napisał/a:
Bo ja tego wytłumaczyć inaczej nie potrafię...
Facet w slipach wygląda idiotycznie. Już lepiej żeby je ściągną razem ze spodniami
Magda napisał/a:
samo jak ten w długich włosach, ten który ma glany na nogach.
A z tym jakoś nie mam problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.