Najlesze sa piekne piersi. Delikatne kobiecie o cudownym ksztalcie. Osobiscie duzych nie lubie. Male i srednie najlepsze.. jak to ktos zgrabnie ujal najlepsze takie cos sie mieszcza w dloni, moze ewentualnie troszke wylewaja .. ale ksztalt najwazniejszy.. ehh tego sie nie da opisac
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
^
Sztandarowe hasło onanistów.
(V Shala, intensywnie ćwiczę piętnaście minut przed wyjściem z domu i po przyjściu. )
Każde mają swój urok. Wystarczy tylko dobra oprawa i wcale nie mam na myśli im mniej tym lepiej.
Z mojego punktu widzenia:
Te większe mają więcej zastosowań. Chociaż ciężkie, potrafią wesoło pląsać.
Te mniejsze ograniczają (chociaż niezawsze) pole do popisu. Dla pomysłowych, nie dadzą się znudzić.
Cyc jak cyc, lepszy niż nic.
P.S. Jędrość, plastyczność ect ect
A najlepiej to "żywe" studio 3D i Corel w jednym.
Ostatnio zmieniony przez Tabris88 2008-03-12, 20:18, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-12, 15:20
Tabris88 napisał/a:
Sztandarowe hasło onanistów.
a skąd wiesz? xD
Tabris88 napisał/a:
Cyc jak cyc, lepszy niż nic.
omg wywiesze u siebie na ścianie xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2008-04-09, 13:10
Zalezy od tego jak komponuja sie z reszta ciala kobiety
Ogolnie to wystarcza takie zeby mozna je bylo chwycic i poczuc ale nie takie zeby mogly zostac uzyte do przyduszania podczas przytulania sie czy innych zabaw
ja wole średnie i nikt mi nie powie że na pewno lubię duże bo one są obleśne... i jeszcze sutki na wielkich takie okropne... i powiem że jestem bardzo zadowolony z Bobrów (piersi) mojej panny =*
No duże no. Ale nie za duże. Bo za duże są brzydkie. A małym czegoś tam brakuje, nie są tak podniecające. Ideał to D 70 czy jakoś tak. Takie jak Ona ma
Ostatnio zmieniony przez poem sometimes 2008-04-13, 02:48, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.