Forum Dyskusyjne :: ...dla ekstremalnego mężczyzny?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » ...dla ekstremalnego mężczyzny?

...dla ekstremalnego mężczyzny?
Autor Wiadomość

Lady.D. 

Wysłany: 2007-10-09, 08:53   ...dla ekstremalnego mężczyzny?

Witam wszystkich - jestem nowa na forum, a ponieważ zależy mi na czasie, postanowiłam wpakować się na to forum i pozawracać wam, chłopcy, głowę :)

Mam faceta, który lubi sporty ekstremalne i nietypowe hobby/gadżety. Jest nieźle zakręcony, a ponieważ idą jego urodziny, postanowiłam wyrzec się paru nowych torebek ( ;) ) i odłożyć spory budżet na coś, co go totalnie zaskoczy. Wygrzebałam dwie rzeczy, które szczególnie mnie interesują. Jak myślicie, zaspokoją jego głód adrenaliny? Oraz, w pierwszym przypadku, czy znacie ten sklep bo chciałabym mieć pewność co do źródła.

1. http://www.2future.pl/art.../Powerizer.html

2. http://allegro.pl/item249...ie_skuter_.html

To dla mnei bardzo ważne. Mężczyźni, pomóżcie! :)

Pozdrawiam,
Lady.D.

Dark Side 

Wysłany: 2007-10-09, 11:42   

Witam ja też lubię sporty ekstremalne ale nie chciałbym takiego prezentu(Powerizer) bo grozi to kontuzjami a potem nici z "barabara". Jeżeli chodzi o Wheelman to już zupełnie do kitu ,spójrz ile to waży (23kg) więc podrzucić tego za bardzo nie można bo ciężkie "dziadostwo", kup mu lepiej deskorolkę albo rolki :) a tak poważnie to wydać za jeden z tych "gadżetów" około 1500 zł to już trzeba być naprawdę "wykolejonym" . Radzę Ci wybrać się z chłopakiem gdzieś na weekend nad jeziorko np. do domku znajomych (chyba ,że masz własny domek nad jeziorem) kupić prowiant,piwo,czerwone wino,świece,"gumki"(chyba ,że nie używacie) i zapomnieć o świecie nad jeziorem w domku :super: :ok:

Ostatnio zmieniony przez Dark Side 2007-10-09, 11:43, w całości zmieniany 1 raz  

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-10-09, 12:02   

Jak dla mnie to drobna przesada. Przed kupnem czegos takego najlepiej by bylo sie go zapytac. Czemu? A noz wyda mus ie to bezsensowne albo egzemplarz ktory kupilas ma wady o krtoych nie wiedzialas, albo marka jest zla bla bla. Spytaj sie go i powiedz e chcialas mu cos takeigo kupic i porozmawiaj z nim o tym

kotlecik 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Wysłany: 2007-10-09, 18:59   

ciekawe co z nego zostanie/ jak sie na tym wypi#%doli (1 link) :rotfl:

ksysiu1987 

Wysłany: 2007-10-09, 22:18   

Jesli chodzi o ten powerizer to na tym bym sie najprawdopodobniej zabil:D a drugie nawet moze byc fajne ale za taka cene na pewno bym tego nie kupil. Szczerze mowiac bym sie lekko zdenerwowal jakbym dostal prezent za taka kwote. Wole dostac cos zrobionego np wlasnorecznie bo to bedzie pamiatka. A takie cos albo sie znudzi albo zniszczy.

Kinder116 

Wysłany: 2007-11-05, 17:03   

poszukaj na forach poswięconych takim sportom albo wypytaj jego kumpli to najlepszy sposób

Odpowiedz do tematu