Wysłany: 2007-05-03, 12:35 czy wzrost ma znaczenie?????
czy faceci wolą gdy dziewczyna jest niska no powiedzmy ma ok.156 cm czy wolą te wyższe??.i co sądzicie o parze gdzie chłopak ma ok.190cm a dziewczyna 155cm???nie wydaje wam sie ,że jest to śmieszny widok???...może znacie takie pary które znajdują sie w podobnej "sytuacji"?prosze o wasze zdanie!!!!
i zastanawiam sie jeszcze nad jednym czy taka niska dziewczyna jest w stanie zwrócić na siebie uwagę faceta o wiele wyższego mając tak niski wzrost???
im'free napisał/a:
czy taka niska dziewczyna jest w stanie zwrócić na siebie uwagę faceta o wiele wyższego mając tak niski wzrost???
hah! no ba, uwierz mi, że są sposoby ;P
ta, nawet gigantowi mozna tym i owym przed oczyma machnąć nie bedac wysoką dziewoją.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
e tam... nic to nie przeszkadza, ja jestem niska (163) ale takich problemow nigdy nie bylo... wiadomo ze sa faceci ktorzy lubia wysokie, ale i sa tacy co lubia niskie... smieszny widok to jak dziewczyna 180, a chlopak 160... znam taka pare, jak ida to wygladaja komicznie, tym bardziej ze chlopak taki chudziutki...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-06-13, 06:42
Wzrost nie ma znaczenia, przynajmniej jak dla mnie.
W "Rozmowach w Toku" raz byla para ktora byla ze soba juz kilka lat(nie pamietam ile ale dlugo). Ona był karłem, ona wysoką dziewczyna. I na przekor wielu(np. jej ojcu) sa razem.
Skoro im to nie przeszkadza to co nam do tego?
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-06-13, 09:32
wywpowiem się od tej drugie strony.
dla mnie wzrost ma ogromne znaczenie. facet musi mieć conajmniej 10 cm więcej niż ja, ponieważ czułabym się źle idąc obok kogoś kto ma czubek glowy niżej. teksty w stylu 'miłosc silniejsza jest balblabla' mozna sobie darowac, ponieważ panowie niscy są na starcie zakwalifikowani do poziomu kolega, podobnie jak Ci dlugowłosy - chociaż z nimi jeszcze coś się da zrobić;-)
_________________ mrau...
Ostatnio zmieniony przez Magda 2007-06-13, 09:35, w całości zmieniany 1 raz
(...) podobnie jak Ci dlugowłosy - chociaż z nimi jeszcze coś się da zrobić;-)
Np. poczesac włoski bądz wpleść w nie kokardkę.
im'free napisał/a:
co sądzicie o parze gdzie chłopak ma ok.190cm a dziewczyna 155cm???nie wydaje wam sie ,że jest to śmieszny widok???
Nic a nic - jak dwa słupki na giełdowym wykresie xD
Ja osobiście nie chciałbym mieć równej mi baby, nie mówiąc juz o wyższej (chyba niezaduzo takich?), gdyz najzwyczajniej w świecie bym się jej bał. xD
No i większe kobiety muszą miec nieco - cięższe tace zwane "sniedaniem do łózka" a to z koleji powodowało by problemy z kregosłupem partnera..
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-13, 18:03
im'free napisał/a:
'Problem' to mają wysokie dziewczyny.
E tam. Już nie przesadzajmy.
Ja osobiście lubię wyższych facetów. Sama 175 wiec taki 180 już jest okej. Chociaż zdarzył mi się być z facetem który był niższy odemnie i też nie stanowiło to problemu.
im'free napisał/a:
nie wydaje wam sie ,że jest to śmieszny widok
A niby dlaczego. Moja koleżanka jakieś 150 miła chłopaka 190 i jak stali na ulicy to zamiast obejmować go w pasie trzymała go z udo. I nie robiła z tego żadnego problemu.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wiek: 12 Dołączył: 22 Mar 2007 Posty: 313 Skąd: Sankt Petersburg
Wysłany: 2007-06-20, 11:06 Re: czy wzrost ma znaczenie?????
im'free napisał/a:
i co sądzicie o parze gdzie chłopak ma ok.190cm a dziewczyna 155cm???nie wydaje wam sie ,że jest to śmieszny widok???...może znacie takie pary które znajdują sie w podobnej "sytuacji"?prosze o wasze zdanie!!!!
Sam miałem kiedyś taką partnerkę, ale była na tyle ładna, że wzrostem nikt się nie przejmował, zwracając uwagę na jej wydląd zewnętrzny.
im'free napisał/a:
i zastanawiam sie jeszcze nad jednym czy taka niska dziewczyna jest w stanie zwrócić na siebie uwagę faceta o wiele wyższego mając tak niski wzrost???
Oczywiście że tak. Co do tego ja osobiście nie miałbym żadnych dygresji. Gorzej jeśli przerastała by mnie o głowę, to wtedy byłoby dziwnie, ale na dłuższą metę też by mi nie przeszkadzało pewnie.
_________________ All that we see or seem, Is but a dream within a dream
w szkole widziałam taką parę jak się całowali to ona stawała na drugim schodku żeby mu było wygodniej:) Chłopak musi być wyższy odemnie. Większe opiekuje się mniejszym. CHłopak opiekuje się dziewczyną
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
Wysłany: 2007-07-06, 20:58
jak dla mnie to wolę wyższych chłopaków niż moje 165cm, ale widziałam już różne pary i jak komu się podoba to jego sprawa nie zwracam uwagi na to i nie wgapiam się jak takie pary widzę
_________________ Maria - cechuje ja doskonałość, mistrzostwo i wszelkie osiągnięcia, daleko wykraczające poza to, co zwykłe i pospolite. Pociąga je wszystko, co tajemnicze. Są wymagające, ale opiekuńcze, uczuciowe. Oddane życiu rodzinnemu, ale i wiele żądające od tych, których kochają. Cenią sobie wysoka jakość życia.
Wiek: 18 Dołączyła: 30 Cze 2007 Posty: 21 Skąd: far far away
Wysłany: 2007-07-06, 22:08
Mam jakieś 1,72, wiecie jak ciężko jest znaleźć faceta który jest wyższy??
Jak większość dziewczyn lubię nosić szpilki wiec dołóżcie do tego jakieś 10cm.....
Droga koleżanko wolałabym mieć te 1,56 przynajmniej miałabym w czym przebierać...
Co do pytania to widok takiej pary nie wydaje mi się ,,śmieszny" nawet te ok 30cm różnicy o których wspomniałaś.....oczywiście tylko w przypadku jeśli to chłopak jest wyższy.
Z reszta w łóżku i tak wszystko się zrównuje
_________________ To Hell.....I'm waiting for this moment;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.