Wiek: 26 Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 29 Skąd: M o c K B a
Wysłany: 2007-01-14, 16:26
ogoliłem sobie rycerzyka i pod pachami ale jakiegos uczulenia dostalem pod pachą i podraznienia, co zastosowac? rycerzyka i pachy golę co tydzien w sobote zyletką mach3,
_________________ Szkoła to NIE strzelnica, a uczniowie to NIE kaczki, NIE ruskiej prowokacjii, Biesłan 2004.
Masz taki twardy i gęsty zarost, że nie golisz sie codziennie, czy po prostu ci się nie chce?
Michał napisał/a:
Thar czas się ogolić
Ja golę się codziennie i to wszędzie gdzie da się ogolić damską maszynką
Podoba mi się lekki zarost u mężczyzn - jednakże bez przesady. Lubię gdy mój facet w łózku jest ogolony - bo jest wtedy taki ... gładki...
Masz taki twardy i gęsty zarost, że nie golisz sie codziennie, czy po prostu ci się nie chce?
raz mi sie nie chce
dwa powiedziala mi ze mam nie golic za czesto bo jej sie podoba
poza tym mam brodke ktora przycinam tylko
i z powodow sentymentalnych mam baczki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.