Forum Dyskusyjne :: Damsko- Męskie Sprawy...

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Damsko- Męskie Sprawy...

Damsko- Męskie Sprawy...
Autor Wiadomość

Mimi=P 

Wysłany: 2008-05-05, 19:48   Damsko- Męskie Sprawy...

Swoje pytanie raczej kieruje do chłopaków... Wolicie jak dziewczyna na was nakrzyczy czy po prostu przemilczy wiele spraw np jest taka sytuacja... umawiacie się z dziewczyną, ale kumple proponują piłkę albo browar i piszecie jej że nie możecie się spotkać bo coś ważnego wam wypadło. Jednak dziewczyna dowiaduje się prawy... i co wtedy powinna strzelić focha czy tylko pokręcić głową, się uśmiechnąć i powiedzieć ach ci faceci...
Więc awanturnica czy "chodząca cierpliwość"?

Czy faceci wstydzą się swoich dziewczyn? Czemu nie zabieracie ich na imprezy (nie dyskoteki tylko jakieś małe spotkanie w gronie znajomych nie koniecznie tylko chłopcy) ?

Wolicie jak jest nieśmiała czy otwarta (otwarta nie = rozwydrzona ;P) ?

Lubicie jak to ona zagaduje czy wolicie robić to wy a gdy tego nie robicie znaczy ze ma siedzieć cicho ?

Lubicie jak wam słodzi typu misiaczku, milutkie eski itd ?

Czemu nie lubicie jak płacze?

Po kłótni pierwszy zagadujesz ty czy ona ma to zrobić ?

Czekam na wasze odp (oczywiście dziewczyny też mogą wypowiadać swoje zdanie) pozdrawiam :*

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-05-05, 20:17   !

Jako żem nadworny Stańczyk.

Od razu z ciężkim tematem wyskakujesz.

Zależy od sytuacji, jeżeli to spotkanie z kimś mi ważnym to przyjdę nawet jeżeli mam się spóźnić, w przeciwnym przypadku różnie to bywa.

Jeżeli miałoby to być kolejne nudne spotkanie z mało interesującą mnie dziewczyną to nie wcale bym się sobie nie dziwił wybierając piwo ze znajomymi.

Zależy od "faceta", może ma powody żeby się wstydzić, a może nie, bo woli ją tylko dla siebie. Ja akurat spotkałem się z czymś takim w drugą stronę więc różnie to bywa.

Wolę kiedy potrafi pogodzić jedno z drugim.

Najlepiej nie rozmawiać wcale, oczywiście o słowach mowa. Inne rodzaje "rozmowy" są jak najbradziej wskazane.

Powiedzieć od czasu do czasu coś miłego. Nie co pięc sekund. I w dodatku wymagać tego samego =_='

Bo w końcu kiedyś domyśli się, że sprawia mi to przyjemność?

Zależy kto zawinił. Nie kłóce się.

casanova 

Wysłany: 2008-05-07, 13:20   

wszystkie są dobre, przejdź koło swoich kolegów z dziewczyną, jeżeli oni nie mają - będą zazdrościli.

Toomoo 

Wysłany: 2008-05-08, 11:59   Re: Damsko- Męskie Sprawy...

Mimi=P napisał/a:
Wolicie jak dziewczyna na was nakrzyczy czy po prostu przemilczy wiele spraw np jest taka sytuacja... umawiacie się z dziewczyną, ale kumple proponują piłkę albo browar i piszecie jej że nie możecie się spotkać bo coś ważnego wam wypadło. Jednak dziewczyna dowiaduje się prawy... i co wtedy powinna strzelić focha czy tylko pokręcić głową, się uśmiechnąć i powiedzieć ach ci faceci...

Zawsze mówie jej prawde, czasami zrozumie, czasami focha zarzuci, ale zawsze mówie że to dla mnie ważne i że jej potem to wynagrodze.

Mimi=P napisał/a:
Więc awanturnica czy "chodząca cierpliwość"?

Chyba na pograniczu tego i tego.

Mimi=P napisał/a:
Czy faceci wstydzą się swoich dziewczyn? Czemu nie zabieracie ich na imprezy (nie dyskoteki tylko jakieś małe spotkanie w gronie znajomych nie koniecznie tylko chłopcy) ?

Ja się nie wstydzę jej zabierać, prawie zawsze to robie. Dlaczego prawie, otóż dlatego że facet czasami potrzebuje też z chłopakami samemu wypić browara i pogadać w męskim towarzystwie.

Mimi=P napisał/a:
Wolicie jak jest nieśmiała czy otwarta (otwarta nie = rozwydrzona ;P) ?

No pewnie że otwarta.

Mimi=P napisał/a:
Lubicie jak to ona zagaduje czy wolicie robić to wy a gdy tego nie robicie znaczy ze ma siedzieć cicho ?

Zagadujemy się nawzajem :ok:

Mimi=P napisał/a:
Lubicie jak wam słodzi typu misiaczku, milutkie eski itd ?

Lubię jak słodzi, ale bez przesady...

Mimi=P napisał/a:
Czemu nie lubicie jak płacze?

eee? To pytanie retoryczne chyba :...:

Mimi=P napisał/a:
Po kłótni pierwszy zagadujesz ty czy ona ma to zrobić ?

To zależy przez kogo byla kłótnia.

xbartxxx 

Wysłany: 2008-05-13, 21:15   

zdecydowanie wole jak jest otwarta,poniewaz jak juz bedzie jakas klutnia to mozna sobie pozniej wyjasnic gorzej bedzie jak jest zamknieta w sobie osoba.lubie mile slowka,nie lubie jak placze bo wiem ze jejst jej smutno a nie cierpie tego,

Odpowiedz do tematu