wizualnie rozoomiem..
nie ma to jak ładna pupa, mmm nie jakas płaska (jak moja:D), tylko zgrabniutka i kształtna
i brzusio ładny.. taki z miesniami po bokach pępka
i zgrabne noozki
zgadzam sie z tobą w 100% z tym stwierdzeniem, nie ma ludzi brzydkich jedni sa tylko bardziej atrakcyjni inni mniej i tyle...:)
a po drugie wydaje mi sie ze kazdy facet ma inny gust.. bo nie kazdy patrzy tylko na takie cechy jak blu opisalas.. wazne zeby charaktery sie zgrały z drugą osobą bo chyba nikt nie chcial by miec za dziewczyne pustaka
po 1sze - czemu tylko facet
po 2gie pytanie bylo o to, jakie sie podobaja, a nie z jakimi chcemy byc
Wysłany: 2005-10-16, 21:34
Musi mi sie z nia dobrze rozmawiac, inteligentna, z wieeeeelkim poczuciem humoru, a co do wygladu, to:
wysoka (170-180)cm
kolor wlosow bez znaczenia
zgrabna
dluuuuuuuuuuuuuuuuugie nogi
z ksztaltnym tyleczkiem
piersi nie musza byc niewiadomo jak duze, ale musza byc jedrne i zajebiste
z fajniusim brzuszkiem
zadbana
na temat charakteru nie bede sie rozpisywal
_________________ to mezczyzna robi forse, a nie forsa mezczyzne, jesli wiesz o czym mowie mozesz zdjac juz bielizne ...
A ja mam słabośc do blondynek i sam nie wiem czemu A tka to dziewczyna musi mieć fajnu charakterek A co do wyglądu to zgrabna Zresztą już taka dziewczyne spotkałem i nie zamienie jej na żadną inna
jakie kobiety mnie kreca hmmm logczne ze jakies fajne laseczki ale ja tam mam swoja dziewczyne i choc to w moim przypadku dosc dziwne zadnej innej jakos nie chce juz miec
Wiek: 20 Dołączył: 22 Lis 2005 Posty: 176 Skąd: Kraków Prawie :P
Wysłany: 2005-12-05, 22:36
Miałem kiedyś ideał : blondynka, niebieskie oczęta, piersi nie małe, nie duże, pupa normalna . Lecz teraz wiem że ideałów nie ma taka dziewczyna która mnie pociąga to powinna mieć "to coś" - co jest mi trudno nazwać co to jest ale myślę że faceci wiecie o co chodzi..
Ps. Brunetki, blondynki ja wszystkie Was dziewczynki... (czarne też są fajne...)
tak wiec kazdy ma inny guscik..... noi dobrze tak powinno byc....a tak poza tym to tak sie tylko mawia o tych ideałach a tak naprawde to jest tak ze poprostu sie zobaczy tą osobe i :hyhy:TO COS zamaze wszystkie wyimaginowane wymagania
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
No to zależy o co pytasz.
Przede wszystkim inteligentne, oczytane,rozumne,szczere ,tolerancyjne i majace poczucie humoru.
Jeżeli chodzi o wyglad to takie ,gdzie każda częśc ciała stanowi z pozostałymi miłą całość i już.
Poza tym brzydkich ludzi nie ma.
w pełni sie zgadzam z ta wypowiedzia Nic dodać nic ująć
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Ideał kobiety? Wszystkiego nie zdołam wymienić, ale co tam. Powinna być:
- mądrzejsza ode mnie - aby mogła mnie poprawiać, kiedy będę mówił bez sensu
- zdecydowana - mi tej cechy brakuje, często nie jestem w stanie samemu podjąć decyzji, potrzebna mi po prostu kobieta z silną wolą
- musi mieć swoje pasje życiowe, jakiś cel, do którego będzie dążyć
- musi być pracowita - nie zniósłbym, gdyby kobieta "leniłaby" się na moich oczach
- wesoła (i to bardzo) - musi być w stanie uszczęśliwić nawet takiego smutasa jak ja
- pozytywnie nastawiona do życia - aby wspierała mnie wtedy, kiedy mi tego pozytywego nastawienia brakuje.
Byłoby tego dużo więcej, ale nie jestem tak w stanie z głowy wymienić wszystkich cech, które mnie pociągają w kobietach... Wiele z nich jest po prostu nie do opisania (nie da się ich przedstawić za pomocą języka - tak jak i wielu innych rzeczy).
poza tym to tak sie tylko mawia o tych ideałach a tak naprawde to jest tak ze poprostu sie zobaczy tą osobe i :hyhy:TO COS zamaze wszystkie wyimaginowane wymagania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.