Forum Dyskusyjne :: (ręceprecz odtybetu) :: dlaczego wiekszość facetów to dranie????
Profesjonalne pozycjonowanie strony internetowej.

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » dlaczego wiekszość facetów to dranie????

dlaczego wiekszość facetów to dranie????
Autor Wiadomość

agunia1989r 

Wysłany: 2007-11-05, 21:23   dlaczego wiekszość facetów to dranie????

wiekszość waszej "facetow" to dranie i potwierdzi to chyba każda kobieta którą znam!!! przebieracie w laskach jak w lumpeksie, gdy pojawia sie problem znikacie szybko jak strus pedzi wiatr zostawiajac dame samą, itd.
Moze macie cos na swoje usprawiedliwienie a moze to tylko wyjątki????

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-11-05, 21:38   

dlatego, ze wiekszosc 'lasek', to szmaty (analogia, moja niedroga, analogia).

agunia1989r napisał/a:
Moze macie cos na swoje usprawiedliwienie a moze to tylko wyjątki????

tłumaczą się winni, jeśli zamierzasz winić kogoś z tego forum za to, że jakiś facet cie rzucił, to naprawde współczuję głupoty.

Resistant 

Wysłany: 2007-11-05, 21:59   

Jeden pajac Cie zranił a może zostawił to odrazu że wszyscy faceci to dranie. Jak zostawił to miał powód widocznie to ty jestes inna albo lubisz zwalac wine na kogoś innego zamiast poszukać winy u siebie :) może ją znajdziesz

apadak 

Wysłany: 2007-11-05, 22:00   

Nie ma to jak zasada odpowiedzialnosci zbiorwej :)

na takiej zasadzie moznaby rzecz "przyganiaj kociol garnkowi"
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-11-05, 22:06   

Bez przesady , nie wszyscy i nie dranie.

agunia1989r napisał/a:
przebieracie w laskach jak w lumpeksie,

i wypraszam sobie ja nie jestem z lumpeksu raczej do markowego sklepu bym się porównała xD
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Resistant 

Wysłany: 2007-11-05, 22:51   

agunia1989r napisał/a:
przebieracie w laskach jak w lumpeksie

Co do tego cytatu to nie wiem jak inni ale ja nigdy nie wszedłem do lumpeksu i nigdy nie wejde. Nosić ciuchy po nie wiadomo kim ...

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-11-05, 22:52   

Resistant napisał/a:
Co do tego cytatu to nie wiem jak inni ale ja nigdy nie wszedłem do lumpeksu i nigdy nie wejde. Nosić ciuchy po nie wiadomo kim ...

weź po uwagę, że są lumpeksy, w których można znależć resztki serii, czyli nowe ubrania. A w ogóle lumpeks to nie zło, ile ciekawych rzeczy można kupić
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-11-06, 10:00   

pod wpływem emocji generalizujesz moja droga.
wśród kobiet i wśród mężczyzn znajdziesz odpowiedniki "drani" o jakich piszesz, jednak nie oznacza to od razu, że każdy jest taki.

agunia1989r 

Wysłany: 2007-11-06, 10:48   

dzieki kochani za interesujace odpowiedzi ale nie pisalam ze wszyscy faceci to dranie ale wiekszosc!!!! co do odpowiedzi MORDRED to nie musiales uzywac tak obrazliwego opisu jak "szmaty". I zaden facet (oprocz tego ktory po 3 latach wspolnego bycia razem zostawil mnie gdy tylko dowiedzial sie ze jestem w ciazy) mnie nie zranil. Moj jeden glos byl odzwierciedleniem glosow wielu kobiet ktore zostaly zranione przez NIE JEDNEGO faceta, kochani!!! a ten post nie byl dla kazdego z was z osobna, byl stworzony po to zebyscie pomogli kobietom zrozumiec niektore wasze zachowania.

Aha!! A tekst "przebierac w kobietach jak w lumpeksie" to tylko przenośnia a poza tym lumpy wcale nie sa takie zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-11-06, 10:51 ]
3shala popieram twoje zdanie na temat ciucholandow. U nas w miescie sa takie second handy ze sie w pale nmie miesci a ubiera sie w nim caly urzad miasta, nauczyciele, bogacze a nawet "szaraczki"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-06, 11:18   

a dlaczego wiekszosc kobiet to suki?

sa klamki i kaloryfery, kazdy czlowiek jest inny, faceci maja czesto manie wielkosci i przez to nie zayuwazaja ze wyrzadzaja swoim dzialaniem komus krzywde. Facet to facet.

apadak 

Wysłany: 2007-11-06, 12:22   

Cytat:
ale nie pisalam ze wszyscy faceci to dranie ale wiekszosc!!!!

Cytat:
Moj jeden glos byl odzwierciedleniem glosow wielu kobiet ktore zostaly zranione przez NIE JEDNEGO faceta

prowadzisz jakies statysytczne badnia?? ile procent kobiet w Polsce przebadalas?? 10 kolezanek ? .. wybacz ale pod wplywem emocji piszesz zupelne bzdury i nieprawde.. ogarnij sie

ja np. ani jedej kobiety nie zranilem a sam doswiadczylem troche niemilych przezyc.. wiele widzialem a o jescze wiecej sytuacjach slyszalem w ktorych to kobiety byly delikatnie mowiac podle i ranily facetow.. ale czy bede krzycal i plakal "kobiety to ... (to czy tamto)" ?? nie bo to w niczym nie pomoze, jest niesprawiedliwe i raczej przejawa uczucia frustracji i bezsily.. takie myslenie do niczego nie prwowadzi i nie sprawi ze bedzie lepiej..
to kto jakim jest czlowiekiem nie decyduje plec.. wsrod kobiet i mezczyzn znajda sie ludzie warotosciowi i "dranie" jak to ujelas .. od nas zalezy z jakimi sie zadajamy i jakimi sie otaczmy no i jakimi sami jestemy

zycze troche bardzej racjonalnego podejscia do zycia i pozdrawiam
RATM 1992

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-07, 13:10   

To tak jak z przemoca w rodzinie. Ostatnie statystyki mowia ze w ciagu ostatnich dwoch lat liczba pobic mezczyzn przez kobiety, ich partnerki zyciowe z 4 tysiecy podskoczyla do 12. I dlaczego wiekszosc? Owszem trudno teraz o prawdziwego faceta z uczuciami i rozumem. Ale to samo mozna powiedziec o kobietach. Ile teraz na ulicach pustych ciz i lafirynd?

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-11-07, 13:19   

Mokra napisał/a:
Ile teraz na ulicach pustych ciz i lafirynd?

zobacz, niedługo my, genialne, inteligentne, cudowne przedstawicielki damskiego rodu będziemy nieliczne z tych wspaniałych :rotfl:

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-07, 13:20   

juz jestesmy, niewiele jest normalnych dziewczyn. Nowe pokolenia to w 99% lafiryndy.

<3shala 
najśliczniejsza

Wysłany: 2007-11-07, 13:21   

agunia1989r napisał/a:
wiekszość waszej "facetow" to dranie i potwierdzi to chyba każda kobieta którą znam!!

ja nie potwierdzę. Znam wielu wspaniałych, których może nie poznałam od tej sercowej strony ale też widzę, jak im się układa z kobietami.

agunia1989r napisał/a:
przebieracie w laskach jak w lumpeksie

nie wszyscy, na pewno nie wszyscy. I nie robią tego specjalnie przecież, tylko szukają tej jedynej (xD). Nie wydaje mi się, żebyć Ty została z pierwszym facetem, jeśliby z biegiem czasu przestał Ci odpowiadać.

[ Dodano: 2007-11-07, 13:23 ]
Mokra napisał/a:
Nowe pokolenia to w 99% lafiryndy.

może to będzie jak z modą? była mania na dzwony, później na rurki, później na dzwony a teraz znowu na rurki. Mam cichą nadzieję, że jeżeli będę miała córkę, to ona wyrośnie właśnie w tej 'modzie' na kobiety inteligente.

#Mokra 
mupa

Wysłany: 2007-11-07, 13:28   

a jakie dzisiejsze panienki maja wzor? Albo emo albo gwiazdy przebierajace sie za prostytutki. NIkt nie patrzy na ludzi z klasa, bo sa nieatrakcyjni i malo popularni. Kiedys chwalilo sie ile ksiazek sie przeczytalo w ciagu tygodnia aktualnie przechwalaja sie tym kto przeczytal mniej. Czemu nasza autorka pisze z taka neinawisica? Moze wlasnie jest jedna z tych pustych lafirynd ktora zostala porzucona przez takiego jakiegos wlasnie za pustoglowie. Nie miala nic do powidzenia, nie wiedzial jak naprawde wygladala bo miala zawsze tony makijazu. A jezeli ona taka to i jej kolezanki tez. A facet w gruncie rzeczy wie co dobre. Nie to co latwe, bo to moze miec w milionach, ale to co dobre i wartosciowe. Bo wlasnie w rezultacie takie kobiety maja wziecie.

apadak 

Wysłany: 2007-11-07, 14:15   

w pelni sie zgadzam z @Mokra

podziwiam, szanuje i pozdrawiam wartosciowe kobiety :super: .. szkoda ze tak Was malo :) .. ale co dobre to ciezko znalezc.. z facetami pewnie tak samo
RATM 1992

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-11-07, 16:56   

tia, idiotka ciagnie idiotow. Swoj ciagnie do swego. Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz .Stare prawdy. A ze ktos jest na tyle nieinteligentny, ze ma problemz ten fakt zauwazyc ,to od razu ma pretensje do calego swiata.
Who's playing tricks on me?"

apadak 

Wysłany: 2007-11-07, 18:11   

albo inaczej jak to kiedys ktos ladnie sformulowal "jak nie uwazalas co robisz... to rob jak uwazasz"
RATM 1992

agunia1989r 

Wysłany: 2007-11-07, 18:51   

Mokra,
to ty zachowujesz sia jak ostatnia lafirynda z twoich wypowiedzi wynika ze podlizujesz sie facetom ile wlezie wyobraz sobie kochana ze ja wcale nie jestem taka pusta jak ci sie wydaje. Jestem na drugim roku studiow i swietnie sobie radze (pewnie w odwrotnosci do ciebie). masz paskudny awatar a pozatym twoj nick jest dwuznaczny wiec zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz nad tym jaka sama jestes!!!!!!!!!!!! A moze byłas taka "dobra" dla facetow ze nigdy nie chcieli z toba zrywac???? :krzeslem:

Odpowiedz do tematu