moj chllopak nosi bokserki i tylko je raz mu kupilam slipki bo mi sie spodobaly bo na nich sa swinie kotre sie bzykaja i mowil ze mu sa nie wygodnie hehehe ja ogolnie to tez wole bokserki
[ Dodano: 2007-07-05, 10:43 ]
oczywiście nie na sobie ;p
a ja mam do Was nasi szanowni panowie taka prośbę: nie kupujcie obcisłych kapielowek! nie paraducie w nich po polskiech plażach, mysląc, ze błyszczycie. koniec przemowienia.
usłyszałam jedną opinię:
"noszenie majtek jest bezpieczniejsze..nie widać tak,jak niedajboże się coś podniesie"
mój chłopak też nosi same bokserki..
i dobrze,zwykłe majtki smiesznie mi się kojarzą..z moim dziadkiem chyba,który też nosi zwykłe majtki.
_________________ ...wiemy o sobie tyle,na ile nas sprawdzono...
Wysłany: 2007-08-11, 15:04
Magda napisał/a:
to nie jest ocenianie, wyraziłyśmy swoje zdanie na temat slipów męskich, które są dla nas odpychające, więc powinno Wam to dać trochę do myślenia.
Ile osób tyle zdań
Cytat:
Panowie, kiedy idziecie do kobiety - nigdy w slipach... ja wam dobrze radze.
Kobiety, kiedy idzie do was mężczyzna - nie zakładajcie bielizny ... ja wam dobrze radze.
To tez jest moje zdanie na ten temat
_________________ Pracuj tak jakbyś nie potrzebował pieniędzy. Kochaj tak jakby nikt nigdy ciebie nie zranił. Tańcz jakby nikt na ciebie nie patrzył. Śpiewaj jakby nikt cię nie słuchał. Żyj jakby był raj na ziemi.
facet w nich jest nieatrakcyjny, tak samo jak ten w długich włosach, ten który ma glany na nogach.
Jak facet ma ladne cialo to tak samo ladnie wyglada w bokserkach, choc tez wolę. Z kolei ja do dlugowlosych facetow w glanach jakos nie mam urazow ;/ coz...[/quote]
Chcialbym wyjasnic zainteresowanym,ze rodza majtek meskich na ktore wiekszosc mowi: slipy-to jest odzienie kapielowe a nie bielizniane.Sa to majtki wyciete dosc mocno.Klasyczne slipy sa wiazane z boku na troczki.Natomiast jezeli chodzi o bielizne meska,sa to po prostu roznego rodzaju majtki.Sposrod nich rozrozniamy: (nie lubie tej nazwy-)"bokserki"-wole nazwe:szorty.Kilka innych fasonow majtek z nogawkami.Zwykle klasyczne majtki,te do ktorych przylgnela bledna nazwa:slipy.Oraz stringi.Na upaly nie ma lepszych od tych ostatnich.Natomiast niczego tak nie nienawidze jak wiszacych gaci zwanych :luzne tzw. bokserki,czyli szortow.Szorty to dlla mnie koszmar.Poza tym sa strasznie niewygodne,a na upaly wrecz tragiczne...Nigdy nie nosze majtek klasycznych,bo ich tez nie lubie.Dla mnie stringi-na upaly,oraz szorty obcisle poza nimi.
Wysłany: 2007-09-10, 21:15
Kinder116 napisał/a:
nie wyobrazam sobie treningu w bokserkach
Kiedyś poszedłem, i po kwadransie musiałem zejść, tłumacząc się problemem z nadgarstkiem xD
Bokserki są skurwiałe ;D
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.