Forum Dyskusyjne :: Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba

Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba
Autor Wiadomość

normalna 

Wysłany: 2007-07-21, 21:24   Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba

Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba to czasami staracie się to ukrywać i robicie wszystko zeby o tym nie wiedziała???? Interesuje mnie to , bo ja sama ukrywam to ze podoba mi sie pewien koleś. Moze to dziecinne bo mam 18 lat ale boję sie odrzucenia i mimo z emi sie baardxzo podoba to nie chcę zeby o tym wiedział, tzn. chce ale nic w tym kierunku nie robię. A wy??? Please odpowiedzcie :rozpacz: :help:

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-07-21, 21:29   

normalna napisał/a:
baardxzo podoba to nie chcę zeby o tym wiedział, tzn. chce ale nic w tym kierunku nie robię.

Bardzo wygodne, będziesz płakać, wzdychać. śnić, a potem wszystko się zwali na tego kolesia, że z niego dupa wołowa i nic nie zrobił.
Przeczytaj to zdanie jeszcze raz i zastanów się, o co tak naprawdę Ci chodzi.

normalna 

Wysłany: 2007-07-21, 21:51   

Juz raz odważyłam się powiedzieć co czuje, najpierw on mi wyznał miłość po kilku miesiacach ja jemu było super ale po miesiącu bycia razem powiedział z esie pomylił, ja już nie wiem okazywał mi pełno uczucia i nagle powiedział ze mnie nie kocha, niedawno jeden koleś napisał mi że mnie kocha a ja nigdy nie zauważyłam żeby zwracał na mnie uwagę.

Po prostu sie boję odrzucenia :(

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-07-21, 21:57   

normalna, to bój się dalej i nic nie rób, potem rozpaczaj, że masz strasznego pecha i nie możesz odnaleźć 'miłości swojego życia'.

Jak nie zaryzykujesz, to nie zyskasz, więc jeśli chcesz sprawdzić jak sprawy będą się mieć z tym facetem, to chyba nie masz innego wyjścia poza okazaniem mu zainteresowania.
Bosz, a jak odtrąci, to nie ten, tylko następny, nie on jeden egzystuje na świecie...

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2007-07-21, 22:03   

normalna napisał/a:
Moze to dziecinne bo mam 18 lat

Nie "może", lecz na pewno. Dorośnij najpierw, a potem wróć.

normalna 

Wysłany: 2007-07-21, 22:07   Re: Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam pod

Tak macie rację jestem "inna" ale takimi zapytaniami robię sobie nadzieję , bo łatwiej jest sobie robić nadzieję niż spojrzeć prawdzie w oczy, bo to prawda Jeśli bym mu się podobała to by mi to okazał podobnie jak ja mu...

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-07-21, 22:40   

normalna napisał/a:
bo łatwiej jest sobie robić nadzieję niż spojrzeć prawdzie w oczy

bullshit
co ci ze złudnej nadziei?
Czym większa potencjalna nadzieja, tym większy zawód.

Cytat:
Jeśli bym mu się podobała to by mi to okazał podobnie jak ja mu...

a Ty mu to jakoś okazujesz? Wieczornym wzdychaniem do księżyca?
A może to męskie wydanie ciebie?

Lady Honey 
she is fake.

Wysłany: 2007-07-21, 23:20   

normalna napisał/a:
Po prostu sie boję odrzucenia :(

To normalna rzecz, z którą nie raz jeszcze będziesz się zmagac. Nie tylko w miłości.

Zawsze trzeba ryzykowac, niż potem jęczec że się zmarnowało szanse.

normalna 

Wysłany: 2007-07-22, 09:52   

Ja uważam że mu to okazuję ale ja nie wiem czy on to dostrzega,ostatnio się odważyłam patrzałam na niego, często staram się być tam gdzie on, a jego reakcja : Powiem tak jestem pesymistką ale jestem pewna że on zauważył to że mi się podoba. Nie wiem , co mam myśleć, ostatnio wydawało mi się że zwrócił na mnie uwagę dwa razy sie obejrzał ale nie wiem co o tym mysleć . To prawda że to mnie załamuje, wzdycham do księżyca i prawda im większe nadzieję tym większy ból... Dzięki za wszystkie szczere opinie! tego potrzebuję!
Dzięki Yenna!dzięki wszystkim , ale nie wiem jak będzie bo przecież on też mógłby okazać ze mu sie podobam nie wiem nie mam pojęcia co tu jest grane.

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-07-22, 10:16   

normalna, może i on się 'odważy', gdy poza patrzeniem i przebywaniem w jego otoczeniu, po porostu zagadasz? Rozmowa do niczego nie zobowiązuje, a on się może zorientuje co jest grane.

normalna napisał/a:
ostatnio wydawało mi się że zwrócił na mnie uwagę dwa razy sie obejrzał ale nie wiem co o tym mysleć

a nie wydaje Ci się, że jeśli facet 'zwraca uwagę' na dziewczynę, to nie tylko się obraca, czy patrzy na nią? Tego typu myśleniem robisz sobie nadzieje, jak większość dziewczyn w takim... stanie (?xD), nadinterpretujesz fakty. Każde jego spojrzenie, gest znaczą dla Ciebie więcej, niż on myśli, tylko często jeszcze znaczą coś kompletnie innego.
Ostatnio zmieniony przez Yenna 2007-07-22, 10:18, w całości zmieniany 1 raz  

normalna 

Wysłany: 2007-07-22, 12:33   

Wiesz Yenna, nawet nie masz pojęcia jak mnie dołujesz ale jednocześnie jestem Ci wdzięczna za każde Twoje słowo, które jest szczere i dzięki temu w końcu się obudzę z tego snu w którym jestem. Masz rację za dużo sobie wyobrażam, potrzeba mi było Twoich słów. Dzięki... Sprobuję zagadać gdy tylko będzie okazja, ale co potem bo wiesz co on jest bogaty a ja szczerze mówiąc nie mam kasy, może dlatego on mnie nie zauważa "nie jestem z jego kręgów", co by jego znajomi powiedzieli. I tak będzie zawsze żaden mnie nie zechce bo jak się dowie że nie mam kasiastych rodziców to sie spłoszy :( :(

*Yenna 
ektomorficzka

Wysłany: 2007-07-22, 17:51   

normalna napisał/a:
nie jestem z jego kręgów", co by jego znajomi powiedzieli. I tak będzie zawsze żaden mnie nie zechce bo jak się dowie że nie mam kasiastych rodziców to sie spłoszy :( :(

jeśli by tak było, a on ma zwracać uwagę tylko na te osoby, które mają kasę, to nie jest Ciebie wart, wtedy okazał by się skończonym idiotą i radziłabym sobie wybić go sobie w takim przypadku z głowy.
Jeśli jest w porządku, to będzie miał to gdzieś, ile Twoi rodzice mają kasy.
Dowiedz się, czym się interesuje, jak spędza wolny czas, a potem samo pójdzie, jeśli będzie zainteresowany, to jego towarzystwo, (ani kasa tym bardziej) nie ma tutaj nic do gadania.

normalna 

Wysłany: 2007-07-22, 22:53   

Jacy tu są mądrzy ludzie :super:

maiko 

Wysłany: 2007-07-23, 19:40   

Lady Honey napisał/a:
Zawsze trzeba ryzykowac, niż potem jęczec że się zmarnowało szanse.

Dokładnie "Lepiej zgrzeszyć i żalować, niż żałować że się nie zgrzeszyło".
A tym że on ma kase a ty nie to się nie przejmuj i bądź sobą, bo jeśli między wami miałoby coś być, to on musi zaakceptować ciebie taką jaka jesteś, a jeśli on patrzy na kase to niewarto zawracać sobie nim głowy bo związek opiera się na czym innym nić konto w banku ;)

normalna 

Wysłany: 2007-07-23, 20:03   

maiko dzięki :oczami: mam nadzieję że okaże sie watrt zachodu i mnie zaakceptuje. :)

Aigun 

Wysłany: 2007-08-10, 11:30   

Zawsze wydawało mi sie że to facet powinien bać sie odrzucenia ( bo gdzieś to przeczytałem)
a co do ukrywania uczuć to faktycznie coś tam w sobie ukrywam :piwo:

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-08-10, 11:40   

oboze, przestan sie egzaltowac i popisywac tym ze sie ukrywasz ze ktos Ci sie podoba!
Wstydzisz sie cos okazac? Czemu? Onjest najbrzydszy w szkole czy Ty mzoe jestes babochlopem?
Chcesz zeby nikt tego nie odkryl ale pewnie pwoeidzialas juz to wszystkm najlepszym kolezankom i wie o tymjuz cala szkola, bo chwalisz sie tym na prawo i lewo.
Po raz drugi dzisiaj [oto slowo dzisiejszego dnia]: przestan krygowac!

normalna 

Wysłany: 2007-08-10, 17:13   Mokra

Mokra ja jestem skryta, nie rozpowiadam na lewo i prawo o tym kto mi się podoba, wie o nim tylko moja siostra najbliższa mi osoba... Trochę mi pojechałaś tym co napisałaś[/b]

#Mokra 
Bobson

Wysłany: 2007-08-10, 17:21   

normalna napisał/a:
Mokra ja jestem skryta

Skryte osoby isza pamietnik ktorego nikomu nigdy nie pokazuja a nie wypisuja to na forum. Po co chcesz to ukrywac? Wstydzisz sie? Hmm na tym skrytosc nei polega moj adroga.

normalna napisał/a:
Trochę mi pojechałaś tym co napisałaś

i?

Aigun 

Wysłany: 2007-08-10, 17:28   

Pisząc coś na forum jesteś w pewien sposób anonimowy co pozwala sie bardziej otworzyć
jezeli mówiła by to wszystkim do okolo to po co miala by to pisac na forum?

Odpowiedz do tematu