Forum Dyskusyjne :: Kobiety

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Kobiety

Kobiety
Autor Wiadomość

#deela 

Wysłany: 2005-12-07, 08:11   

Prymas, uparles sie zeby zostac pantoflarzem.............................

Jastina 

Wysłany: 2005-12-07, 10:10   

Cytat:

a moze i taki pantoflarz fajny jest...... :wink: :lol:
taki milusi...i napewno lubiłby sie przytulac :wink:

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2005-12-07, 16:01   

Jastina napisał/a:
taki milusi...i napewno lubiłby sie przytulac
ja sie lubie przytulac, a pantoflarzem nie jestem :roll:

Jastina 

Wysłany: 2005-12-07, 16:07   

Zydu napisał/a:
ja sie lubie przytulac, a pantoflarzem nie jestem Rolling Eyes

no wiesz tak mi sie tylko powiedziało.....nie trzeba byc pantoflarzem zeby sie lubic przytulac.....to tylko były takie moje małe niewinne domysły

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2005-12-07, 16:12   

a tak serio to chyba kazdy lui sie przytulac:P ktos moze z forum nie lubi :?:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-07, 18:37   

deela napisał/a:

Zastanawiałem się nad tym... i stwierdziłem, że gdybym miał być z kobietą, która byłaby tak mało spontaniczna i mało zdecydowana jak ja (albo jeszcze bardziej), to taki związek by się rozpadł. Bo co ma zrobić facet, który nie poczówa się do dzierżenia władzy (może z tym słowem trochę przesadziłem, więc niech będzie: "przewodnictwa w związku")? Oboje byśmy mieli patrzeć na siebie nawzajem przy podejmowaniu ciężkich decyzji, aż któreś z nas zrobi pierwszy krok? Ja na pewno nie jestem typem przywódcy, ale jednocześnie nie dałbym sobą pomiatać tak, jak to robi pantoflarz - zgłosiłbym sprzeciw dopiero wtedy, gdyby naprawdę nie na rękę szedłby mi jakiś wybór. Związek dwóch "cichych" osób nie miałby sensu - już lepiej użerać się z silną psychicznie kobietą, niż stwarzać problemy przy nawet najbardziej błahych decyzjach.

Jastina napisał/a:
taki milusi...i napewno lubiłby sie przytulac :wink:

Nie będę się wypowiadać na temat czegoś, czego jeszcze nie zaznałem. :P Mogę tylko przypuszczać, że jest to przyjemne. :P

#deela 

Wysłany: 2005-12-07, 22:08   

Prymas, s;lyszales o partnerstwie?
tzn rownouprawnieniu w zwiazku?

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-07, 22:17   

deela napisał/a:
Prymas, s;lyszales o partnerstwie?
tzn rownouprawnieniu w zwiazku?

A jakże... Ale mi to tam by jakoś specjalnie nie przeszkadzało, gdyby to kobieta posiadała w moim związku większe "prawa". Ja nie umiem wyrazić na głos własnego zdania, więc musi to za mnie zrobić ktoś inny... Nie wiem, czy o to Ci dokładnie chodzi - jeśli nie, to inaczej sformułuj pytanie...

Jastina 

Wysłany: 2005-12-08, 10:50   

Prymas napisał/a:
już lepiej użerać się z silną psychicznie kobietą, niż stwarzać problemy przy nawet najbardziej błahych decyzjach.

a myslisz ze skoro masz problemy z wyrazeniem swojego zdania i jestes mało spontaniczny i małozdecydowany itd...-to poradziłbys sobie z taką "rozhulaną "kobietą.....????? :?

Przeciez ona by Cie przytłoczyła tym swoim zdecydowaniem...a Ty nawet nie umiałbys jej powiedziec ze ta decyzja Ci sie na przykład nie podoba.....!! :roll:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-08, 15:11   

Jastina napisał/a:
a myslisz ze skoro masz problemy z wyrazeniem swojego zdania i jestes mało spontaniczny i małozdecydowany itd...-to poradziłbys sobie z taką "rozhulaną "kobietą.....????? :?

Przeciez ona by Cie przytłoczyła tym swoim zdecydowaniem...a Ty nawet nie umiałbys jej powiedziec ze ta decyzja Ci sie na przykład nie podoba.....!! :roll:

Mało prawdopodobne, żebym sobie z taką "rozhulaną" kobietą poradził, więc byłoby to dla mnie nielada wyzwanie. :P Ale i tak zostanę przy swoim zdaniu: dwie niezdecydowane osoby to większe zło, niż dwa przeciwieństwa - w tym jedno dominujące.

Jastina 

Wysłany: 2005-12-08, 15:49   

Prymas napisał/a:
Mało prawdopodobne, żebym sobie z taką "rozhulaną" kobietą poradził, więc byłoby to dla mnie nielada wyzwanie.

wczesniej czy pózniej musiałbys sobie poradzic :lol: bo najzwyczajniej bys nie wytrzymał... :lol: wiec to by mogła byc dla Ciebie dobra szkoła jesli chodzi o twoje usposobienie :wink:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-08, 15:58   

Jastina napisał/a:
to by mogła byc dla Ciebie dobra szkoła jesli chodzi o twoje usposobienie :wink:

I o to właśnie chodzi. Taka kobieta mogłaby po prostu być tak otwarta i wylewna wobec mnie, że sam bym się taki stał. :P Byłaby to taka swoista resocjalizacja. :P
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2005-12-08, 16:22, w całości zmieniany 1 raz  

czubek :P 
"swistu"

Wysłany: 2005-12-08, 16:09   

Jastina napisał/a:
a myslisz ze skoro masz problemy z wyrazeniem swojego zdania i jestes mało spontaniczny i małozdecydowany itd...-to poradziłbys sobie z taką "rozhulaną "kobietą.....?????

wziąłbym pasa i do parteru z nią ;)
nie no rzartuje :) nigdy nie podniósłbym ręki na dziewczyne 8)
Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)

Dziękuje!

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2005-12-11, 21:28   

Michał napisał/a:
bo nie ma takiej drugiej dziewczyny jak moja Marta

i tu sie mylisz :P . bo jest jeszcze moja Marta... ;]

dziewczyna/kobieta powinna:
- miec wlasne zdanie, potrafic je wyrazic, czesto b. dosadnie, zebym w koncu sie zamknal ;)
- miec, jak to juz ktos ladnie ujal, swoja pasje
- potrafic w odpowiednim momencie sprowadzic mnie na ziemie
- byc wsparciem, potrafic przyjac wsparcie od partnera (czyt. mnie), a mimo to byc niezalezna
- posiadac poczucie humoru :D
- byc najlepszym przyjacielem
- byc pracowita i wesola z tych samych powodow, ktore podal Prymas ;)
- zaradna rowniez byc powinna, nie potrzebuje gapy :roll:
- powinna byc wspaniale szelmowska i bezczelna, ale jak przyjdzie co do czego, to i niesmialoscia zablysnac :mrgreen:
- powinna byc teraz obok mnie... :(

a teraz powiem tak - zawsze mi sie wydawalo, ze moge stwierdzic jaki "rodzaj" dziewczyn mi sie podoba. teraz wiem, ze to bullshit. po prostu zobaczycie ta osobe, poczujecie sie, jakby wam ktos w pysk dal... wpadniecie po uszy, to sie przestaniecie madrzyc :P . Michal, powiedz - gdyby Marta przefarbowala wlosy na rudo, powiedzialbys znowu, ze najbardziej podobaja ci sie blondynki? nie, dalej ona bylaby "debest".to jest kwestia jakiejs dziwnej chemii, ktora sie czuje od razu, albo po jakims czasie sie orientuje, ze tak jest. nie koloru oczu, skory czy uzebienia :P . blysk w oku, chwila zaklopotania, troche pikanterii i ani sie obejrzycie, a samo z was wyplynie uczucie ;) .

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2005-12-11, 22:00   

Cytat:
Michal, powiedz - gdyby Marta przefarbowala wlosy na rudo, powiedzialbys znowu, ze najbardziej podobaja ci sie blondynki? nie, dalej ona bylaby "debest".to jest kwestia jakiejs dziwnej chemii, ktora sie czuje od razu, albo po jakims czasie sie orientuje, ze tak jest. nie koloru oczu, skory czy uzebienia . blysk w oku, chwila zaklopotania, troche pikanterii i ani sie obejrzycie, a samo z was wyplynie uczucie .

Muszę się z Tobą zgodzić i wyrazić to publicznie, bo na prawdę piszesz mądre rzeczy. ;)
Jest sobie osoba, którą uznajemy za najpiękniejszą i nie zmienimy tego zdania, choćby nie wiem jak próbowała się zmienić zewnętrznie. Po prostu jest to zakochanie w duszy, a nie w ciele - to jest dopiero piękne uczucie. :)
Nalać piwa temu Panu!

Racer 

Wysłany: 2005-12-14, 18:28   

fajne miłe sympatyczne zeby miały to cośw sobie to mnie kręci :evil: :twisted: :mrgreen: 8)

@Michał 

Wysłany: 2005-12-15, 11:51   

Naadir napisał/a:
Michal, powiedz - gdyby Marta przefarbowala wlosy na rudo, powiedzialbys znowu, ze najbardziej podobaja ci sie blondynki?

hehe onja już miała taki pomyśł aby się przefarbować :D No ale chyba na razie wybiłen go jej z głowy ;)

a co do tych blondynek to na serio najbardzij jakos mi przypadaja dziewczyny wasnie z tym kolorem włosów :) Ale ja przeciez nie ówie ze inne mi się nie podobaja, też sa fajne.

Leto 

Wysłany: 2006-04-08, 23:39   Re: Kobiety

Cytat:
Jakie kobiety was najbardziej kręcą :>?

"Piękna kobieta podoba sie oczom a dobra sercu, Ta pierwsza jest klejnotem a dróga skarbem"
Napoleon Bonaparte

Interpretację pozostawiam wam :D ; Ale pierwszorzędne znaczenie ma osobowość !!!
A kiedy odplynie, obroce oko swej jazni i spojze w jego strone,
tam gdzie przeszedl strach nie bedzie juz nic. Zostane tylko ja

*Rdzawa 
miastowa dziewczyna

Wysłany: 2006-04-09, 12:42   

Leto, czy ty do wszystkich postów dodajesz jakis cytat ? :P

swistu 
Weteran :)

Wysłany: 2006-04-09, 12:43   

przynajmniej jakies zna ;)
bo u mnie z cytatami to raczej kiepsko - chyba e chodzi o cytaty z polskich komedii ;)

:idea: pozdro dla Gość (nie pytaj dlaczego Cię pozdrawiam :!: - i tak Ci nie odpowiem!)
--------------------------------------------------------
:idea: respect i szacun dla simarik
:idea: szczególne pozdro dla Małej123p ;)

Odpowiedz do tematu