A panie co mysla o facetach bywajacych u kosmetyczki?
Kosmetyczna to nie tylko makijaż, to także pielęgnacja, która bywa bardzo trudna samodzielnie Obserwując męską populację na ulicy, często myślę, że paru facetom przydałaby się taka wizyta. Nie widzę w tym nic niemęskiego
Wysłany: 2006-02-23, 09:32
jakby MÓJ facet poszedł do kosmetyczki to mogłyby mi się organy wewnętrzne pourywać ze śmiechu, ja sama nie chodzę do kosmetyczki, a co dopiero facet ????
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
W sumie na jakiwes oczyszczanie cery itp. jesli tylko ma taka potrzebe to czemu nie...przeciez nie bedzie chodził z wulkanami na twarzy ale np. na jakies zabiegi paznokciowe to chyba raczej nie pasuje chociaz znam takich kilku ale to są narcyzy cw obcisłych sweterkach i rybaczkach aczkolwiek nie sa gejami
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Wysłany: 2006-02-24, 09:50
kawka, ja mialam prpblemy z cera i jakos sama sobie poradzilam, chorobliwe to to nie bylo, ale za przyjemne tez nie bylo...
teraz nie ma po tym nawet sladu, a nie bedzie mi obca baba syfkow wyciskac bleeeeeeeeeeeeee
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Ciekawe. A Ci wszyscy wymuskani aktorzy i inni idole, to nie prawdziwi są? Cóż złego jest w tym, że ktoś w taki właśnie sposób dba o siebie? Skreślicie faceta z powodu jego wizyt u kosmetyczki?
ktos99
Wysłany: 2006-02-24, 16:15
kawka napisał/a:
Ciekawe. A Ci wszyscy wymuskani aktorzy i inni idole, to nie prawdziwi są? Cóż złego jest w tym, że ktoś w taki właśnie sposób dba o siebie? Skreślicie faceta z powodu jego wizyt u kosmetyczki?
No troche to dziwne, takie skreslanie. Ja jak mam kase tez chodze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.