Wysłany: 2007-07-21, 21:24 Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba
Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba to czasami staracie się to ukrywać i robicie wszystko zeby o tym nie wiedziała???? Interesuje mnie to , bo ja sama ukrywam to ze podoba mi sie pewien koleś. Moze to dziecinne bo mam 18 lat ale boję sie odrzucenia i mimo z emi sie baardxzo podoba to nie chcę zeby o tym wiedział, tzn. chce ale nic w tym kierunku nie robię. A wy??? Please odpowiedzcie
baardxzo podoba to nie chcę zeby o tym wiedział, tzn. chce ale nic w tym kierunku nie robię.
Bardzo wygodne, będziesz płakać, wzdychać. śnić, a potem wszystko się zwali na tego kolesia, że z niego dupa wołowa i nic nie zrobił.
Przeczytaj to zdanie jeszcze raz i zastanów się, o co tak naprawdę Ci chodzi.
Juz raz odważyłam się powiedzieć co czuje, najpierw on mi wyznał miłość po kilku miesiacach ja jemu było super ale po miesiącu bycia razem powiedział z esie pomylił, ja już nie wiem okazywał mi pełno uczucia i nagle powiedział ze mnie nie kocha, niedawno jeden koleś napisał mi że mnie kocha a ja nigdy nie zauważyłam żeby zwracał na mnie uwagę.
normalna, to bój się dalej i nic nie rób, potem rozpaczaj, że masz strasznego pecha i nie możesz odnaleźć 'miłości swojego życia'.
Jak nie zaryzykujesz, to nie zyskasz, więc jeśli chcesz sprawdzić jak sprawy będą się mieć z tym facetem, to chyba nie masz innego wyjścia poza okazaniem mu zainteresowania.
Bosz, a jak odtrąci, to nie ten, tylko następny, nie on jeden egzystuje na świecie...
Wysłany: 2007-07-21, 22:07 Re: Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam pod
Tak macie rację jestem "inna" ale takimi zapytaniami robię sobie nadzieję , bo łatwiej jest sobie robić nadzieję niż spojrzeć prawdzie w oczy, bo to prawda Jeśli bym mu się podobała to by mi to okazał podobnie jak ja mu...
Ja uważam że mu to okazuję ale ja nie wiem czy on to dostrzega,ostatnio się odważyłam patrzałam na niego, często staram się być tam gdzie on, a jego reakcja : Powiem tak jestem pesymistką ale jestem pewna że on zauważył to że mi się podoba. Nie wiem , co mam myśleć, ostatnio wydawało mi się że zwrócił na mnie uwagę dwa razy sie obejrzał ale nie wiem co o tym mysleć . To prawda że to mnie załamuje, wzdycham do księżyca i prawda im większe nadzieję tym większy ból... Dzięki za wszystkie szczere opinie! tego potrzebuję!
Dzięki Yenna!dzięki wszystkim , ale nie wiem jak będzie bo przecież on też mógłby okazać ze mu sie podobam nie wiem nie mam pojęcia co tu jest grane.
normalna, może i on się 'odważy', gdy poza patrzeniem i przebywaniem w jego otoczeniu, po porostu zagadasz? Rozmowa do niczego nie zobowiązuje, a on się może zorientuje co jest grane.
normalna napisał/a:
ostatnio wydawało mi się że zwrócił na mnie uwagę dwa razy sie obejrzał ale nie wiem co o tym mysleć
a nie wydaje Ci się, że jeśli facet 'zwraca uwagę' na dziewczynę, to nie tylko się obraca, czy patrzy na nią? Tego typu myśleniem robisz sobie nadzieje, jak większość dziewczyn w takim... stanie (?xD), nadinterpretujesz fakty. Każde jego spojrzenie, gest znaczą dla Ciebie więcej, niż on myśli, tylko często jeszcze znaczą coś kompletnie innego.
Ostatnio zmieniony przez Yenna 2007-07-22, 10:18, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz Yenna, nawet nie masz pojęcia jak mnie dołujesz ale jednocześnie jestem Ci wdzięczna za każde Twoje słowo, które jest szczere i dzięki temu w końcu się obudzę z tego snu w którym jestem. Masz rację za dużo sobie wyobrażam, potrzeba mi było Twoich słów. Dzięki... Sprobuję zagadać gdy tylko będzie okazja, ale co potem bo wiesz co on jest bogaty a ja szczerze mówiąc nie mam kasy, może dlatego on mnie nie zauważa "nie jestem z jego kręgów", co by jego znajomi powiedzieli. I tak będzie zawsze żaden mnie nie zechce bo jak się dowie że nie mam kasiastych rodziców to sie spłoszy
nie jestem z jego kręgów", co by jego znajomi powiedzieli. I tak będzie zawsze żaden mnie nie zechce bo jak się dowie że nie mam kasiastych rodziców to sie spłoszy
jeśli by tak było, a on ma zwracać uwagę tylko na te osoby, które mają kasę, to nie jest Ciebie wart, wtedy okazał by się skończonym idiotą i radziłabym sobie wybić go sobie w takim przypadku z głowy.
Jeśli jest w porządku, to będzie miał to gdzieś, ile Twoi rodzice mają kasy.
Dowiedz się, czym się interesuje, jak spędza wolny czas, a potem samo pójdzie, jeśli będzie zainteresowany, to jego towarzystwo, (ani kasa tym bardziej) nie ma tutaj nic do gadania.
Zawsze trzeba ryzykowac, niż potem jęczec że się zmarnowało szanse.
Dokładnie "Lepiej zgrzeszyć i żalować, niż żałować że się nie zgrzeszyło".
A tym że on ma kase a ty nie to się nie przejmuj i bądź sobą, bo jeśli między wami miałoby coś być, to on musi zaakceptować ciebie taką jaka jesteś, a jeśli on patrzy na kase to niewarto zawracać sobie nim głowy bo związek opiera się na czym innym nić konto w banku
_________________ Mi pisane jest tylko niebo <aniolek>
Wysłany: 2007-08-10, 11:30
Zawsze wydawało mi sie że to facet powinien bać sie odrzucenia ( bo gdzieś to przeczytałem)
a co do ukrywania uczuć to faktycznie coś tam w sobie ukrywam
Wysłany: 2007-08-10, 11:40
oboze, przestan sie egzaltowac i popisywac tym ze sie ukrywasz ze ktos Ci sie podoba!
Wstydzisz sie cos okazac? Czemu? Onjest najbrzydszy w szkole czy Ty mzoe jestes babochlopem?
Chcesz zeby nikt tego nie odkryl ale pewnie pwoeidzialas juz to wszystkm najlepszym kolezankom i wie o tymjuz cala szkola, bo chwalisz sie tym na prawo i lewo.
Po raz drugi dzisiaj [oto slowo dzisiejszego dnia]: przestan krygowac!
Mokra ja jestem skryta, nie rozpowiadam na lewo i prawo o tym kto mi się podoba, wie o nim tylko moja siostra najbliższa mi osoba... Trochę mi pojechałaś tym co napisałaś[/b]
Wysłany: 2007-08-10, 17:21
normalna napisał/a:
Mokra ja jestem skryta
Skryte osoby isza pamietnik ktorego nikomu nigdy nie pokazuja a nie wypisuja to na forum. Po co chcesz to ukrywac? Wstydzisz sie? Hmm na tym skrytosc nei polega moj adroga.
Wysłany: 2007-08-10, 17:28
Pisząc coś na forum jesteś w pewien sposób anonimowy co pozwala sie bardziej otworzyć
jezeli mówiła by to wszystkim do okolo to po co miala by to pisac na forum?
_________________ †You may take my life, you will never take my freedom.†
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.