Ja raczej nie preferuje włosów w tamtym miejscu ,ale jak włoski są przycięte w paseczek to nie narzekam. Gąszczowi w tym /i nie tylko tym/ miejscu mówie jednak stanowcze "nie"!
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
eheh nie mam doswiadczenia w tych sprawach az tak daleko nigdy nie zaszedlem
ale wydaje mi sie ze te wlosy moga troche przeszkadzac w niektorych etapach
chyba moge sie wypowiedziec w temacie dla facetoow:P?
jak dla mnie to ochydne i juz:P trzeba dbac o higiene, a taki gąszcz napewno w tym nie pomaga fuuuuuuu
i nie dotyczy to tylko dziewczyn..
Lubię, gdy kobieta jest gładka, jej muszelka wtedy inaczej wszystko przeżywa, jak i ona sama. Malutki zarościk nie przeszkadza, aczkolwiek wolę się kochać na czysto.
Czyli że co, też maja sobie zostawiać tylko paseczek
---------------------------->
bLu napisał/a:
jak dla mnie to ochydne i juz:P trzeba dbac o higiene, a taki gąszcz napewno w tym nie pomaga fuuuuuuu
o paseczku mowy nie bylo w tym poscie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
"przyciete" sa ok ale facetom nie polecam takich zabiegow. wasze partnerki beda narzekac ze seks bardziej przypomina jazde konna na potluczonym szkle...
chyba moge sie wypowiedziec w temacie dla facetoow:P?
Ty się i tak ciesz . Spróbuj ogolić dokładnie wielościan nieforemny o nazwie moszna+resztę tego miejsca w dość krótkim czasie i to bardzo dokładnie
Wydaje mi się, że najlepsza jest po prostu depilacja tych miejsc, żeby nie kuły odrastające włoski.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.