Wysłany: 2007-03-25, 17:47
Z moich (i nie tylko) obserwacji wynika ze laski nie patrza tak bardzo na wyglad, a raczej na charakter chlopaka. Jednak wyglad tez jest wazny jesli chcesz jakas zdobyc. Jesli Cie blizej pozna i okazesz sie dobrym "materialem" to nie bedziesz sie mogl od nich opedzic .
Asystent napisał/a:
szczupły tyłek schodzi na dalszy plan a zastępują go takie wartości jak odpowiedzialność, czułość, wierność, zaradność etc.
Wiele lasek patrzy niestety tylko na wygląd.
Dla mnie wygląd aż tak bardzo się nie liczy. On musi mieć w sobie to coś. Inteligencję, opiekuńczość, wierność. To jest podstawa.
Wysłany: 2007-05-03, 13:33 Re: Czy laski patrzą tylko na wygląd
rasheed napisał/a:
Chyba powstała potrzeba założenia takiego tematu.
Czy laski patrzą tylko na wygląd??
no wiadomo chyba jak każdy/da zwraca się uwagę na wygląd innej osoby..ale laski tylko na wygląd nie patrzą niektóre patrzą na charakter,osobowość to zależy od jej charakteru i wartości którymi się kieruje.
OCZYWIŚCIE że patrzę na wygląd. Bezapelacyjnie. A precyzując - na to, czy chłopak jest "higieniczny", ma czyste paznokcie, obcięte ; umyte włosy ; czy ma wyprane ciuchy, czy chodzi w tych samych "szatach" od dwóch tygodni ; czy jest 'wyprasowany'.
Brudas nie ma szans. Chodźby z urody przypominał Johnny'ego Deep'a. W tym kontekście patrzę na wygląd. Jeśli chodzi o smród- brud to jestem nietolerancyjna
Ostatnio zmieniony przez Sawka 2007-05-03, 15:12, w całości zmieniany 1 raz
ale można zwrócić uwagę na 'obiekt' nie tylko z powodu wyglądu. Ja na przykład zauroczyłam się kiedys w chłopaku nie grzeszącym urodą ale ten jego głos... był naprawdę boski! i to mnie do niego przyciągneło
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
kiedy widze kogos po raz pierwszy to najpierw patrze na wyglad! Nie jestem w stanie kogos poznac w kilka minut, a czasem mozna kogos poznac i po wygladzie, duzo mowi o nas nasz wyglad! Np? Nasza fryzura, tatuaze, czy ktos ma, czy nie, co one przedstawiaja, jak sie ubiera ktos... Ale charakter odgrywa tez bardzo wazna role, nie potrafie byc z kims z kim nie mam o czym rozmawiac pomimo ze jest piekny i wogole
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-17, 19:45
taaak, takie lachony jak ja patrzą tylko na wygląd
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
*faris
Wysłany: 2007-05-17, 19:48
Ja patrzę zawsze na spodnie ^.^
Potem na twarz xD
A potem sie zastanawiam czy warto poznać czy nie. I zawsze wybieram opcję nie.
Więc co mi z tego wychodzi ? : najpierw patrzę zawsze na wygląd.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Hmm..Według mnie dziewczyny bardzo często patrzą na wygląd...I mnie to czasem odpowiada ^^
Parę razy miałem przypadek ze dziewczyna ze mną flirtowała bo:
A)Myślała że jestem starszy.
B)Charakter i poglądy "nie na ten wiek" xD
No ale cóż...Chyba jednym z celów w życiu jest znalezienie tej drugiej połowy która będzie Cię doceniała za całokształt,a nie tylko za ciało,no nie?
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(Don't go) I never wanted anybody more then I wanted you...
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
Według mnie dziewczyny bardzo często patrzą na wygląd...
Tytek napisał/a:
A)Myślała że jestem starszy.
B)Charakter i poglądy "nie na ten wiek" xD
Nie wiem dlaczego łączysz wygląd i wiek jako jedno. Chodzi Ci o budowę ciała czy co?
Ale skoro narzekasz, że flirtowały z Tobą tylko dlatego, że myślały że jesteś starszy, to myśląc Twoim tokiem "poleciały na wiek" (co i tak jest głupim stwierdzeniem)
faris napisał/a:
Ja patrzę zawsze na spodnie ^.^
Hi hi wzrok tak sam ucieka, co?
Ale fakt, po spodniach można doskonale ocenić człowieka czasami
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-17, 22:03
Według badań kobieta potrzebuje 5 sekund żeby ocenić ze chce z facetem rozmawiać. To na co patrzymy jak nie na wygląd.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Sawka-łącze wygląd i wiek bo te które ze mną flirtowały po moim wyglądze(dokłądniej wysokości xD) myślały że jestem starszy...A i nienarzekam na to..Wręcz przeciwnie ^^
No ale...Wiek czasami też dużo robi..Oczywiście tylko czasami..
_________________ All my friends have pictures made to make you cry.
(I know) The only thing I ever really loved was hurting you...
(I know) The only thing I ever really loved was hate...
Tak patrze na wygląd. ale nie TYLKO. jak to napisałes. to jest pierwsze wrazenie, inaczej pewnie zadnym bym sie nie zainteresowala. Facet musi przyciagnac wygladem i zatrzymac charakterem.
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-05-18, 16:09
Złośnica napisał/a:
Facet musi przyciagnac wygladem i zatrzymac charakterem.
Facet musi mieć jaja i umieć być świnią czasami ;]
Kobiety, laski, lachony czyli nieludzie patrzą na wygląd bo w końcu trzeba się jakoś przezentowac z człowiekiem ;] jak już ma w sobie troche ogłady to potem może chop chodzić na różowo a kobieta i tak kocha
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.