_________________ pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
respect i szacun dla simarik szczególne pozdro dla Małej123p
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2006-02-26, 00:40
Prymas napisał/a:
Milka, prawdopodobnie straciłeś właśnie resztkę szacunku, który miała do Ciebie Deela.
Della jest troszkę z innego pokolenia i inaczej patrzy na niektóre sprawy, nie wiem czy to patrzenie na sprawy nazywa się szacunkiem ale w każdym razie chodzę bo chcę, jeśli bym nie chciał to bym nie chodził - proste.
[ Dodano: 2006-02-26, 00:43 ]
Chodzę co jakieś 3-4 miesiące na oczyszczanie twarzy, nic więcej.
Wysłany: 2006-02-26, 17:26
Milka moze to i dobrze, wyrownujesz statystyki ktore ja zanizam
a po kiego grzyba tam biegasz jesli wolno wiedziec????
a kwestia pokolenia to to nie jest, nawet w liceum mialam takich paniczykow co biegali do kosmetyczki i na solarium, taki facet nie przycziagnal mojej uwagi, chociaz biegal za mna taki jeden... fuj, dla mnie to laleczka, pewnie piesci sie ze soba [rzed wyjsciem dluzej ode mnie
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2006-02-26, 20:31
Jak pisałęm wcześniej chodzę na oczyszczanie twarzy i tylko mi ona czyści twarz nic więcej, nie jakies depilacje włosów na klacie etc. Kosmetyczka kosmetyczką ale bez przesady...
ktos99
Wysłany: 2006-02-26, 20:46
Milka, no co Ty, a makijaz, malowanie paznokci, pelna depilacja? :O
Przeciez to obowiazek
Hehehe meskosc jest pojeciem wzglednym,nie wyobrazam sobie bycia z mezczyzna niezadbanym,ale nie pochalam równiez przesadnego dbania o siebie jesli chodzi o meski rod Sedno sprawy tkwi w tym zeby moc odroznic co jest juz przesadą a co podchodzi jeszcze pod normy "męskiego zachowania" Męzczyzna u kosmetyczki??Czemu nie,jesli miałoby to poprawic jego wizerunek.Oczywiscie wszystko z umiarem,ale zabiegi dermatologiczne jak najbardziej pochwalam
_________________ Wczoraj jest historią...
Jutro jest tajemnicą..
Dziś jest darem..
Wiek: 20 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 26 Skąd: Chełm City
Wysłany: 2006-03-18, 22:48
Hmm, a czy nie ocieramy się tu o problem metroseksualności? Ja osobiście do kosmetyczki się na razie nie wybieram, choć na oczyszczanie twarzy bym poszedł (jak byłoby za friko ) Generalnie szkoda mi na to kasy, wolę kupić sobie jakiś kosmetyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.