Ej nie wiem. Mam 183 cm. Jestem bardzo zadowolony z tego. Raczej wysoki, ale bez przesady, nie taki tyczkowaty. Noo. I niska dziewczyna dla mnie w sam raz
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Oooo, wzrost ma dla mnie ogromne znaczenie.
Lubie wysokich facetów, nie wiem, czy mógłby spodobać mi sie niski.
Jeśli chodzi o kobiety, to taki idealny wzrost to ok. 173.
Ja mam 159 cm i strasznie w sobie tego nie lubie. To mój jedyny poważny kompleks.
I czasem, stojąc gdzieś w tłumie ludzi lubie sobie wyobrazić, że mam te dodatkowe 20 centymetrów, że wszystko widze, nie zasłaniają mi niczego ludzkie głowy, karki itp.
faaajnie tak
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-04-13, 04:25, w całości zmieniany 1 raz
Myśle że kobieta ani facet nie powinni być za nizcy ale też nie dwumetrowi chodź to wysokie kobiety zostaja modelkami a chłopacy lubbia modelki... Ehh sama nie wiem co myśleć
Ja tam wole wyzszych byle nie za bardzo
Ostatnio zmieniony przez Rybiczek 2008-04-14, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
chodź to wysokie kobiety zostaja modelkami a chłopacy lubbia modelki... Ehh sama nie wiem co myśleć
Ej to jest najgłupsze. No serio, nie rozumiem tego. Jak panna idzie na modelkę to musi tam mieć ileś wzrostu. A niby czemu? Ja lubię niski wzrost u dziewczyn i uważam że to atut. Nigdy mnie nie pociągały takie wysokie.
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Moi drodzy, wszystko zależy tylko i wyłącznie od indywidualnych preferencji człowieka. Dla jednych wzrost ma znaczenie, dla drugich nie ma żadnego. Trzeba by było przeprowadzić jakiś porządny sondaż, w którym to ankietowani wyraziliby swoje własne zdanie w tej kwestii i wtedy przekonalibyśmy się, dla jakiej części społeczeństwa ten parametr jest istotny - jeśli chcielibyście znać opinię większości, czyli generalny pogląd - jak to w demokracji bywa.
Ja jestem facetem, który ma 173 cm wzrostu i dla mnie osobiście wzrost ma znaczenie. Partnerką o idealnym dla mnie wzroście byłaby taka partnerka, która miałaby co najmniej tyle wzrostu co ja lub do 5 cm więcej ode mnie. Wysokie kobiety o długich nogach są bardzo seksowne. Może to akurat mój słaby punkt...
Wiele osób ma dość stereotypowe podejście do tych spraw. Na przykład sporo kobiet poszukując znajomości w sieci nierzadko zaznacza w wyszukiwarkach serwisów randkowych "brunet, wzrost od 180 cm, ...". I pomijają tym samym dla przykładu niższych blondynów, którzy często biją tych poprzednich na głowę niemal pod każdym względem.
Nasze określone ideały to bowiem efekt kierowania się rozumem. Gdy człowiek kieruje się wyłącznie sercem, wówczas liczy się przede wszystkim osobowość, charakter człowieka, a takie rzeczy jak wygląd zewnętrzny czy status materialny stają się wartościami drugorzędnymi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez eMJay 2008-05-25, 22:28, w całości zmieniany 1 raz
xbartxxx
Wysłany: 2008-05-26, 00:15
to zalezy od gustu ja akurat lubie takie do 160 cm
LysyXXXL
Wysłany: 2008-05-28, 12:33
Prosta odpowiedz zadam ci pytanie czy jezeli bedziesz szukal partnerki na stale to bedzie ci alezalo na tym czy mam 155cm czy 190cm chyba raczej nie bedziesz zwracal uwage na inne walory jej inteligencje sposob zachowania w towazystwie wyksztalcenie i najwazniejsz tak ogolnie to powiem na milosc chociaz dla mnie to okreslenie jest strasznie odpowiadajace caloksztaltowi zasad na ktorych opiera sie dobry zwiazek ale o tym moze w innym temacie
A ja mam 15 lat i 167cm wzrostu... Już przynajmniej ze trzy miesiące nie urosłem ani centymetra... Rosnę już tylko wszerz (w sensie barki, ramiona, przyrost mięśni). Z klasy z kolegów jestem praktycznie najniższy, ale za to najlepiej zbudowany. Koleżanek mam 7 w klasie i tylko jedna jest wyższa ode mnie. Już chyba nie urosnę... Ojciec 168cm, matka 165... W czasie 6kl. podstawówki - 1kl gim = 12cm przybyło... 1kl. gim - 2kl. gim = 4 cm przybyło Już myślałem o jakichś sterdyach ale dam już sobie spokój. Poza tym, ja osobiście nie lubię wysokich dziewczyn. Lubię niskie dziewczyny... Nie to, że sam jestem niski, ale takie niskie po prostu są według mnie "słodkie"
Co do tego 190 i 155cm... U mnie w szkole jest jedna taka para. Koles najwyższy chyba z budy (około 2metrów ma) i dziewczyna niska, od której jestem o głowę wyższy. Wyglądają moim zdaniem ... Ciekawie i wyróżniają się
Wg mnie śmieszniej wyglądają dwa wielkoludy i odwrotnie dwa krasnale, niż takie dysproporcje jak 190 i 155cm. Sama jestem niska i jedynie czego bym nie chciała to jeszcze niższego ode mnie faceta.
_________________ Czasem łatwiej przyznać nagrodę niż rację.
Chyba się poborem partnera nie kieruję się czy jest wyższy czy niższy wiadomo że jest to problemem w kwestii całowania się na stojąco. Z wyższym można się czuć bezpiecznie a mniejszego to można ustawić, poczuć dominację wzrostową xDD
Nie mam nic przeciwko niższym dziewczynom.
Najlepiej aby była trochę niższa odemnie, ale równie dobrze może być naprawdę niska, ciężko mi natomiast wyobrazić siebie z wyższą od siebie panną.
Sądzę że to dlatego, że jestem wysoki i w sumie nie kojażę żadnej wyższej odemnie kobiety którą znam i to może dlatego...
Ostatnio zmieniony przez Giętki 2008-06-06, 16:22, w całości zmieniany 1 raz
uff!na szczęście nie ma w moim otoczeniu takiego wielkoluda, bo mogłoby być niebezpiecznie! Wolę takiego co ma 170 cm.
No ale będzie, jak będzie. Zobaczymy xD
_________________ ``You were everything, everything that I wanted THAT I WANTED
We were made to be, supposed to be, but we lost it BUT WE LOST IT
All the memories, so close to me, just fade away
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.