Dranie? Do tego debile, niewychowani i nieuczuciowi. Nie wszyscy, ocenienie ogółu na przykładzie jakieś nędznego przykladu, który zapewne dał popalić autorce jest po prostu nędzną próbą szukana u nas kobiet akceptacji.
Każdy z obydwu płci może być tym "draniem" kwestia kogo spotykamy na swojej drodze.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Sprawa jest prosta. Nazywacie nas draniami - ok, przecież nie będziemy zaprzeczać. Udowodnienie kobiecie, że się myli jest równoznaczne z (w jej mniemaniu) wypowiedzeniem wojny. Też oceniam po "ogóle".
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2008-04-13, 22:26
Cytat:
wiekszość waszej "facetow" to dranie i potwierdzi to chyba każda kobieta którą znam!!! przebieracie w laskach jak w lumpeksie, gdy pojawia sie problem znikacie szybko jak strus pedzi wiatr zostawiajac dame samą, itd.
Moze macie cos na swoje usprawiedliwienie a moze to tylko wyjątki????
to ze spotkalas takie chloptasia nie oznacza ze wiekszosc taka jest [normalnie jak w przedszkolu]
a dranie przebieraja tylko w takich "laskach" ktore dają się przebierać
przed Toba niech wytlumaczy sie ten jeden a nie reszta niewiniątek
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Wysłany: 2008-04-14, 11:36
Ja znam wielu drani i wiem, ze rzeczywiscie nimi sa... ale znam tez puste laski, ktore w facetach "z lumpeksu" nie przebieraja bo to nie ich sfera.
Mysle, ze wiecej jest wyrafinowanych suk, bawiacych sie uczuciami facetow niz drani, ktorzy traktuja nas jak zabawki i tak samo taki temat moglby zalozyc facet z pytaniem "dlaczego wiekszosc kobiet to szmaty?"
wszyscy jestesmy tacy sami
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Wszyscy faceci jakich znam osobiście to dranie albo idioci ale wiem też że nie wszyscy tacy są Chodź bardzo dużo. Chodźby tacy niektórzy faceci z tego forum są całkiem spoko więc nie rozumiem czemu mówisz to tak ogólnie ja tam wierze że jeszcze istnieją normalni ludzie i koniec P
Takie czasy, cóż zrobić . Takie uogólnianie do niczego nie prowadzi i w tym temacie nie dojdziecie do żadnych wniosków, dlaczego są faceci nieczuli, nieszczerzy itp. Bo są tacy i są dobrzy. Trzeba tylko uważnie szukać i nie ufać zbyt szybko. Kobiety też takie są, Niektóre. I nic więcej nie da się powiedzieć, Chyba że ktoś poda jakieś statystyki, wyniki ankiet itp. Żeby porozmawiać o faktach a nie o osobistych odczuciach. To tyle .
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Wysłany: 2008-04-23, 14:28 Re: dlaczego wiekszość facetów to dranie????
Nic dodać nic ująć patrzyłem w twój profil /pochodzenie/ jakies bzdury rozumiem wstyd jak ktoś ze znajomych zobaczy.Tylko po co wpisywać te głupoty? starczy tej krytyki. Z tym przebieraniem w "laskach" to tylko świadczy jaką masz niską samo krytyke o sobie /wnioskuje że miałaś przykre doświadczenia/ poza tym trzeba jakoś odreagować ! prawda? najlepiej na płci przeciwnej. Mnie osobiście rodzice i czas dorastania wychował inaczej /nie chwale się ,ale czy kobieta miała 15-30- 60 lat zawsze miałem i traktowałem z szacunkiem/ oczywiście i traktuje z nalezytym szacunkiem dalej. Moim zdaniem najpierw zacznij siebie szanować a dopiero puźniej zobaczysz jacy sa "samce" .pozdrawiam i do usłyszenia,sory że tak nie dużo moge pomuc ale mam własne problemy.pozdrawiam i życze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!
/wnioskuje że miałaś przykre doświadczenia/ poza tym trzeba jakoś odreagować ! prawda? najlepiej na płci przeciwnej.
dokładnie. I zważywszy na fakt, ze Twój pierwszy post o tym, jak Twoja partnerka przelała całą miłość na dzieci i jesteś nieszczęśliwy, to myślę, że tego posta możesz kierować do siebie.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Temat jest bardzo ciekawy, ale przyznaję rację poem_sometimes. Charakter nie zależy od płci, tylko od wychowania. Ludzie nie rodzą się źli, tylko tacy się stają.
Do autorki tematu: Jeśli zraniła Cię zła osoba, nadal masz wybór i nie musisz eksportować tych wzorców dalej. Zakładanie takich wątków oznacza, że jeszcze tego nie potrafisz. Wierzę, że możesz się poprawić
Wysłany: 2008-05-30, 14:52
Mordred napisał/a:
tłumaczą się winni, jeśli zamierzasz winić kogoś z tego forum za to, że jakiś facet cie rzucił, to naprawde współczuję głupoty.
hmmm. Trochę ostro.
Ja tam nie uważam żeby faceci mieli mniej powodów do narzekania. Spójrz na temat "samobójstwa", gdzie jest powiedziane, że 8 na 10 samobójstw popełniają mężczyźni i często z powodu kobiet.
_________________ [podpis niezgodny z regulaminem forum]
Wysłany: 2008-06-08, 12:52
Cytat:
a jakie dzisiejsze panienki maja wzor? Albo emo albo gwiazdy przebierajace sie za prostytutki. NIkt nie patrzy na ludzi z klasa, bo sa nieatrakcyjni i malo popularni. Kiedys chwalilo sie ile ksiazek sie przeczytalo w ciagu tygodnia aktualnie przechwalaja sie tym kto przeczytal mniej. Czemu nasza autorka pisze z taka neinawisica? Moze wlasnie jest jedna z tych pustych lafirynd ktora zostala porzucona przez takiego jakiegos wlasnie za pustoglowie. Nie miala nic do powidzenia, nie wiedzial jak naprawdę wygladala bo miala zawsze tony makijazu. A jeżeli ona taka to i jej koleżanki tez. A facet w gruncie rzeczy wie co dobre. Nie to co łatwe, bo to może mieć w milionach, ale to co dobre i wartościowe. Bo właśnie w rezultacie takie kobiety maja wzięcie
pierwszy raz się z Tobą zgadzam =D
_________________ To forum jest do Bani !! <lol>
confusion
Wysłany: 2008-07-08, 23:45
spotkalas paru facetkow ktorzy cie 'zranili' i juz ogol ocenilas ...zal. ( pewnie ci sie lepiej zrobilo po zlozeniu tego tematu ?) przedszkole ...
_________________ The words rot and fall away... ;/;/
Life isn't just a bowl of cherries... ;/
Think before you make up your mind... ;/
xbartxxx
Wysłany: 2008-07-14, 15:33
to sa wady facetow, ale kobiety rowniez maja wady typu zmienny nastroj kilka razy w ciagu dnia, fochy o byle co ,obrazanie sie jak dziecko itp
Po prostu jest to pojekcja własnej winy na innych.
Niektóre kobiety do końca będą twierdzić, że są idealne i zawsze bez winy i będą obwiniać facetów, by ukryć przed sobą, ze tak nie jest.
Ja na przykład nigdy nie byłem draniem, po prostu mam zje aną psychikę, przez co odrzucam kobiety, które przerzucają własną indorlencję na mnie.
_________________ W głębi cierpią, choć nie okazują tego tłumiąc ból w sobie.
heterofobom dziękuję za
Ostatnio zmieniony przez borderline Dzisiaj 0:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.