Forum Dyskusyjne :: Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba

Czy jeśli zależy wam na dziewczynie , bardzo się wam podoba
Autor Wiadomość

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-08-11, 08:38   

dziewczyno przeżywasz to tak strasznie, że na początku zastanawiałam się czy tym błachym problemem nie chcesz przysłonić czegoś innego. niestety nie doszukałam się niczego.
podoba Ci się i nie chcesz mu tego okazać? w czym problem, udawaj, że tak wcale nie jest, a wieczorami rycz w poduszkę, bo on uśmiechnął się do innej. miłość, a nawet zauroczenie, ma milion różnych oznak, a nie tylko garstkę. to, że się popatrzy, uśmiechnie, powie cześć - nic nie znaczy, bo wychodziłoby na to, że zwykły kolega ma kuku w głowie i jest poligamistą.

normalna 

Wysłany: 2007-08-11, 19:41   

Aigum dzięki naprawdę, wiecie dla mnie to normalne że się boje to okazać, więc jeśli ja się boje to może on też...

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-08-12, 11:41   

normalna napisał/a:
wiecie dla mnie to normalne że się boje to okazać, więc jeśli ja się boje to może on też...
taaaaa... :rotfl:
to znaczy, że cię kocha i że szaleje na twoim punkcie ale stara się tego nie okiazywac bo się wstydzi i ma identyczne jak ty odczucia co w ogóle oznacza, że jesteście dla siebie stworzeni bo jesteście jak dwie krople wody
:rotfl:

uspokój swoja wyobraźnię dziewczyno, bo naprawdę źle na tym wyjdziesz.

normalna 

Wysłany: 2007-09-14, 21:00   

Ludzie wypowiadajcie się........ :ups:

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-09-14, 21:04   

bez teoretyzowania - jesli zalezy mi na dziewczynie, podoba mi sie ona, to daje jej to odczuc w ten czy inny sposób.

ale tak ci raczej powie kazdy, bo kto sie niby przyzna, ze sie wstydzi? hm, moze teraz.

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-09-15, 11:41   

normalna napisał/a:
Ludzie wypowiadajcie się........

to tak jakbys siedziala na bezludnej wyspie i bala sie wsiasc do przeplywajacego raz na 5 lat statku bo niewiesz czy plynie akurat dokladnie w to mijesce ktore sobie ubzduralas...

---------------------------------------------------
na wypadek gdybys niezrozumiala przenosni - czekam az napiszesz posta w stajlu.. ale ze mnie pipa milam okazje go poderwac i nic nierobilam a teraz jest juz zapozno..

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-09-15, 11:45   

Tofman napisał/a:
na wypadek gdybys niezrozumiala przenosni - czekam az napiszesz posta w stajlu.. ale ze mnie pipa milam okazje go poderwac i nic nierobilam a teraz jest juz zapozno..
prędzej powinan napisać posta w stylu "ale jestem durna, stwarzam z bzdur wielkie rzeczy"

normalna 

Wysłany: 2007-09-18, 16:55   

chyba nie jest za późno , niektórzy mnie nie rozumieją ale szanuje to, też przez pewien czas się nie rozumiałam-jeśli raz ktoś Cię zrani w miłości to każde nowe uczucie będziesz traktować z dystansem, pokorą,z niedowierzaniem , towarzyszyć Ci będą różne emocje..... Nie wiem może teraz zrozumiecie a może nie(szczęściarze nie zrozumieją z wiadomych powodów).

Wróżbiarka 

Wysłany: 2007-09-19, 19:06   

Raz się żyje a od odrzucenia jeszcze nikt nie umarł. Ja najnormalniej w świecie daje do zrozumienia o co chodzi i tyle. Życie jest za krótkie żeby go tracić przez takie pierdoły
"Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu

Odpowiedz do tematu