Forum Dyskusyjne :: Czy golic w³osy

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Mê¿czy¼ni » Czy golic w³osy

Przesuniêty przez: Mokra
2008-04-09, 19:40
Czy golic w³osy
Autor Wiadomo¶æ

xbartxxx 

Do³±czy³: 07 Maj 2008
Sk±d: Poznañ

Wys³any: 2008-05-27, 18:31   

jak dla mnie pod pachami spoko,bo ze wzgledow higienicznych ale w pozosta³ych miejscach to juz zalezy od ciebie mnie w miejscu intymnym nie pasuje,bo kiedys sprobowalem,a na klacie nie mam problemu

LysyXXXL 

Do³±czy³: 28 Maj 2008
Sk±d: £ód¼

Wys³any: 2008-05-28, 11:59   

Uwazam ze to kwestia gustu nie mozemy nikomu nazucac swojej woli ale pamietaj ze wyglad swiadczy o tobie moge sie zgodzic z goleniem pod pachami, klaty raczej nie a w miejscach intymnych zalezy my bynajmniej ja wole jak kobieta tam jest wydepilowana i przypuszczam ze one tez by wolaly zebysmy sie tam golili.

chmarcoch 

Do³±czy³: 15 Cze 2008
Sk±d: opolskie

Wys³any: 2008-06-15, 15:47   

Ja powtórze to co kilku moich przedmowców. Pachy mo¿esz sobie ogoliæ, je¿eli masz "bujne" owlosienie ze wzglêdów estetycznych i higieniczych (choæ ja sam nie gole, bo nie mam takich bujnych w³osów pod pachami i nie chodzê w bezrêkawnikach). Miejsca intymne w zale¿no¶ci od upodobañ partnerki, a jak jej nie masz, to w³asnych. Czasem siê latem gor±co robi, wiêc...
A co do klaty i nóg to NIE. Je¿eli masz tam ow³osienie to znak, ¿e Twój organizm produkuje du¿o MÊSKIEGO hormonu - testosteronu. A zdaniem czterastolatek, ¿e to jest fuu i wygl±da siê jak ma³pa nie ma siê co przejmowaæ. Za kilka lat, jak dojrzej± umys³owo, zmieni± zdanie i powiedz±, ¿e to jest mêskie.

Nona 

Do³±czy³a: 21 Kwi 2008
Sk±d: siê bior± dzieci? ;p

Wys³any: 2008-06-27, 21:59   

NIE GOL NÓG!!! Ow³osienie na nogach jest, moim zdaniem, bardzo sexowne...

Anii09 
PaDfOoT :P

Do³±czy³a: 01 Wrz 2006
Sk±d: *<CK>*

Wys³any: 2008-06-27, 23:38   

chmarcoch napisa³/a:
Je¿eli masz tam ow³osienie to znak, ¿e Twój organizm produkuje du¿o MÊSKIEGO hormonu - testosteronu. A zdaniem czterastolatek, ¿e to jest fuu i wygl±da siê jak ma³pa nie ma siê co przejmowaæ. Za kilka lat, jak dojrzej± umys³owo, zmieni± zdanie i powiedz±, ¿e to jest mêskie.

no wiesz zale¿y... z takim podejsciem to mozna tez powiedziec ze kobiety powinny lgn±c do facetów z w±sami - w±sy to te¿ oznaka mêsko¶ci. Ale chyba niektorym to moze przeszkadzac? Mi na przyk³ad przeszkadza bujne ow³osienie na klacie - jest dla mnie nieestetyczne
na nogach nie ma problemu

Candy 

Do³±czy³a: 02 Maj 2008
Sk±d: Z Krainy S³odyczy

Wys³any: 2008-06-28, 08:58   

Ja uwazam ze Paszki powinny byc wydepilowane chocby ze wzgledu na higiene podobnie jak miejsca intymne ale teraz pytanie powinno pasc z twoich ust do twojej kobiety bo jednam moze jej sie zlr to kojarzyc takie lyse miejsce w miejscu innymnym jak u dziecka .... osobiscie polecam przyciecie dosc krotko zeby nie bylo "afro" ale zeby nie bylo zupelnie lyso. A klatka to tez zalezy od kobiety jedne to kochaja i nne mniej ... wiec Zdecydowanie zalecam rozmowe....A nawet gdybys sprobowal i by jej reakcja byla inna niz sie spodziewales to wlosy odrastaja i to nawet nie wiesz jak szybko - Czasem to az meczace ta ciagla depilacja :(

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Profesjonalne pozycjonowanie stron internetowych. • Projekty domów • Twoja FOTKA w internecie • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForumrêceprecz odtybetuRêceprecz odtybetudarmowe og³oszenia i zlecenia