Forum Dyskusyjne :: czy wzrost ma znaczenie?????
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » czy wzrost ma znaczenie?????

czy wzrost ma znaczenie?????
Autor Wiadomość

Pampik 

Wysłany: 2008-04-10, 17:29   

Cytat:
czy faceci wolą gdy dziewczyna jest niska no powiedzmy ma ok.156 cm czy wolą te wyższe??

oj od dawna moim ideałem jest Niska dziewczyna...
fajne okularki...
i loczki... mmm

tak tak wiem ze jestem dziwny ale takie mi się podobają

poem sometimes 

Wysłany: 2008-04-13, 03:56   

Ej nie wiem. Mam 183 cm. Jestem bardzo zadowolony z tego. Raczej wysoki, ale bez przesady, nie taki tyczkowaty. Noo. I niska dziewczyna dla mnie w sam raz :P

Uszy zatrzaśnij: ja Ciebie usłyszę -

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę

I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę"

Emerald 

Wysłany: 2008-04-13, 04:24   

Oooo, wzrost ma dla mnie ogromne znaczenie.
Lubie wysokich facetów, nie wiem, czy mógłby spodobać mi sie niski.
Jeśli chodzi o kobiety, to taki idealny wzrost to ok. 173.
Ja mam 159 cm i strasznie w sobie tego nie lubie. To mój jedyny poważny kompleks.
I czasem, stojąc gdzieś w tłumie ludzi lubie sobie wyobrazić, że mam te dodatkowe 20 centymetrów, że wszystko widze, nie zasłaniają mi niczego ludzkie głowy, karki itp.
faaajnie tak :P
a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Ostatnio zmieniony przez Emerald 2008-04-13, 04:25, w całości zmieniany 1 raz  

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2008-04-13, 12:27   

poem sometimes napisał/a:
Mam 183 cm.

poem sometimes napisał/a:
Raczej wysoki, ale bez przesady, nie taki tyczkowaty

ja ci dam tyczkowaty :krzeslem: :rotfl: :rotfl:

Ostatnio zmieniony przez Tofman 2008-04-13, 12:28, w całości zmieniany 1 raz  

*Yenna 
stop touching me!

Wysłany: 2008-04-13, 22:48   

Tofman napisał/a:
ja ci dam tyczkowaty :krzeslem: :rotfl: :rotfl:
wjazd na ambicje :rotfl:

wzrost ma znaczenie, jasne.
to widać po tematach "on jest niższy, czy moge z nim być?"

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2008-04-13, 22:58   

Yenna napisał/a:
"on jest niższy, czy moge z nim być?"

a co z tematem "jak mam go calowac bez uzycia krzesla?"

Rybiczek 

Wysłany: 2008-04-14, 23:03   

Cytat:
"jak mam go calowac bez uzycia krzesla?"

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Myśle że kobieta ani facet nie powinni być za nizcy ale też nie dwumetrowi :D chodź to wysokie kobiety zostaja modelkami a chłopacy lubbia modelki... Ehh sama nie wiem co myśleć :D

Ja tam wole wyzszych :D byle nie za bardzo :P

Ostatnio zmieniony przez Rybiczek 2008-04-14, 23:06, w całości zmieniany 1 raz  

poem sometimes 

Wysłany: 2008-04-15, 12:29   

Rybiczek napisał/a:
chodź to wysokie kobiety zostaja modelkami a chłopacy lubbia modelki... Ehh sama nie wiem co myśleć :D

Ej to jest najgłupsze. No serio, nie rozumiem tego. Jak panna idzie na modelkę to musi tam mieć ileś wzrostu. A niby czemu? Ja lubię niski wzrost u dziewczyn i uważam że to atut. Nigdy mnie nie pociągały takie wysokie.

Uszy zatrzaśnij: ja Ciebie usłyszę -

I ja do Ciebie bez nóg znajdę drogę

I bez ust krzyk mój cisnę w Twoją ciszę"

Rybiczek 

Wysłany: 2008-04-15, 15:06   

Rzeczywiście nie wszyscy chłopacy lubią wysokie i też nie rozumiem dlaczego dziewczyny muszą być dość wysokie żeby zostać modelkami...

eMJay 

Wysłany: 2008-05-25, 22:27   

Moi drodzy, wszystko zależy tylko i wyłącznie od indywidualnych preferencji człowieka. Dla jednych wzrost ma znaczenie, dla drugich nie ma żadnego. Trzeba by było przeprowadzić jakiś porządny sondaż, w którym to ankietowani wyraziliby swoje własne zdanie w tej kwestii i wtedy przekonalibyśmy się, dla jakiej części społeczeństwa ten parametr jest istotny - jeśli chcielibyście znać opinię większości, czyli generalny pogląd - jak to w demokracji bywa.

Ja jestem facetem, który ma 173 cm wzrostu i dla mnie osobiście wzrost ma znaczenie. Partnerką o idealnym dla mnie wzroście byłaby taka partnerka, która miałaby co najmniej tyle wzrostu co ja lub do 5 cm więcej ode mnie. Wysokie kobiety o długich nogach są bardzo seksowne. Może to akurat mój słaby punkt... :)

Wiele osób ma dość stereotypowe podejście do tych spraw. Na przykład sporo kobiet poszukując znajomości w sieci nierzadko zaznacza w wyszukiwarkach serwisów randkowych "brunet, wzrost od 180 cm, ...". I pomijają tym samym dla przykładu niższych blondynów, którzy często biją tych poprzednich na głowę niemal pod każdym względem.

Nasze określone ideały to bowiem efekt kierowania się rozumem. Gdy człowiek kieruje się wyłącznie sercem, wówczas liczy się przede wszystkim osobowość, charakter człowieka, a takie rzeczy jak wygląd zewnętrzny czy status materialny stają się wartościami drugorzędnymi.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez eMJay 2008-05-25, 22:28, w całości zmieniany 1 raz  

xbartxxx 

Wysłany: 2008-05-26, 00:15   

to zalezy od gustu ja akurat lubie takie do 160 cm

LysyXXXL 

Wysłany: 2008-05-28, 12:33   

Prosta odpowiedz zadam ci pytanie czy jezeli bedziesz szukal partnerki na stale to bedzie ci alezalo na tym czy mam 155cm czy 190cm chyba raczej nie bedziesz zwracal uwage na inne walory jej inteligencje sposob zachowania w towazystwie wyksztalcenie i najwazniejsz tak ogolnie to powiem na milosc chociaz dla mnie to okreslenie jest strasznie odpowiadajace caloksztaltowi zasad na ktorych opiera sie dobry zwiazek ale o tym moze w innym temacie

RzeznikTonsil 

Wysłany: 2008-06-04, 23:25   .,.

A ja mam 15 lat i 167cm wzrostu... Już przynajmniej ze trzy miesiące nie urosłem ani centymetra... Rosnę już tylko wszerz (w sensie barki, ramiona, przyrost mięśni). Z klasy z kolegów jestem praktycznie najniższy, ale za to najlepiej zbudowany. Koleżanek mam 7 w klasie i tylko jedna jest wyższa ode mnie. Już chyba nie urosnę... Ojciec 168cm, matka 165... W czasie 6kl. podstawówki - 1kl gim = 12cm przybyło... 1kl. gim - 2kl. gim = 4 cm przybyło :( Już myślałem o jakichś sterdyach ale dam już sobie spokój. Poza tym, ja osobiście nie lubię wysokich dziewczyn. Lubię niskie dziewczyny... Nie to, że sam jestem niski, ale takie niskie po prostu są według mnie "słodkie" :)

Co do tego 190 i 155cm... U mnie w szkole jest jedna taka para. Koles najwyższy chyba z budy (około 2metrów ma) i dziewczyna niska, od której jestem o głowę wyższy. Wyglądają moim zdaniem ... Ciekawie i wyróżniają się :D

taga 

Wysłany: 2008-06-05, 16:02   

Wg mnie śmieszniej wyglądają dwa wielkoludy i odwrotnie dwa krasnale, niż takie dysproporcje jak 190 i 155cm. Sama jestem niska i jedynie czego bym nie chciała to jeszcze niższego ode mnie faceta.

Tusilla 
istota zakochana

Wysłany: 2008-06-06, 14:36   

Chyba się poborem partnera nie kieruję się czy jest wyższy czy niższy :oczami: wiadomo że jest to problemem w kwestii całowania się na stojąco. Z wyższym można się czuć bezpiecznie a mniejszego to można ustawić, poczuć dominację wzrostową xDD

#luba 
kurewka

Wysłany: 2008-06-06, 14:43   

NO tak, jasne, nikt się nie kieruje. Ale pewnie jak zaczyna was podrywać knypek o głowę niższy, to raczej spławiacie... Ja tak xD

Giętki 

Wysłany: 2008-06-06, 16:22   

Nie mam nic przeciwko niższym dziewczynom.
Najlepiej aby była trochę niższa odemnie, ale równie dobrze może być naprawdę niska, ciężko mi natomiast wyobrazić siebie z wyższą od siebie panną.
Sądzę że to dlatego, że jestem wysoki i w sumie nie kojażę żadnej wyższej odemnie kobiety którą znam i to może dlatego...
Ostatnio zmieniony przez Giętki 2008-06-06, 16:22, w całości zmieniany 1 raz  

taga 

Wysłany: 2008-06-06, 18:33   

U mnie jest podobnie Giętki, ja nie spotkałam nizszego od siebie, dlatego trudno mi jest sobie wyobrazić że mogłabym być z takim.

Mazak 

Wysłany: 2008-06-06, 19:42   

Ja niemógłbym być z dziewczyną wyższą niż ja. Poprostu źle bym się czuł. Szczególnie, że mi prywatnie podobają się bardzo niskie i drobne kobiety.

*Apple 
my crazy world

Wysłany: 2008-06-07, 17:31   

taga napisał/a:
takie dysproporcje jak 190 i 155cm.

uff!na szczęście nie ma w moim otoczeniu takiego wielkoluda, bo mogłoby być niebezpiecznie! Wolę takiego co ma 170 cm.

No ale będzie, jak będzie. Zobaczymy xD
All this time you were pretending
So much for my happy ending ``

Odpowiedz do tematu