Wysłany: 2007-06-02, 18:49 Jak byc sobą przy dziewczynie?
Siemka od nie dawna mam taki problem, otoz jak spotykam sie z jakoms dziewczyna nie jestem soba, tak jak miedzy kolegami gadamy o wszystkim a jak z dziewczynami to sie zacinam, kompletnie nie wiem jak to przezwyciezyc i stac sie osoba taka jak z rozmow z kolegami? I jest jakis sposob na ogromny stres przed randka?
_________________ problemy sa bo ludzie sa..
Ostatnio zmieniony przez Stiff^ 2007-06-02, 18:50, w całości zmieniany 1 raz
To może nie podchodź do każdej jak do możliwości wygrania w konkursie a jako po prostu "poznam, zakumpluje się, a jak coś "wyjdzie" to będzie wspaniale"
*Apple
Wysłany: 2007-06-02, 19:27
Parę spotkań i onieśmielenie przejdzie jak z bicza strzelił.
pomysl, ze jesli nie bedzie cie chciala takim, jakim jestes, to i tak nie ma to sensu, wiec co ci zalezy? udawanie nie poplaca, nie tylko - jak to mowia - na dluzsza mete.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Tylko niech ci sie nie trzesie tam gdzi enie trzeba powinno byc dobze.
_________________ Wolę, gdy ludzie popierają mnie ze strachu niż z przekonania. Przekonania są zmienne, strach zawsze jest ten sam.
Kocham wszystkie dziewczyny i chlopaków z duzym piernikiem.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-06-05, 15:43
najlepiej nie mysl o tym o czym masz rozmawiać, wyobraź sobie że za kazdym razem jak sie z jakąs dziewczyną spotykasz że to Wasze ostatnie spotkanie i wtedy jedziesz miszczu jak z kartki ;]
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
2 piwa na rozluźnienie i kielonek na odwagę i będzie oki
a tak na poważnie to wyjście z kobietą gdzie np. spacer albo kino to nie oczywiste zaobrączkowanie ... macie miło spedzić czas:)
co do przygotowań hmmmm może i to dobre ale po co .. staraj sie dopasować do chwili
Ostatnio zmieniony przez yahoo 2007-06-12, 14:37, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-12, 17:53
Wyluzuj się kobieta zazwyczaj nie gryzie i nie morduje wzrokiem przynajmniej od razu. Kiedyś słyszałam że jeśli masz problemy z wystąpieniami publicznymi wyobraź sobie że publiczność jest naga ale w tym przypadku chyba by nie pomogło
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-06-12, 18:08
Cytat:
wyobraź sobie że publiczność jest naga
wow;)
Cytat:
w tym przypadku chyba by nie pomogło
kto wie moze by sie osmielił loool
__
Nie stresuj sie ani nic-badz soba. Zazwyczaj tematy do rozmowy same sie nasuwaja. Tylko musisz podtrzymywac rozmowe a nie tylko "aha".
To normalne, że inaczej zachowujesz sie przy kumplach. Gdybys zachowywal sie przy niej tak jak przy kumplach to kto wie co by o Tobie pomyslala;).
Stres przed randka? Hmm a móglbys napisac czym tak naprawde sie stresujesz? Wtedy moze bysmy mogli wiecej pomoc.
mam ten sam problem co Stiff^ i to jest na prawde poważny problem... tylko u mnie dochodzi jeszcze niepełnosprawność... która poteguje moa nieśmiałość... także chłopie ciesz sie że nie masz tak jak ja:)
_________________ >>> adrenalina robi swoje, ja dalej stoje, nie oddam tego co moje <<<
Wysłany: 2007-06-25, 16:35 Re: Jak byc sobą przy dziewczynie?
mnie się wydaję że prawie każdy chłopak inaczej zachowuje się w towarzystwie swoich kumpli niż przy jakiejś dziewczynie na osobności.... zazwyczaj przy dziewczynie stają sie milsi i wogóle.... a przy kumplach starają się pokazać jacy nie są męscy.... czasem denerwuje mnie takie zachowanie ale przyzwyczaiłam się do tego... niektórych chłopców da się tego nawet oduczyć )))
na poczatku zawsze tak jest po paru spotkaniach jest juz dobrze a ze kazdy chlopak lubi pokazywac jaki to on jest ach i och to chyba normalne heheh lubia dostawiac komplementy od dziewczyn
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.