Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: kulturystyka
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » kulturystyka

kulturystyka
Autor Wiadomość

blr 

Wysłany: 2007-09-27, 21:26   kulturystyka

Witam panów ;] mam sprawe chce przybrac na masie szybko , napiszcie co i jak jesc kiedy ćwiczyc mozna tez zalączyc jakies linki :) narazie nie mam kasy wiec przez 2 miechy bee jachal na twarogach , makaronach itp :P ale co potem :] .
Aco potem to wlasnie chce sie dowiedziec od was :] jakies odzywki, sterydy tez magoa byc ale takie zeby bylo jak najmniej skutków ubocznych i zeby byly dobre :]
bo tak za 5 miechmow chce brac teste i mete ;] więc piszcie........!!!!

Z :super: góry thx

desable 

Wysłany: 2007-09-27, 22:11   

Hm:D Więc. Chcesz przybrać na masie, ale mam nadzieje, ze cwiczylem wczesniej z pół roku przynajmniej?? Bo widzisz. Jest taka zasada. Najpierw trening, a potem suplementy. Oczywiscie białko i węglowodany powinno się jeśc non stop. Jesli nie z proszku to posilki. PO kazdym treningu ZAWSZE min 1 torba ryzu. Jak najwiecej czerwonego miesa, kolo 10 jajek dziennie. Tzn białek. Okolo 6 posilkow dziennie. Regularnie. Do tego banany, grapefruity. NASTĘPNIE! Kreatyna. Getza. Ze sterydami widzisz jest tak, że to nie jest takie proste, bo. Eh. Duzo pieprzenia z tym. W sumie meta aż tak grożna nie jest, ale widzisz. Omadren lub testosteron i inne tego typu sterydy są gorsze. Trzeba brać potem odbloki... w sumie po mietku tez podobno. Ja nie lykalem nigdy koksu, ale coz...przede mna daleka droga. Warto zapamietac, ze masa miesniowa zrobiona na WSZELKIEGO rodzaju suplementach jest O WIELE WIELE mniej wytrzymala niz masa zrobiona na "sucho" - na zwyklym zarciu.

Ruget, najpierw przesłuchaj tego kawałka, Różowa Lalo, a potem małpuj "ciemnymi stronami mocy"

Dark Side 

Wysłany: 2007-10-01, 15:34   

Proponuje Ci dobry i sprawdzony sposób (sam go stosowałem)

Ważyłem 65kg jak zaczynałem ćwiczyć 2 lata temu(miałem biceps 34cm, przed ramie 29cm klatka 105 cm i przez 2 miesiące 3 razy dziennie zarzucałem takie oto danie:

1 gotowany woreczek ryżu (możesz nawet 2 jeżeli zjesz)
1 szklanka mleka
1 łyżka mleka w proszku
1 całe jajko lub dwa
sól,pieprz (do smaku ale można bez)
może nie jest to bardzo smaczne jednak spokojnie mogłem to zarzucać przez 2 miechy 3x dziennie a potem jeszcze tak z rok 2 x dziennie .

wszystko wrzucasz do 2litrowego wysokiego naczynia i miksujesz na papkę i pijesz lub jesz łyżką (Ja piłem 3 razy dziennie -rano jak sie obudziłem potem przed siłownią i po siłowni)
Przytyłem 30 kg po 2 miesiącach ale do tego jadłem jeszcze jakiś posiłek co 3 godziny a nieraz nawet co 1,5 h.Ogólnie jadłem nawet do 10 posiłków dziennie. Teraz waże 95 kg przy wzroście 176 cm (biceps 43cm ,przed ramie 37cm, klatka 120cm)pozdro.

Ostatnio zmieniony przez Dark Side 2007-10-01, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  

hazard69 

Wysłany: 2007-10-25, 05:22   

przede wszystkim białko i weglowodany odstawic picie frykanie dropsowanie i tym podobne co do zielonego to jest dobre na apetyt :) wiec to moze ewentualnie zostac :super:

odrzywki to kreatyna jest głównie na mase i na siłe mega massy i tym podobne to sa witaminki białko itd ale rewelacji po tym niema czycha ze zmieszasz z czym odrzywki

piszesz ze za 5 miechów bedziesz brał tescia i mete meta to najgorszy szajs porównanie wachanie kleju a kucie sie fajka. chcesz zeby matka ci puzniej pulpeciki robiła albo po jednym piwe dostawał takiej szajby ze nawet qmpli bedziesz klepał ??? a co do tesia nastepny szajs po 1 mozesz byc po nim bezpłodny znam nawet taki przypadek

załatw sobie ome i do niej bierz kreatyne albo zamiast omy wynstrol
ja osobiscie brałem ome i kreatyne w ciagu miecha przybyło mi 10kg i sporo siły
oma kosztuje okolo 50 pln masz 5 strałów 1 na 5 dni winstrol podobnie a kreatyne mozesz sobie kupic w karzdym sklepie sporotym jedz duzo białka i weglowodanów cwicz po 1h dzienie efekty bedziesz widzial w oczach

[dark side] piszesz 30kg przez 2 miechy na samym zmiskowanym białku i odrobinie weglowoganów bo ryz to glównie weglownodany jakos mi sie wierzyc nie chce hehe nawet desperaci po mecie i testosteronie i po porzadnej djecie tyle nie przybywa... !!!

pozdrawiam i sorki za błędy :ok:
Ostatnio zmieniony przez hazard69 2007-10-25, 05:34, w całości zmieniany 2 razy  

Kinder116 

Wysłany: 2007-11-05, 17:01   

kreatyna i mass buildier 70/30 efekt murowany w szybkim czasie. warunki to 4 razy w tygodniu na siłce i naprawde ostry wycisk...najlepiej krótkie przerwy miedzy seriami to maksymalnie wykorzystasz kreatyne. a co do mety musisz być debilem żeby to brać...

***KOSMITKA*** 

Wysłany: 2007-11-08, 14:44   

jesli chcesz brac sterydy to jestes bardzo slaby !!!!!!!!!!!!! do tego durny!

#deela 

Wysłany: 2007-11-13, 02:23   

blr napisał/a:
sterydy tez magoa byc ale takie zeby bylo jak najmniej skutków ubocznych i zeby byly dobre

taaa jasne
chcialbys
zawal serca w wieku 25 lat?
agresja?
nadpobudliwość?
pryszcze?
impotencja

a w sumie bierz ile wlezie może będzie lepiej jak tacy jak ty wyzdychają i nie zdążą się rozmnożyć
Ostatnio zmieniony przez deela 2007-11-13, 02:24, w całości zmieniany 1 raz  

Candy 

Wysłany: 2008-06-30, 00:15   

Ok mogla bym pomoc ale nie pomoge, tylko dlatego ze znam ludzi ktorzy sie w to bawia i kilku takich ktrych zaczelo - i musze powiedziec wraz z nabieraniem masy robili sie coraz bardziej agresywni, nie wiem jak to jest, czy to jest spowodowane tym ze czuja sie wieksi i czuja przyplyw sily, czy poprostu same sterydy tak dzialaja ale skacza sobie czasem do gardel o byle co zaczepiaja ludzi na dyskotechach szukaja zaczepak (moze chca sie sprawdzic - cholera wie ) zenada... zal... szkoda mi ich.

TAk naprawde polecam Odpowiednia diete, kreatynke, carbo, HMB w plynie to chyba jest najlepsze zamiast sterydow. W trakcie nabierania masy trzeba tez zadbac o watrobe i zoladek te wszytski srodki ogolndostepne i legalne czesto maja to do siebie ze powoduja nie male szkody a co dopiero powiedziec o sterydach... ale je oczywiscie zdecydowanie odradzam
Ostatnio zmieniony przez Candy 2008-06-30, 00:17, w całości zmieniany 2 razy  

Dżem 
Fest Ślonski Bajtel

Wysłany: 2008-07-02, 16:44   

A ja mam pytanie :) Po co Ci to wszystko ?

WOLNY ŚLONSK

xbartxxx 

Wysłany: 2008-07-04, 23:36   

a cwiczyles wogole do tej pory kiedys, czy dopiero zaczynasz?

Odpowiedz do tematu