Po pierwsze chciałem powitać wszystkich po długiej nieobecności.
A teraz moje pytanie:
Mam zamiar zrobić sobie kolczyka w jednym uchu tylko w którym?? słyszałem że bodajże prawe ucho przekuwają sobie pedały czy to prawda?? które ucho powinienem sobie przekuć?? obydwa nie wchodzą w gre.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-18, 20:21
Przekuj sobie oba. Nie będziesz miał problemu że wybrałeś niewłaściwe ucho.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
A po co Ci w ogóle ten kolczyk? tylko nie pisz że tak Łoo?:P
_________________ Smutek radości,
gorycz słodkości,
czy Ty czujesz ich smak ?
ciemność jasności,
więzienie wolności,
to jest to, czym żyje Ja
poczatek nieskończoności
głupota mądrości sama niepewność to strach...
ja wprost przeciwnie. prawe dla ped..[nie lubię tego określenia].. gejów, a lewe dla ludzi xD czy coś w tym stylu.
No i właśnie o to mi chodziło kiedy pisałam: "
ale to się nie sprawdza w praktyce."
;p
Czyli jeszcze raz powtarzam: rob gdzie chcesz bo jak widać co kraj to obyczaj i wszędzie możesz być inaczej odebrany ;p
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-19, 08:07
damiano80692 napisał/a:
Mam zamiar zrobić sobie kolczyka w jednym uchu tylko w którym?? słyszałem że bodajże prawe ucho przekuwają sobie pedały czy to prawda?? które ucho powinienem sobie przekuć??
w prawym uchu, najlepiej z różowym oczkiem
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
bakteria
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.