Wysłany: 2007-07-16, 15:28 KOLCZYK WE BRWI..:p <Ważne!!!!>
siemka ile kosztuje przebicie brwi ??<chodzi o faceta> i czy boli?hmm..??<prosze o szybkie odpowiedzi osób ktore maja kolczyk lub maja znajomych z kolczykiem we brwi
_________________ loWeeeeeeeee:*:*:*:*
Ostatnio zmieniony przez Elusiaaaa 2007-07-16, 15:36, w całości zmieniany 1 raz
Cena waha się od 70 do nawet 120 zł ( w salonie ).
Czy boli? Co kto lubi xD
Mass
Wysłany: 2007-08-16, 11:58
Nie mozesz sie isc spytac do salonu ? Po co takie głupie pytania
Ja mysle ze od 50 nawet do 100 zł.
Za przebicie języka płaciłem 80 zł w salonie, wiec pewnie więcej nie bedzie kosztowało ;]
A wiadomo, ze moze bolec, ale poboli , przebiją i przestanie ;] Do odważnych świat nalezy
_________________ Jak rzymski legion, jak polska husaria Chorzowski czempion, niebieska armia ... 19 /R\ 20
e tam płacic mozecie wierzyć albo nie ja sobie sam przebiłem brew dotego byłem dobrze wstawiony przebijałem sobie igła 3 razy bo krzywo mi wychodziło ogólnie nie boli chyba ze przebicie skóry troszeczkie ale jak ktos bedzie sobie robil to profesionalnie powinno byc całkowicie bezbolesne
Ostatnio zmieniony przez hazard69 2007-10-25, 05:11, w całości zmieniany 2 razy
oj magda ale ty sie mnie przyczepulas w niejednym poscie juz to zauwazylam. Otoz brew widac a piczki nie , wiec nie chodzi mi tylko op bol ale takze o to ze mozna uszkodzic nerwi i co wtedy , a brzydko to wyglada jak brew wisi !!!
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
"oj magda ale ty sie mnie przyczepulas w niejednym poscie juz to zauwazylam. Otoz brew widac a piczki nie , wiec nie chodzi mi tylko op bol ale takze o to ze mozna uszkodzic nerwi i co wtedy , a brzydko to wyglada jak brew wisi !!!" rozumiem , ze seksu oralnego nie preferujesz?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
a to cie zaskocze w brwi nie ma nerwów a bajki o tym ze brew moze opasc sa wyssane z palca jak ktoś nie wierzy to niech idzie to profesionalistów co sie tym zajmują i sie zapyta czy to prawda to was wysmieja eh
a czepiaja sie bo ewidentnie lubia TO i sprawia im TO przyjemnosć
"no bo jesli na 'gorze' to opadnie brew a jesli na dole to hmm.. warga..? " 'prosze cie nie osmieszaj sie!"
Wlasnie, takze wiec seks oralny nie jest Ci obcy oraz lubisz gry i zabawy malzenskie xD to przeczysz sama sobie. Jesli zaczelo by Ci wisiec to i owo to mamy problem
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.