Ja się golę jak muszę (tzn. nogi i tak dalej) lub jeśli mam już bluszcz i nawet w pizamce nie ładnie to wygląda. W zimie rzadko... dwa razy na miesiąc. A w lecie... Co parę dni, bo się nóżki pokazuje:D:D:D:D:D
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-12, 21:49
Szczerze mówiąc, to dopiero w najbliższych dniach zacznę swoja przygode z goleniem
Już mnie powoli wkurza mój wąsik
No i skoro temat pokrewny- jaki polecacie krem do golenia i żel po goleniu? Najlepiej, gdybyście podali także w jakich granicach cenowych mieści się dany produkt
A może lepiej bez pianki? Nie ma to jak małe poharatanko i metaliczny zapach krwi przy goleniu. xD A tak na serio to aktualnie używam pianki VIP i jekiejś żyletki dwuostrzowej. :p
Lubie mieć mała bródke, wieć wygalam sobie tylko boki, bródke przycinam nożyczkami. Boki ciacham tak co drugi dzień, a brodę raz w tygodniu.
A jak się nie golę tak przez tydzień, bo np jestem chory, to wyglądam jak żul.
*faris
Wysłany: 2006-12-16, 12:39
Michał napisał/a:
faris czas się ogolić
ogolona jestem wszędzie, gdzie tylko można
odczepić się od mojego owłosienia, bo go mam tylko na głowie, brwi i rzęsy, no i może... nie wiem, na rękach
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
a pieprzysz androny wolsy to pozostaly mi juz tylko na glowie, poza tym ewentualnie zaliczyc mozna brwi i rzesy. Na rekach rowniez ni ma. Jak juz w ktoryms tam innym temacie pisalam, jestem pod tym wzgl zboczona .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-12-18, 23:47, w całości zmieniany 1 raz
Jak czesto musicie sie golić ? Wogle lubicie golenie
Golenie nie jest dla mnie najprzyjemniejsze bo mam delikatna cere, łatwo podrażniam skórę no i w dodatku mam blizne na brodzie co uprzykrza mi ten rytuał
Golić się na dobrą sprawe powinienem codziennie, ale robię to co drugi dzień, gdyż nie mam dziewczyny i nikt mi nie marudzi ze drapie
Teraz sobie bródkę zapuszczam
Ostatnio zmieniony przez Arte 2006-12-25, 00:22, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-01-13, 19:34
Ogolony facet nie drapie i w dotyku jest gładziutki, ale ja wolę jak ma lekki zarost, jakoś bardziej męsko mi wygląda i ma większe przyciąganie [mnie].
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
ale ja wolę jak ma lekki zarost, jakoś bardziej męsko mi wygląda i ma większe przyciąganie [mnie].
si, si, si, popieram, potwierdzam i podpisuje się wszystkimi kończynami
oczywiście, tylko bez przesady... co za dużo, to i nawet skarbówka nie weźmie...
że się tak wyraże obcesowo, facet nie może przypominać owłosionej małpy
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2007-01-14, 00:50, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.