Forum Dyskusyjne :: czy wzrost ma znaczenie?????
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » czy wzrost ma znaczenie?????

czy wzrost ma znaczenie?????
Autor Wiadomość

Ares 

Wysłany: 2007-07-07, 13:11   

To zależy od kwestii gustu ale myślę że jest to nam raczej obojętne. Nie to nie jest śmieszne, to jest wręcz normalne. Dziewczyny o nisikim wzroście mogą zwrócić na siebie uwagę faceta i to bardzo.

Medica91
[Usunięty]

Wysłany: 2007-07-09, 12:14   

Zależy od kwestii gustu, z powodu różnicy wzrostu powstają pewne udogodnienia jak i utrudnienia w niektórych sytuacjach ale zawsze są plusy i minusy.

Legion 

Wysłany: 2007-07-09, 21:00   

Tak długo jak wzrost ten szedłby w parze z całością jej budowy...to chyba bez różnicy.
Wysoka kobieta musi jednak mieć troszkę ciała,żeby nie wyglądała jak po rocznej głodówce:)...wszystko w granicach rozsądku oczywiście.
A różnica wzrostu...
Jam mam 185cm...jeżeli moja wybranka miałaby powiedzmy 150 i Ona nie czułaby się przy mnie głupio mnie by to nie przeszkadzało.

Kevin 

Wysłany: 2007-07-10, 20:45   

co do wzostu to zalezy..nie chcialbym byc z dziewczyna ktora jest ode mnie wieksza :D

abe122 

Wysłany: 2007-07-13, 14:30   

Moim zdaniem wzrost ma znaczenie. Kobiety, nawet te niskie uwielbiają wysokich facetów... Co wcale nie znaczy że niski facet nie ma szans u danej kobitki :P Na pociąg do płci przeciwnej, ma wpływ także tysiąc innych czynników:) Pewność siebie, poczucie humoru, zaradność , oraz męskość :) Niestety kobiety bardzo często zestawiają cechy wyglądu faceta , z jego teoretycznymi cechami charakteru. Np. Wysoki przystojny brunet , kojarzy im się z "męskim" pewnym siebie cżłowiekem , który pewnie jest ciepły kochany i troskliwy. Coś w tym jest... Jeśli czujesz się pewnie we własnej skórze to rzeczywiście masz też pewność siebie...
Ostatnio zmieniony przez abe122 2007-07-13, 14:30, w całości zmieniany 1 raz  

Zielony_Arti 

Wysłany: 2007-11-20, 16:44   

Jak dla mnie ten widok jest normalny. Dziewczyna wyższa od faceta go krępuje ja mam 1,83 więc nie mam większego problemu.

Sylwek 

Wysłany: 2007-12-15, 10:01   

Ja mam kolege który ma 192cm wzrostu troche duży :P a ma dziewczyne co ma 163cm i to jest normalny widok. A co do tego czy taka dziewczyna może pociągać faceta to napewno pociąga według mnie dziewczyny mniejsze są zgrabniejsze :P

Mara 

Wysłany: 2007-12-15, 11:11   

mysle ze to kwestia gustu
ale lepiej zeby dziewczyna byla duzo nizsza
niz zeby byla wyzsza od swojego faceta:D

umbra 

Wysłany: 2007-12-31, 09:30   

aaangie napisał/a:
Mam jakieś 1,72, wiecie jak ciężko jest znaleźć faceta który jest wyższy?? :rozpacz:
Jak większość dziewczyn lubię nosić szpilki wiec dołóżcie do tego jakieś 10cm.....

hehe ja mam ciut ponad 180 cm :P i to mój największy kompleks :P bo bym chciała być taka malutka, żebym mogła czuć się jak taka kruszynka :P

Cytat:
Ona był karłem, ona wysoką dziewczyna. I na przekor wielu(np. jej ojcu) sa razem.

Ja znam taki związek, ale hetero :P :P:P
On jest karłem a ona ma 170 i naprawdę mimo różnicy świetnie się dogadują :) dużo by tu pisać, ale naprawdę w wielu sytuacjach aż się łezka w oczku kręci :)

raffi625 

Wysłany: 2008-01-25, 02:33   

Ja mam 188cm wzrostu a dzieczyne to bym chciał gdzieś tak 170-175cm wysoką

Anetka:) 

Wysłany: 2008-01-25, 15:50   

według mnie wzrost nie ma najmniejszego znaczenia :D najważniejsze jest to co się ma w środku :D ja mam 1.58 a mój chłopak 1.88 i jakoś normalnie wyglądamy :)

Inn 

Wysłany: 2008-01-26, 15:27   

zasada jest taka, ze facet woli miec mniejsza a kobieta wysokiego jak topola albo inna sosna, wzrost nie ma znaczenia jak oboje lykna przynete i sie zabujaja w sobie, w lozku mozna sie dopasowac, moze byc problem z 69 ale wszystko jest do zrobienia

matra 

Wysłany: 2008-01-26, 15:55   

Inn napisał/a:
a kobieta wysokiego jak topola albo inna sosna,

oj nigdy w życiu.. najlepiej, żeby był praktycznie mojego wzrostu, górna półka to 180 z groszami, bo wyżej już nie.. /:
Inn napisał/a:
wzrost nie ma znaczenia jak oboje lykna przynete i sie zabujaja w sobie

no ale tu masz rację, więc na nic się mają takie pytania jaki wzrost się preferuje..

---
tiruriru (-%

Tabris88 
?

Wysłany: 2008-02-04, 14:30   

O zgrozo "marrryme" coż za mroźny powiew nienawiści w Twoich słowach.

Interesujące jest to, że na tego typu forach zbierają się osoby myślące dokładnie w taki sam sposób.

Rzeczywiście biorąc pod uwagę taką przykładową sytuację z ulicy jednego z większych polskich miast:

On - 165cm
Ona - dajmy na to trochę wyższa (może być i siatkarka 2.10 a co tam)

Sytuacja przypominająca spacer brata z siostra albo jeszcze lepiej syna z matką. :D

Tylko co poradzić na to, że ważniejsze dla danych osób jest wzajemne uczucie, a nie to co utrwaliło się w stereotypach innych ludzi.

shakira 

Wysłany: 2008-03-08, 23:34   

jestem bardzo niska, mam wysokiego chlopaka i wysokich kolegów, a radze sobie z tym wysokimi obcasami

Frieda 

Wysłany: 2008-03-09, 01:05   Re: czy wzrost ma znaczenie?????

im'free napisał/a:
czy faceci wolą gdy dziewczyna jest niska no powiedzmy ma ok.156 cm czy wolą te wyższe??.i co sądzicie o parze gdzie chłopak ma ok.190cm a dziewczyna 155cm???nie wydaje wam sie ,że jest to śmieszny widok???...może znacie takie pary które znajdują sie w podobnej "sytuacji"?prosze o wasze zdanie!!!!

i zastanawiam sie jeszcze nad jednym czy taka niska dziewczyna jest w stanie zwrócić na siebie uwagę faceta o wiele wyższego mając tak niski wzrost???

Moim zdaniem wzrost nie ma znaczenia. Np. moja siostra jest wyższa od swojego męża i jakoś to ani im, ani nikomu innemu nie przeszkadza :ok:
zależy jak taka para się czuje, jakie kto z nich woli... dla mnie facet może mieć nawet 2m, bo jakie to ma znaczenie, jeśli go kocham. Przecież nie kocha się za wzrost...

A tak w ogóle to ktoś wymyślił obcasy. I taka niska dziewczyna ma też coś takiego jak uroki osobiste. I współczuję facetom, którzy patrzą tylko na partnerki podobnego wzrostu. Nie wiedzą, jak wiele mogą ominąć. Ja jestem niska i dobrze mi z tym....
"Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę...", bo "W życiu piękne są tylko chwile..."
Będę wieczorem....

Sun Hai 
To ja misio!

Wysłany: 2008-03-10, 10:43   

Frieda napisał/a:
Moim zdaniem wzrost nie ma znaczenia. Np. moja siostra jest wyższa od swojego męża i jakoś to ani im, ani nikomu innemu nie przeszkadza

Masz rację ,bo wzrost nie ma wogle nic wspólnego z małżeństwem lub z miłością.

markes01 

Wysłany: 2008-03-11, 19:39   

Zależy. Kto ma być wyższy ;P

Np para 150cm i 200cm strasznie do siebie nie pasują...
Wzrost nie ma znaczenia, jeśli nie mówimy o dużych różnicach :)

KeyRa 

Wysłany: 2008-03-11, 22:46   

No ja mam na przykład prawie 180cm wzrostu i trudno mi sobie wyobrazić, żebym mogła chodzić z chłopakiem dużo niższym... (Chociaż znam więcej niższych ode mnie facetów niż wyższych;P) No ale z drugiej strony to nigdy jeszcze się w niższym nie zabujałam więc nie wiem jakby to było;) ;****

roksiakb 

Wysłany: 2008-03-12, 09:46   

KeyRa to tak jak ja - ja tez mam 180 cm, wzrostu :-) a narzeczony jest prawie o głowe wyższy... nigdy nie byłam z niższym chłopakiem
"Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."

Odpowiedz do tematu