Pamietam jeszcze gdy bylem maly to bardzo chcialem miec juz zarost
aja jak byłam mała bo miałam 4 latka to dorwałam sie do maszynki do golenia mojego taty ....i teraz mam blizne na podbródku na szczescie niezbyt widoczna
_________________ "Ludzkie spojrzenia słodkie są choć, pełne chciwości, kłamstwa, zazdrości łeż - poznasz je... poznasz bliżej, kiedy osłabniesz i głowe rozbijesz o mur..."
Wysłany: 2006-01-30, 18:37
Michał napisał/a:
Cudak czas się ogolić
Co to miało znaczyć ?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-01-30, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
jak trza sto sie ogole
a kiedys wpadlem na pomysl zeby zamiast sie golic to zeby sobie do ryja zapalniczke przylozyc oszczednosc czasu i mam pewnosc ze sie nie zatne
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
jak trza sto sie ogole
a kiedys wpadlem na pomysl zeby zamiast sie golic to zeby sobie do ryja zapalniczke przylozyc oszczednosc czasu i mam pewnosc ze sie nie zatne
michael jackson moze byc bialy to ja moe sie w rdzennych mieszkancow afryki zamienic
a brwi i resy sobie zostawiłem
_________________ Uprasza się grupę trzymającą władzę o nie modyfikowanie i nie usówanie moich postów ani też o niedopisywanie niczego do nich - to narusza moją wolność osobistą oraz jest ograniczaniem wolności słowa(...)
Wiek: 20 Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 26 Skąd: Chełm City
Wysłany: 2006-03-18, 22:42
Hehe, widzę, że jak większość z Was, ja również golę się co 2 dni. Ale powiem Wam też, że lubię to robić - zawsze przed goleniem biorę prysznic (zmiękcza zarost) i używam żelu zamiast pianki - tnie się aż miło!
A co do innego zarostu... To raz na jakiś czas (2-3 tyg.) przycinam (nie pozbywam się ich całkowicie!) zbędne, moim zdaniem, włoski
Nie no co sie na tym forum dzieje. Do mojego zarostu sie będą dobierac! Won kanalio!
P.S. A tak właściwie to do czego pijesz? Skąd wiesz, że jestem zarośnieta? Z powodu tematu o depilacji?
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.