Amberka
Wysłany: 2007-06-15, 18:42
..a co sądzicie o facecie,który NIE CHCE,aby jego dziewczyna ubierała się "zbyt odkrycie",tzn.krótkie spódniczki,spodenki,bluzeczki z dekoldami itp....tłumacząc to tym,że nie chce,aby inni faceci spoglądali na nią (poza nim oczywiście),bo jest tylko i wyłącznie jego i inni nie muszą się wcale na nią patrzeć...do tego od czasu do czasu wspomina o jakichś modelkach..i sądzi,iż nie chciałby mieć dziewczyny modelki..a zaraz stwierdza,że "baba to baba"...bez różnicy czy modelka,czy nie,ma wyglądać dobrze....CO O TYM SąDZICIE,CO TAK NAPRAWDę CHODZI MU PO GłOWIE?JAKIE Są JEGO MYśLI W TEJ KWESTII??proszę o komenty;)
niektórzy chcą się chwilić swoim 'skarbem', a niektorzy wrecz przeciwnie wolą miec te 'skarby' tylko i wyłaczne dla siebie. Bo jak wiadomo skarby moze ktos ukraść
_________________ Skarb to nie tylko złoto czy srebro!!
'' - Ludzie przybierają wciąż nowe maski...
- A co kryje się pod tymi maskami?
- Cała masa gówna. ''
niektórzy chcą się chwilić swoim 'skarbem', a niektorzy wrecz przeciwnie wolą miec te 'skarby' tylko i wyłaczne dla siebie. Bo jak wiadomo skarby moze ktos ukraść
Ja zgadzam się w pełni z tym drugim. Dziewczyna modelka to stres żeby ją utrzymać przy sobie, gdyż konkurencję robi ogromną, a często poza modelingiem zainteresowań większych nie ma, więc pasuje (i znajdzie język) do każdego faceta, który lubi... e... się rozerwać ;P
Nie ma nic gorszego jak świadomość, że multum amantów już snuje plany jak odebrać Tobie dziewczynę.
Natomiast co do wyglądu, jak najbardziej . Ale te bardziej "z ciałem"
Gdyby wszystkie dziewczyny były piękne, starczyłoby dla każdego faceta (joke ;P ).
Ostatnio zmieniony przez Shotgun Messiah 2007-07-17, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2007-07-19, 20:35
UrticaZ3 napisał/a:
Katharsis cha twoje upodobania nie są sugerowane modą?
Absolutnie nie! Jest wiele rzeczy w modzie, które mi się bardzo nie podobają i nie będę podążał w ich kierunku, tylko dlatego, że są aktualnie modne. To bez sensu, modą powinno się jedynie inspierować.
Z resztą już o tym pisałem:
Cytat:
Moje odczucia i chęcie nie są ukierunkowane modą, gdyby tak było, to sam uznałbym się za idiotę
Może mój ulubiony typ dziewczyny się zmieni z wiekiem... ale z drugiej strony już nie jestem taki młody, jak kiedyś
Eee....nie lubie modelek takie kosci :/blee....nie nie chcialbym miec modelki
Ty nie masz nic do 'chcenia'
Shotgun Messiah napisał/a:
Gdyby wszystkie dziewczyny były piękne, starczyłoby dla każdego faceta (joke ;P ).
ale się uśmiałam, łohoho!
gdyby wszyscy faceci byli bardziej inteligentni, też starczyłoby dla wszystkich kobiet >.<
Shotgun Messiah napisał/a:
a często poza modelingiem zainteresowań większych nie ma,
Znam dwie modelki (ze szkoły, są dokładnie w moim wieku), jedna, że tak to ujmę bardziej 'sławna", miała popisany kontrakt z ze znaną firmą odzieżową (nazwy nie podam, bo będzie wiadomo o kogo mi chodzi), rzeczywiście jest przeraźliwie chuda, a co do jej zainteresowań, to hmm... niezbyt 'rozwinięte', typowy stereotyp 'pannicy modelki'.
Co do drugiej, jest ona kompletnym przeciwieństwem koleżanki, trenuje flamenco, jazdę konną, chodzi na hiszpański i ma pełno zajęć dodatkowych, gdyby nie to, że przebywałam w jej otoczeniu, nie wiedziałabym, że jest modelką, ponieważ ona specjalnie się tym nie szczyciła, a jej zachowanie nie było powodem szkolnych plotek.
Tak więc nie ma co generalizować, różnie bywa.
Trojanos
Wysłany: 2007-07-27, 10:02
Nie nie nie nie nigdy w życiu.. Chodząca śmierć.. zero tego "czegoś" co u kobiety najlepsze czyli ciałka
Nie można na to patrzeć w ubraniu a co dopiero nago obejrzeć albo przytulić..
a co sądzicie o facecie,który NIE CHCE,aby jego dziewczyna ubierała się "zbyt odkrycie
Kumpela jest fotomodelką. Długo 'walczyła' ze swoim chłopakiem o sesje. Miał pretensje o to, że ktoś inny będzie ją widział poza nim. Tylko co mnie bardzo śmieszyło, to to, że ona- mając sesje w ubraniach, bieliźnie, czy strojach kąpielowych praktycznie nic nie pokazuje. A nie sprawiało mu problemu, że na plaży chodziła w stroju kąpielowym
Ostatnio dowiedziałam się z opinii kolegów, że szukają dziewczyn takich normalnych, żednych 'wypacykowanych lalek' o idealnej figurze, bo takie mają częściej 'fiu bździu' w głowie i Bóg wie jakie wymagania. A kandydatki na ich dziewczyny muszą być normalne, byleby miały 'olej w głowie' . I takich dziewczyn im z całego serca życzę.
No i oczywiście często jest tak, że do ładnych, zadbanych, ambitnych dziewczyn mężczyźni boją się zagadywać, bo boją się przekreślenia i porażki. Więc może i marzą o takich, ale najczęściej wybierają normalne
Wysłany: 2007-09-21, 07:25
ja nie marze o tym a znam wiele bo zajmuje sie fotografia artystyczna ) i wiele pieknych pozuje mi i wiem ze niechailbym bo maja za wiele zajec i za malo czasu dla faceta
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy
*faris
Wysłany: 2007-09-21, 13:43
Mordred napisał/a:
Monica Bellucci
To ta, co ma duże cycki a w sukienkach nosi je prawie, że na wierzchu ?
Nie rozumiem tych wszystkich dziewczyn, które wyglądają jak szkielety po to by zostać modelką. Jest taka jedna z podkarpacia, bardzo ładna, żaden chudzielec ani nic w ten deseń, i też taka może być... Widać, wszystko zależy od tego kogo poszukują itp.
A jeśli poszukują kogoś chudego to powinni brać takie naturalne dziewczyny o takiej budowie, a nie te co się specjalnie odchudzają.
A co do wymiarów 90/60/90 - mój kolega takie ma, jak myślicie nadaje się na modelkę ?
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Ostatnio zmieniony przez faris 2007-09-21, 13:43, w całości zmieniany 1 raz
Nigdy nie marzylem o zadnej modelce aktorce itd. najlepsze sa naturalne i rzeczywiste dziewczny .. to co widac na ekranie to czesto zakrzywiona rzeczywistoc.. podrasowanie tui tam itd. a modelki czesto sa za chude
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
o rany ale fota , sama mam swoje calkiem calkiem i tylko swoje , nie chcialabym zeby caly swiat ogladal moje posladki gdyz hmmm to nie byloby na miejscu i zero intymnosci , swa intymnosc zachowam dla swego ksiecia z bajki !!! jesli chodzi o modelki... to hazard to raczej modelka nie jestt -ta pani na fotce! Sama nie podziwiam modelek , wychudzone wieszaki ale niektore sa na prawde zgrabne ale to rzadkosc! Moimi ideala,i figury i urody sa te panie:
normal_fashion17large.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 75,96 KB
kendraelias226_med.jpg
Plik ściągnięto 25 raz(y) 151,81 KB
_________________ I tak się nie zmienię będę sobą na złość tobie
Ostatnio zmieniony przez ***KOSMITKA*** 2007-11-11, 23:40, w całości zmieniany 3 razy
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.