Wysłany: 2008-04-12, 16:04 Dziewczyna łatwa czy z zasadami?
Chciałabym poznac Wasze zdanie w jednej sprawie. Zresztą sprawę tą przedstawiłam w temacie. Chodzi mi Panowie o to czy wolicie dziewczyny z zasadami czy raczej dziewczyny, które,kolokwialnie mówiąc, są łatwe. I dlaczego tak jest, że wybieracie często te drugie?
_________________ "Bądź tym kim jesteś, a wtedy życie nabierze blasku, nawet gdy będzie to blask małej gwiazdki"
Nie bądźcie łatwe, to się będziemy hamować. Jak się któraś, metaforycznie, wypina, to cóż czynić?
czasami Wam się tylko wydaje że się wypinamy. A poza tym nie byłoby łatwych dziewczyn gdybyście sami za łatwymi nie latali i nie uznawali za sztywniary tych które mają jakieś zasady. To nie jest tylko wina kobiet. Dużą winę ponoszą też faceci.
_________________ "Bądź tym kim jesteś, a wtedy życie nabierze blasku, nawet gdy będzie to blask małej gwiazdki"
Chodziło mi o to, że facet się odwrócił i poszedł w siną dal.
Wiem, widzę, że moja ironia nie została zauważona. Chlip.
faris napisał/a:
Tak trudno powiedzieć 'nie' ? Trzeba się nauczyć postawy asertywnej, przyda się w życiu.
Dziękuję za radę, ale mi się nie przyda.
[ Dodano: 2008-04-12, 22:09 ]
Summer napisał/a:
czasami Wam się tylko wydaje że się wypinamy. A poza tym nie byłoby łatwych dziewczyn gdybyście sami za łatwymi nie latali i nie uznawali za sztywniary tych które mają jakieś zasady. To nie jest tylko wina kobiet. Dużą winę ponoszą też faceci.
Wy, wy, wy, generalizujesz, nudzisz.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
*faris
Wysłany: 2008-04-12, 23:11
Mordred napisał/a:
Wiem, widzę, że moja ironia nie została zauważona. Chlip.
Naprawdę myślisz, że 100 innych userów czytajac Twoja wypowiedź dostrzeże ironię ?
Mordred napisał/a:
Dziękuję za radę, ale mi się nie przyda.
Gdzie napisałam, że jest przeznaczona dla Ciebie ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Takie z zasadami naturalnie. Które nie śpieszą się z czułościami dopóki nie przekonają się że to coś poważnego. Które nie traktują seksu jako rozrywki. Nie mógłbym być z dziewczyną i mieć świadomość że mieli ją faceci do których nic szczególnego nie czuła. Nie, dziękuję.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
A dlaczego niby seks nie może być traktowany jako rozrywka?
poem sometimes napisał/a:
Nie mógłbym być z dziewczyną i mieć świadomość że mieli ją faceci do których nic szczególnego nie czuła. Nie, dziękuję.
Łatwiej byłoby Ci wiedzieć, że ich wszystkich kochała, że strasznie dużo dla niej znaczyli i że np. w każdym momencie, jak tylko Ty dasz ciała, może sobie o którymś przypomnieć?
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-04-13, 11:41
Mordred napisał/a:
pewnie mu chodzi o rozrywkę pod tytułem 'no to dzisiaj pójdę do klubu i wyrwę kogoś na jedną noc, tak jak wczoraj i przedwczoraj'
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie no oczywiście, seks to przyjemność, świetna zabawa i tak dalej. Ale z kimś bliskim, żeby wiązała się z tym chęć sprawienia rozkoszy osobie, na której nam zależy. A nie, za przeproszeniem, ruchanie dla ruchania, z kimś nieznajomym, z którym nic nas nie wiąże.
Mordred napisał/a:
Łatwiej byłoby Ci wiedzieć, że ich wszystkich kochała, że strasznie dużo dla niej znaczyli i że np. w każdym momencie, jak tylko Ty dasz ciała, może sobie o którymś przypomnieć?
Tak. Wolałbym to.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.