Forum Dyskusyjne :: jak kochacie

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » jak kochacie

jak kochacie
Autor Wiadomość

andzia:'-( 

Wysłany: 2006-06-27, 13:59   jak kochacie

czyli jak potraficie kochac? po 4 spedzonych miesiacach mowicie ze nic nie czuliscie do drugiej osoby przez caly czas czy jesli kochacie to na amen? plis o koments

Matys 

Wysłany: 2006-06-27, 14:18   

Ja jak nic nie czuje do danej dziewczyny to mowie jej to poprostu w twarz i tyle. Po co mam ja oklamywac i robic jej nadzieje :/ skoro i tak z tego nic nie bedzie :( Lepiej ten czas ktory mialaby byc ze mna bez odwzajemnianego uczucia wolalbym by spedzila go na szukaniu tej drugiej swojej polowki :) Bardzo dobrze tez nie bylbym z dziewczyna tylko dlatego ze chce sie mscic na kims i pokazac co to nie ona :/ Jeszcze nie bylbym z dziewczyna ktora rzucil chlopak i chcialaby w innym zapomniec o tym poprzednim :/ Wedlug mnie to moze bardziej zranic ja niz to samo zerwanie z poprzednim :(

Artuuro23 

Wysłany: 2006-07-06, 17:51   

Ja jak jestem zakochany to po prostu mogl bym dla tej osoby zrobic wszystko. Jestem zdania ze jak kochac to wiecznie.

Luna 

Wysłany: 2006-07-07, 11:59   

Podobie jak wyzej. Jesli jestem zakochana to na amen. Najchetniej cale dnie spedzalabymj w towarzystwie ukochanego... byle gdzie aby z nim.
A jesli po 4 miesiacach nadal nic nie czuje do chlopaka... :ups: po co go oszukiwac? Delikatnie mowie, ze nic z tego nie bedzie itd., przeciez kazdy zasluguje na szczescie a On moze znalesc je u boku kogos innego...

chouchou 

Wysłany: 2006-07-07, 19:30   

Ja po 4 miechach nie moge stwierdzic,ze kogos kocham..Potrzebuje wiecej czasu..
A jak kocham to kocham cala soba..

AnUsIa17 
:*:*:*

Wysłany: 2006-07-07, 19:43   

ja bedac z facetami bardzo szybko slyszalam ze jest zakochany i nie zawsze okazywalo sie to prawdą... dlatego ja osobiscie potrzebuje wiecej czasu zeby powiedziec ze kocham..ale jak juz jestem zakochana to naprawde na zaboj.. :)

Madeleine 

Wysłany: 2006-07-14, 12:03   

Matys, ty jesteś niesamowicie wrażliwy, wieeeesz?!
Ja też jak anusia17 :) Bo niektórzy faceci nie wiedzą czego chcą, zresztą dziewczyny też. W jeden dzień laska mówi, że kocha danego faceta, a na następny dzień "kocha" już innego.

*zakochanaaaa*
Ostatnio zmieniony przez Madeleine 2006-07-14, 12:03, w całości zmieniany 1 raz  

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-07-14, 13:53   

Matys napisał/a:
Ja jak nic nie czuje do danej dziewczyny to mowie jej to poprostu w twarz i tyle. Po co mam ja oklamywac i robic jej nadzieje :/ skoro i tak z tego nic nie bedzie :( Lepiej ten czas ktory mialaby byc ze mna bez odwzajemnianego uczucia wolalbym by spedzila go na szukaniu tej drugiej swojej polowki :) Bardzo dobrze tez nie bylbym z dziewczyna tylko dlatego ze chce sie mscic na kims i pokazac co to nie ona :/ Jeszcze nie bylbym z dziewczyna ktora rzucil chlopak i chcialaby w innym zapomniec o tym poprzednim :/ Wedlug mnie to moze bardziej zranic ja niz to samo zerwanie z poprzednim :(

Zgadzam się w tym w 100%:) Nie ma co się oszukiwać. Miłość nie jest uczuciem, które się czuje w jakiejś chwilce. Albo się je czuje naprawdę albo się go nie czuje w ogóle.

Matys 

Wysłany: 2006-07-15, 01:34   

Madeleine napisał/a:
Matys, ty jesteś niesamowicie wrażliwy, wieeeesz?!

No i co z tego :?: :P Nic nie poradze ze taki jestem i nikt tego nie zmieni :P
Ostatnio zmieniony przez Matys 2006-07-15, 01:35, w całości zmieniany 1 raz  

*dipe 
Pijak i złodziej.

Wysłany: 2006-07-15, 02:52   

Jak już z kims mam być w zwiazku to po prostu musze wiedzieć czy to uczucie ,które żywie do drugiej osoby jest szczerze ,pękne i nie przeminie po chwili. : )
Tak ,wiec u mnie take przypadki ,że oznajmiałbym takiej osobie ,z która byłem ,że nigdy nic do Niej nie czułem nie wchodzą w grę w ogóle.
Nawet jak ta druga strona widzę ,że chciałaby sie angażowac /a to sie rzadko zdarza ,ale jednak/ a ja nie jestem pewny to nie decyduje sie na tworzenie pary z kimś takim ,bo po co miałbym później kogoś ,kto mi ufał itd zawieść.

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-07-15, 12:58   

dipe napisał/a:
Jak już z kims mam być w zwiazku to po prostu musze wiedzieć czy to uczucie ,które żywie do drugiej osoby jest szczerze ,pękne i nie przeminie po chwili. : )
Tak ,wiec u mnie take przypadki ,że oznajmiałbym takiej osobie ,z która byłem ,że nigdy nic do Niej nie czułem nie wchodzą w grę w ogóle.
Nawet jak ta druga strona widzę ,że chciałaby sie angażowac /a to sie rzadko zdarza ,ale jednak/ a ja nie jestem pewny to nie decyduje sie na tworzenie pary z kimś takim ,bo po co miałbym później kogoś ,kto mi ufał itd zawieść.

Kolejny wrażliwiec na naszym forum :oczami: Również się z tym zgadzam:) Tego uczucia trzeba być pewnym.

Madeleine 

Wysłany: 2006-07-15, 17:16   

Ja tylko stwierdzam, że to dobrze. Nie twierdzę, że to źle. Należysz do tego procentu faccetów, którzy są wrażliwi, co jest niezwykle pociągające. :P

*zakochanaaaa*

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-19, 21:06   

hehe bez przesady przeciez trzeba czerpac jak najwiecej z zycia ja wolal bym sprobowac jak najwiecej niz potem zalowac ze czegos nie zaliczylem jak bede pewny to przynajmiej bede wiedzial ze to jest to 100% a nie jakies 99.9% i nie wolno poddawac sie zauroczeniu swiat nie konczy sie na jednej jak juz ktos powiedzial naszych polowej na swiecie jest znacznie wiecej bo gdyby byla tylko jedna to szukanie jej bylo by bezcelowe.. ja zgadzam sie w 100% :D

Odpowiedz do tematu