pachy tak za wzgledow higienicznych i estetycznych, miejsca intymne i klata to zalezy od ciebie albo twojej dziewczyny. ktos moze nie lubic nadmiernego owlosienia
_________________ grzeczne dziewczynki ida do nieba , niegrzeczne maja raj a ziemi
Moim zdaniem klatkê piersiow± te¿ móg³by¶ (je¿eli zachodzi taka potrzeba) bo dziewczynie raczej nie spodoba³o by siê gdyby w³o¿y³a ci rêkê pod bluzkê i zapl±ta³a siê we w³osy...
Ja nie mam zamiaru goliæ klaty. No bez ¿artów. Pod pachami w porz±dku, wiem ¿e to mo¿e byæ nie³adne. Miejsca intymne? Podgolenie do pewnego stopnia do negocjacji
_________________ "Zga¶ moje oczy: ja Ciê widzieæ mogê,
Wys³any: 2008-04-14, 13:01
o fuj facet, ktory sie goli na klacie?? przeciez to oznaka meskosci nigdy nie pozwolilabym ogolic sie mojemu facetowi na klacie, nogach czy pod pachami, choc te ostatnie jeszcze bym zniosla.
a wiecie... Hiszpanie sobie gola nogi
_________________ Kobieta nie jest po to, aby ja rozumiec ale po to, by ja kochac
Ale pi*****ie. Ja zgadzam sie z cameron. Nie po to mi rosn± w³osy na klacie i nogach ¿ebym je goli³, pod pachami to samo. Mojej nie przeszkadzaj±. Nie wiem co w tym nieestetycznego? A jedyne w³osy jakie gole to na g³owie. Pozdro
Wys³any: 2008-05-18, 11:42
nie tyle goliæ, ile przynajmniej przycinaæ.
aczkolwiek ja uwa¿am, ¿e klata mo¿e zostaæ ow³osiona .
_________________ Tyle nieotartych ³ez zanim los przytuli³ mnie,
Tyle pustych dni nim uwolni³am siê z tamtych chwil,
Ka¿dy dzieñ oddala gniew, bo jego ramiê si³± jest,
Ocali³a mnie czu³o¶æ wy¶niona i spe³niona...
Powiem tak: Pod pachami to jeszcze jeszcze... ale klate ogoliæ?? NIGDY. Jak by sie kumple dowiedzieli to by ci przykleji przydomek (bez obrazy) ciota. Przyk³ad wziêty z ¿ycia wide mój kumpel. Ow³osienie na klatce przyci±ga kobiety i jest oznak± mêsko¶ci.
_________________ Pan i W³adca kosmosu
Catharsis
Do³±czy³a: 22 Maj 2008 Posty: 33 Sk±d: Gniezno
Wys³any: 2008-05-23, 12:15
wlasnie koles z wlosami na klacie jest taki wrrr;P
a pod pachami to tak - tu wyglada ladniej, milej i estetyczniej
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³asciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.