Ja tam narazie chodzę do szkoły ,tylko leże w łóżku albo przed kompem siedze bo chory jestem to zarastam. Ale trzeba bedzie sie ogolic dzisiaj albo jutro.
Dla mnie to czynnośc neutralna. I tak się gole maszynką elektryczną więc zadnych zadrapan nie mam.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
hehehe bardzo smieszne Michał nie musiales az specjalnie tworzyc nowego tematu A golic to musialbym sie co jakies... 2 dni Moze bede musial pomyslec nad jakims fajnym wzorkiem na twarzy to wtedy bede mial mniej do golenia
A mnie jak zwykle nie chce mi sie golic wiec chodze z lekkim zarostem Ale zmuszam sie zawsze jakos do tej czynnosci pod koniec tygodnia ale tez z wielka nie checia
Michał, No nie wiem Niekazdy ma taki zarost ze idzie gladko ja mam na przyklad jak na swoj wiek dosc gesty i twardy i taki ze jakbym sie nie golil to zawsze sie gdzies pozacinam a potem mnie to piecze i szczypie i dlatego tez nie cierpie sie golic No ale musze niestety to robic by byc do ludzi podobny
Prymas napisał/a:
Ja muszę się golić co jakieś 2-3 dni, bo inaczej jestem cały zarośnięty. Czy lubię golenie? Niebardzo - zawsze zwlekam z nim do ostatniej chwili.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.