średnie (co za dużo to niezdrowo), jędrne, kształtne, idealnie leżace w rączkach
tu czytalem że jak kolesie widzą wieksze rozmiary to się ślinią - spora liczna ślini się na jakiekolwiek piersi
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-02-10, 23:28
Genesis napisał/a:
a jak laska ma D i pokaze się w obcisłej bluzce to się za nią oglądacie i myslycie ,,ale bym sobie takie pomarał" xD
...takie balony? też się za taką oglądam, myśląc: 'o booożeeee, kocham swoje A ^.^' a oni się pewnie oglądają z dziką fascynacją, nie mogąc się nadziwić, że takie to-to wielkie (oczywiście mogę się mijać z prawdą, nie siedzę w męskim mózgu)
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
.takie balony? też się za taką oglądam, myśląc: 'o booożeeee, kocham swoje A ^.^'
za mna tez sioe tak ogladalas?? shal....
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2008-02-10, 23:49
luba napisał/a:
za mna tez sioe tak ogladalas?? shal....
nie, nie zwróciłam na Twoje uwagi, nie wiem też od czego to zależy, że jedne D są takie wielkie a inne mimo że duże, to jednak nie rzucają się w oczy ^^
nie, nie zwróciłam na Twoje uwagi, nie wiem też od czego to zależy, że jedne D są takie wielkie a inne mimo że duże, to jednak nie rzucają się w oczy ^^
byahaha a to dobre - takie 'd' co to w ogule 'd' nieprzypomina
byahaha a to dobre - takie 'd' co to w ogule 'd' nieprzypomina
przypomina bardzo xD
shala napisał/a:
ta ; >
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wysłany: 2008-02-11, 13:34
luba napisał/a:
ta ; >
omfg, naprawdę mnie zupełnie co innego interesowało a nie Twój biust
Wysłany: 2008-02-11, 15:40
shala napisał/a:
...takie balony? też się za taką oglądam, myśląc: 'o booożeeee, kocham swoje A ^.^'
dzięki kochana ale ja mam D i nie uważam ich za balonów xD mojemu chłopakowi mieszcza się akurat w rączce albo czasem mam ,,C":]
aha a ,,A" to nie cycki
_________________ Na drugiej stronie świat wciąć czekam na koniec i patrze jak upadam...
Wysłany: 2008-02-11, 18:55
Genesis napisał/a:
aha a ,,A" to nie cycki
jeśli miałaś zamiar mi tym 'dowalić' to Ci się nie udało, nie mam żadnych kompleksów z tego tytułu
Genesis napisał/a:
ale ja mam D i nie uważam ich za balonów xD (..) czasem mam ,,C":]
no no, mi chodziło o to ekstremalnie duże D a nie C/D.
Genesis napisał/a:
mojemu chłopakowi mieszcza się akurat w rączce
watpie akurat aby kogokolwiek interesowało, co mieści się Twojemu chłopakowi w 'rączce'.
może dla Ciebie, znam kilku facetów, którzy TYLKO A preferują ;-)
shala napisał/a:
nie mam żadnych kompleksów z tego tytułu
shal i pozazdrościć. ja bym się swoich chętnie pozbyła, więc jak ktoś chce to mogę oddać
poza tym 'małe jest piękne' ;-)
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
*faris
Wysłany: 2008-02-11, 19:11
Genesis napisał/a:
aha a ,,A" to nie cycki
ej, mam znajomego który też woli tylko A. bo im większe to gorsze, i co za dużo to nie zdrowo, i w dodatku przeszkadza, a małe jest piękne.
kwestia gustu...
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ej, mam znajomego który też woli tylko A. bo im większe to gorsze, i co za dużo to nie zdrowo, i w dodatku przeszkadza, a małe jest piękne.
pff, im wiecej tym weselej ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.