L.u.c.a.s
Wysłany: 2007-11-26, 19:09 Drożdże
Witam.
Zawsze w okresie zimowym trądzik nasila się. Dużo czytałem na temat drożdży dlatego postanowiłem sam z tego skorzystać. Codziennie wieczorem [gdzieś od 4-5 dni] łyżeczkę drożdży rozpuszczam w gorącej wodzie [ponoć trza najpierw je zabić]. Nie wiem, ale wydaje mi się że trądzik nasilił się przez te kilka dni.
To możliwe ? Jeżeli tak to może co źle robie ? Może drożdży za dużo ?
Proszę od odpowiedź...
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-11-27, 17:38
ja radziłabym je wysuszać :-)
_________________ mrau...
Truskawkowa.
Wysłany: 2007-11-27, 19:15
_________________ `Lecz w gąszczu złudzeń wciąż
Gubimy się,
I oddalamy się od siebie.
Szukamy odpowiedzi w niebie.
Lecz zamiast szukać wyjścia
My wolimy błądzić.
Trudniej zrozumieć innych,
Łatwiej ich osądzić.`
Ostatnio zmieniony przez Truskawkowa. 2008-03-23, 14:08, w całości zmieniany 1 raz
L.u.c.a.s
Wysłany: 2007-11-27, 22:42
eh do dermatologa chodziłem cały czas póki mnie nie wyrzucił z tekstem że za często przychodzę. A co miałem robić kiedy mi nic nie pomagało od niego ?^^
Może ja nie mam tak dużo tych krost ale jak już trochę się nazbiera to nicholere nie chcą zejść;/
A twarz myje rano, wieczorem i kilka razy w dzień i jakoś nie pomaga.
L.u.c.a.s
Wysłany: 2007-11-28, 21:36
No właśnie się wybieram do innego po niedzieli.
Ale jeszcze o te drożdże...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.