czy podobają się wam tzw. kotki z dyskotek? chodzi o dziewczyny które dają kilo tynku na twarz (dużo makijażu), mają różowe paznkocie, blond (farbowane, choć niekoniecznie) włosy, chodzą na szpilkach, w mini i w różowych koszulkach(choc kolor nie jest tu konieczny) które zakrywają tylko piersi (choć są tez i takie ostatnio co je tylko troszke zasłaniają...) ??
aaaaaaaaa nie , nie , nie ... nie moge patrzec na te rózowe panienki bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee a juz wogóle o ym co te panienki maja w głowce to juz nie wspomne tak czy inaczej jamówie im nie
_________________ zycie to sciema ... ja nie istnieje i mnie tu nie ma
wampirzyca:), opisalas dokladnie moja byla kolezanke z klasy. Ubiera sie i wyglada dokladnie tak jak napisalas Ale ja jej nie lubilem bo wogole ja takich dziewczyn nie lubie bo sa za bardzo sztuczne a poza tym unikalem jej jak ognia
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-11-24, 21:05
wampirzyca:) napisał/a:
A jednak maja wziecie np,. na dyskotekach
No mają bo one są najczęściej na jeden raz tylko. Ja tam do nich nie mam nic choć nigdy nie nawiązywałem tematu i nie mam zamiaru z nimi jakoś "bliżej" się zapoznać. Ale może one mają taki sposób wylajtowania sie ? To też jest bardzo prawdopodobne ale szkoda że nie mozna ich zobaczyc bez tego wszystkiego np rano gdy wstają z łóżka...
Maja bo wiekszosc chlopakow wtedy tez szuka znajomosci na jedna noc i maja nadzieje na szybki numerek albo cos innego I takie sie wlasnie nadaja do czegos takiego najlepiej
Milka napisał/a:
szkoda że nie mozna ich zobaczyc bez tego wszystkiego np rano gdy wstają z łóżka
Ciesz sie ze nie widziales Zastanawialbys sie pewnie co Cie skusilo ze poszedles z czyms takim do lozka
Nigdy nie bywałem na dyskotekach, więc mam mały dylemat.
Podobno nie wolno wydawać opinii na temat czegoś, czego się nie zna, ale chyba muszę zrobić mały wyjątek i napisać, że mnie takie dziewczyny nie interesują.
Chyba tylko alkoholowa Bo po pijaku w koncu czasami czlowiek nie wie co wyczynia. A po trzezwemu juz takiego bledu bym nie popelnij bo wiedzialbym co robie a co najwazniejsze pamietal a nie jak po pijaku ze rano zostaje zupelna pustka w glowie i budzac sie i wstajac zastanawiasz sie "czy te cialo dziewczyny ktore lezy kolo mnie nalezy jeszcze do osob zywych czy juz niestety do martwych ??"
w sumie to ja mało kiedy widziałam zeby takie panienki miały powodzenie na dyskotece a czasami mi sie tam zdarza bywac...no ale jak juz maja to tak jak piszecie ...widac ze na jedna noc.Odrazu jest wyjscie na parking....noi dalej nie musze pisac!!!czesciej to one sa raczej obiektami westchnien i mysle ze faceci wola sie na nie raczej patrzec niz zarywac... takie sa przynajmniuej moje spostrzezenia
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Szczerze mówiąc nachodziłam się na dyskoteki różnego rodzaju. Mam kilka swoich stałych klubów, w których znam praktycznie wszystkich, w tym takie panienki. Faktt faktem są troche pustakowate, ale czy ja wiem czy aż takie straszne.... Niektóre okazuja się wporządku. Trzeba zdobyć umiejętnoś dogadywania się z nimic co -coprawda- jest bardzo skomplikowane, ale można się dużo dowiedzieć z tych wymalowanych usteczek
_________________ !! DANCE MY LIFE !!
!! I LOVE TECHNO & TRANCE MUSIC !!
!! LUBIŁA TAŃCZYC PEŁNA RADOŚCI TAK...=) !!
Jak dla mnie laleczki barbie wypicowane n apokaz tylko żeby sie faceci ślinili. Takie to tylko mi się z latarnią kojarzą. I niecierpię różowego..bleh...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.