w takim razie nie mam takiego daru, by z oczu wyczytac czy jest swiania i ma jaja ^^
w oczy patrzac, widze cos innego. ale nieoszukujmy sie kazda kobieta patrzy na wyglad. Tak samo jaki i męzczyzni.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-18, 21:26
Rdzawa napisał/a:
aceci w różowym ładnie wygladają
bleee facet w różowym ochyda.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Tak w sumie to srednio.. Koebita zwroci uwage bardziej na niearakcyjnego mezczyzne ktory bedzie ja adorowal niz atrakcyjnego ktory nie bedzie jej adorowal. Pomijac tez detal, ze badania wymogow kobiet dotyczacych mezczyzn w 37 krajach dowiodly, ze czynnik atrakcyjnosci jest dla kobiet na tyle nieistotny, ze nie zmiescil sie w staystyce, ktora moglaby swiadczy o jego znaczeniu. ale za to
Kevin:) napisał/a:
ile kto ma kasy
To jest prawda, bo wystapuje na pierwszym miejscu, co jest podyktowane tym, ze kobieta szuka bezpieczenstwa dla siebie i swoich dzieci
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Miodowo.
lampart [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-30, 16:33
Jak napisałeś laski to muszą być ładne więc sądze że patrza na wyglad bo chlopakow takie mogą miec mnóstwo. Jesli natomiast brzydsze to nie patrza bo ladny takiej by nie chciał. Choć jak wszędzie są wyjatki. Bo niektorzy patrza na charakter lecz wieksza liczba osob patrzy na wygląd
brzydsze to nie patrza bo ladny takiej by nie chciał
no akurat moje kolezanki lub znajome ktore nie grzesza wygladem maja bardzo prtzystojnych chlopakow, fakt ze sa zdradzane.... Ale te ladne kolezanki maja brzydszych facetow... przy najmniej u mnie tak jest...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Jak byłam młodsza raczej interesowało mnie 'opakowanie', ale można mi to wybaczyć - byłam młoda!
A teraz...? Wygląda nie ma dla mnie znaczenia, dosłownie! Nie musi być: opalony, umięśniony itp. Wystarczy, że będzie zadbany i będzie miał piękne oczy... a później to charakter itd.
rozpoczete przez lamparta dywagacje na temat reguł są conajmniej dziwne, ponieważ reguł zwykle nie ma, kazdy patrzy indywidualnie i ma odrebne podejscie do sprawy.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.