Wysłany: 2007-11-05, 21:23 dlaczego wiekszość facetów to dranie????
wiekszość waszej "facetow" to dranie i potwierdzi to chyba każda kobieta którą znam!!! przebieracie w laskach jak w lumpeksie, gdy pojawia sie problem znikacie szybko jak strus pedzi wiatr zostawiajac dame samą, itd.
Moze macie cos na swoje usprawiedliwienie a moze to tylko wyjątki????
_________________ ~Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył~
Jeden pajac Cie zranił a może zostawił to odrazu że wszyscy faceci to dranie. Jak zostawił to miał powód widocznie to ty jestes inna albo lubisz zwalac wine na kogoś innego zamiast poszukać winy u siebie może ją znajdziesz
na takiej zasadzie moznaby rzecz "przyganiaj kociol garnkowi"
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-11-05, 22:06
Bez przesady , nie wszyscy i nie dranie.
agunia1989r napisał/a:
przebieracie w laskach jak w lumpeksie,
i wypraszam sobie ja nie jestem z lumpeksu raczej do markowego sklepu bym się porównała xD
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1464 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-11-05, 22:52
Resistant napisał/a:
Co do tego cytatu to nie wiem jak inni ale ja nigdy nie wszedłem do lumpeksu i nigdy nie wejde. Nosić ciuchy po nie wiadomo kim ...
weź po uwagę, że są lumpeksy, w których można znależć resztki serii, czyli nowe ubrania. A w ogóle lumpeks to nie zło, ile ciekawych rzeczy można kupić
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2226 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-11-06, 10:00
pod wpływem emocji generalizujesz moja droga.
wśród kobiet i wśród mężczyzn znajdziesz odpowiedniki "drani" o jakich piszesz, jednak nie oznacza to od razu, że każdy jest taki.
dzieki kochani za interesujace odpowiedzi ale nie pisalam ze wszyscy faceci to dranie ale wiekszosc!!!! co do odpowiedzi MORDRED to nie musiales uzywac tak obrazliwego opisu jak "szmaty". I zaden facet (oprocz tego ktory po 3 latach wspolnego bycia razem zostawil mnie gdy tylko dowiedzial sie ze jestem w ciazy) mnie nie zranil. Moj jeden glos byl odzwierciedleniem glosow wielu kobiet ktore zostaly zranione przez NIE JEDNEGO faceta, kochani!!! a ten post nie byl dla kazdego z was z osobna, byl stworzony po to zebyscie pomogli kobietom zrozumiec niektore wasze zachowania.
Aha!! A tekst "przebierac w kobietach jak w lumpeksie" to tylko przenośnia a poza tym lumpy wcale nie sa takie zle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2007-11-06, 10:51 ] 3shala popieram twoje zdanie na temat ciucholandow. U nas w miescie sa takie second handy ze sie w pale nmie miesci a ubiera sie w nim caly urzad miasta, nauczyciele, bogacze a nawet "szaraczki"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ ~Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył~
Wysłany: 2007-11-06, 11:18
a dlaczego wiekszosc kobiet to suki?
sa klamki i kaloryfery, kazdy czlowiek jest inny, faceci maja czesto manie wielkosci i przez to nie zayuwazaja ze wyrzadzaja swoim dzialaniem komus krzywde. Facet to facet.
ale nie pisalam ze wszyscy faceci to dranie ale wiekszosc!!!!
Cytat:
Moj jeden glos byl odzwierciedleniem glosow wielu kobiet ktore zostaly zranione przez NIE JEDNEGO faceta
prowadzisz jakies statysytczne badnia?? ile procent kobiet w Polsce przebadalas?? 10 kolezanek ? .. wybacz ale pod wplywem emocji piszesz zupelne bzdury i nieprawde.. ogarnij sie
ja np. ani jedej kobiety nie zranilem a sam doswiadczylem troche niemilych przezyc.. wiele widzialem a o jescze wiecej sytuacjach slyszalem w ktorych to kobiety byly delikatnie mowiac podle i ranily facetow.. ale czy bede krzycal i plakal "kobiety to ... (to czy tamto)" ?? nie bo to w niczym nie pomoze, jest niesprawiedliwe i raczej przejawa uczucia frustracji i bezsily.. takie myslenie do niczego nie prwowadzi i nie sprawi ze bedzie lepiej..
to kto jakim jest czlowiekiem nie decyduje plec.. wsrod kobiet i mezczyzn znajda sie ludzie warotosciowi i "dranie" jak to ujelas .. od nas zalezy z jakimi sie zadajamy i jakimi sie otaczmy no i jakimi sami jestemy
zycze troche bardzej racjonalnego podejscia do zycia i pozdrawiam
RATM 1992
Wysłany: 2007-11-07, 13:10
To tak jak z przemoca w rodzinie. Ostatnie statystyki mowia ze w ciagu ostatnich dwoch lat liczba pobic mezczyzn przez kobiety, ich partnerki zyciowe z 4 tysiecy podskoczyla do 12. I dlaczego wiekszosc? Owszem trudno teraz o prawdziwego faceta z uczuciami i rozumem. Ale to samo mozna powiedziec o kobietach. Ile teraz na ulicach pustych ciz i lafirynd?
Wysłany: 2007-11-07, 13:19
Mokra napisał/a:
Ile teraz na ulicach pustych ciz i lafirynd?
zobacz, niedługo my, genialne, inteligentne, cudowne przedstawicielki damskiego rodu będziemy nieliczne z tych wspaniałych
Wysłany: 2007-11-07, 13:21
agunia1989r napisał/a:
wiekszość waszej "facetow" to dranie i potwierdzi to chyba każda kobieta którą znam!!
ja nie potwierdzę. Znam wielu wspaniałych, których może nie poznałam od tej sercowej strony ale też widzę, jak im się układa z kobietami.
agunia1989r napisał/a:
przebieracie w laskach jak w lumpeksie
nie wszyscy, na pewno nie wszyscy. I nie robią tego specjalnie przecież, tylko szukają tej jedynej (xD). Nie wydaje mi się, żebyć Ty została z pierwszym facetem, jeśliby z biegiem czasu przestał Ci odpowiadać.
[ Dodano: 2007-11-07, 13:23 ]
Mokra napisał/a:
Nowe pokolenia to w 99% lafiryndy.
może to będzie jak z modą? była mania na dzwony, później na rurki, później na dzwony a teraz znowu na rurki. Mam cichą nadzieję, że jeżeli będę miała córkę, to ona wyrośnie właśnie w tej 'modzie' na kobiety inteligente.
Wysłany: 2007-11-07, 13:28
a jakie dzisiejsze panienki maja wzor? Albo emo albo gwiazdy przebierajace sie za prostytutki. NIkt nie patrzy na ludzi z klasa, bo sa nieatrakcyjni i malo popularni. Kiedys chwalilo sie ile ksiazek sie przeczytalo w ciagu tygodnia aktualnie przechwalaja sie tym kto przeczytal mniej. Czemu nasza autorka pisze z taka neinawisica? Moze wlasnie jest jedna z tych pustych lafirynd ktora zostala porzucona przez takiego jakiegos wlasnie za pustoglowie. Nie miala nic do powidzenia, nie wiedzial jak naprawde wygladala bo miala zawsze tony makijazu. A jezeli ona taka to i jej kolezanki tez. A facet w gruncie rzeczy wie co dobre. Nie to co latwe, bo to moze miec w milionach, ale to co dobre i wartosciowe. Bo wlasnie w rezultacie takie kobiety maja wziecie.
podziwiam, szanuje i pozdrawiam wartosciowe kobiety .. szkoda ze tak Was malo .. ale co dobre to ciezko znalezc.. z facetami pewnie tak samo
RATM 1992
tia, idiotka ciagnie idiotow. Swoj ciagnie do swego. Jak sobie poscielisz tak sie wyspisz .Stare prawdy. A ze ktos jest na tyle nieinteligentny, ze ma problemz ten fakt zauwazyc ,to od razu ma pretensje do calego swiata.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
albo inaczej jak to kiedys ktos ladnie sformulowal "jak nie uwazalas co robisz... to rob jak uwazasz"
RATM 1992
Mokra,
to ty zachowujesz sia jak ostatnia lafirynda z twoich wypowiedzi wynika ze podlizujesz sie facetom ile wlezie wyobraz sobie kochana ze ja wcale nie jestem taka pusta jak ci sie wydaje. Jestem na drugim roku studiow i swietnie sobie radze (pewnie w odwrotnosci do ciebie). masz paskudny awatar a pozatym twoj nick jest dwuznaczny wiec zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz nad tym jaka sama jestes!!!!!!!!!!!! A moze byłas taka "dobra" dla facetow ze nigdy nie chcieli z toba zrywac????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.