Wysłany: 2008-02-08, 20:40 Jęśli podoba wam się dziewczyna to co wtedy robicie?
Mam takie pytanko jeśli podoba wam się jakaś dziewczyna to w jaki sposób próbujecie ją zaczepić co robicie w takiej sytuacji. Bo mnie ostatnio zaczepił taki kolo i wziął mój nr tel a na drugi dzień już trzymał się za rączki z inną lalunią. Nierozumiem takiego zachowania możecie mi to wytłumaczyć? Niektórzy zapewne chcą się tylko zabawić ale jak takich poznać?
Dobrodziej
Wysłany: 2008-02-17, 00:54
Cytat:
Musisz kolejny beznadziejny temat zakładac ?? wystarczy że jeden juz założyłas gdzie się żalisz.
Tego typu posty zaśmiecają forum. Jeśli coś Cię drażni to jest to Twój problem i zamiast atakować zajmij się sobą.
śnieżynka18 napisał/a:
Mam takie pytanko jeśli podoba wam się jakaś dziewczyna to w jaki sposób próbujecie ją zaczepić co robicie w takiej sytuacji.
To zależy od charakteru postaci. Ludzie dzielą się na śmiałych i skrytych, skromnych i cwaniaków. Jedni udają, że Cię nie widzą, choć tak naprawdę zwróciłaś na nich uwagę inni będą patrzeć na Ciebie jak na cud i od razu poznasz, że się Tobą zainteresowali.
śnieżynka18 napisał/a:
Bo mnie ostatnio zaczepił taki kolo i wziął mój nr tel a na drugi dzień już trzymał się za rączki z inną lalunią.
Takim ludziom trzeba współczuć.
śnieżynka18 napisał/a:
Niektórzy zapewne chcą się tylko zabawić ale jak takich poznać?
a ja widziałam mnóstwoooo szczególnie gdy nie są rowiesnikami.
No przecież jak sie starsze opiekuje młodszym ;D to musi miec jakichs łańcuch zeby to młodsze nie uciekło
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Najprawdopodobniej nic . W przeszłości, bo teraz już się za dziewczynami nie rozglądam. Zawsze byłem nieśmiały, więc raczej nic nie robiłem. Inna sprawa że bardzo niewiele było takich dziewczyn, do których by mnie ciągnęło. Mam spore wymagania chyba.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Wysłany: 2008-06-18, 21:38
śnieżynka18 napisał/a:
Mam takie pytanko jeśli podoba wam się jakaś dziewczyna to w jaki sposób próbujecie ją zaczepić co robicie w takiej sytuacji.
Wywalam język, z pyska cieknie mi slina. podbiegam do obiektu, obchodzę dookoła, obwąchuję tyłek i zaczynam lizać po twarzy. jeżeli dziewczyna mnie nie zagryzie oznacza to że udało mi się ją uwieść.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Kontakt wzrokowy nawiązuje Jeśli koleżanka odpowie uśmiechem na mój uśmiech no to jest okej Ja zresztą nie podrywam przypadkowych dziewczyn,lubie zasypywać komplementami ale nie widze powodów dla jakich miałbym podejśc do nieznanej kobiety bo mi sie spodobała. No w sumie zaczynam widzieć te powody po Zawsze mi sie wtedy załącza opcja "I love you"
_________________ "Jestem śląskie dziecko, i Ślązakiem zginę
Kocham śląską ziemię, i śląską krainę"
J. Ligoń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.