Nie znoszę kiedy kobiety uważają się za księżniczki i traktują kolesia z góry, rozwala mnie także sytuacja kiedy kobieta oczekuje szacunku od mężczyzny a niestety jest kobietą która na szacunek nie zasługuje.
Obgadywanie, plotkowanie, agresja, wywyższanie się, traktowanie ludzi z góry - tyle odnośnie kobiet.
Jeżeli chodzi o panienki - plucie, przeklinanie, zachowanie a'la "kolega blokers", naśmiewanie się z innych, "przyklejanie łatek" innym ludziom, zadzieranie nosa - "ja jestem ważna, nie podchodź ty plebejuszu!", kompleksowo-obsesyjno-konwolsyjne zaróżowienie.
Ohydne zachowania szczególnie rażące w wykonaniu kobiety to: plucie, przeklinanie, nieelegancki, byle jaki chód, obgadywanie innych kobiet (np. z zazdrości), egoizm, brak pokory, narcyzm, ignorancja.
Traktowanie się jako boską osobę, Księżniczkę , Najpiękniejszą - takich dziewczyn jest coraz więcej niestety ale najgłupsze co może być to chyba Te Tak zwane "Krejzolki" nie no już wtedy to żal dupe ściska
_________________ "Jestem Świadom Swoich Wad,Ale Ty Też Popatrz W Lustro"
Nie no faceci sama nie wierze w to co piszecie xD hehe a gdby gościówka miała ładne długie nogi ale by przeklinała i uważała się za najładniejszą nie zwrócilibyście uwagi? nie wierze xD Faceci są wzrokowcami, od kiedy tak WSZYSCY patrzą na charakter?
_________________ JESTEM jak LSD- życie ze mną nabiera barw i kształtów...
JESTEM jak Speed- nie dam Ci zasnąć do rana...
JESTEM jak heroina- gdy mnie spróbujesz będziesz chciał więcej...
co prawda jestem przedstawicileka płci żeńskiej, ale nienawidzę, po prostu dostaję drgawek jak baby dają aluzje zamiast powiedzieć cos wprost! a jak ktoś się nie domyśli, to strzelają focha... bez sensu
_________________ Anybody can sympathize with the sufferings of a friend,
but it requires a very fine nature to sympathize with a friend's success
Nie no faceci sama nie wierze w to co piszecie xD hehe a gdby gościówka miała ładne długie nogi ale by przeklinała i uważała się za najładniejszą nie zwrócilibyście uwagi? nie wierze xD Faceci są wzrokowcami, od kiedy tak WSZYSCY patrzą na charakter?
słuszna uwaga. Zdarzaja sie tacy ktorym odpowiada pusta laska.Wazne by byla zgrabna itp. i nie patrza na to ze niechcący wypluła mózg. Prawdziwy facet patrzy tez na charakter
mnie wkurzaja panny ktore
-mowia o sobie oh i ah
-strzelaja ciągłe fochy
-ignoruja i patrza z gory na innych
-glupio chichoczą
-mowia "o rety ja tego nie zrobie bo mi sie paznokiec połamie/fryzura popsuje/spodniczka pogniecie itp.
-odbijaja chlopakow
-oceniaja kogos po wygladzie
-nie są tolerancyjne
-klną
-są poprostu głupie !
no i ta wkurzająca tEnDenCjA piSanIa fAlą !! az sie gotuje
Ostatnio zmieniony przez Andrea 2008-07-07, 21:57, w całości zmieniany 1 raz
Faceci są wzrokowcami, od kiedy tak WSZYSCY patrzą na charakter?
Nie da się ukryć, że lubimy popatrzeć na wasze chabrowe oczka, śliczne buźki, tyłeczki, jędrne, soczyste cycuszki, szczupłą talię i długie nogi. Ale czasami, kiedy taka piękność otworzy gębę, to cały czar pryska. Zdaje się wtedy, że ta pusta istota, która przed nami stoi, zginęłaby w walce o przetrwanie, gdyby nie jej piękne ciało.
Zwykle cnotliwość kobieca przesiąknięta jest do szpiku kości rożnymi koncepcjami na temat tego jaka kobieta nie tyle jest, ale być powinna. I to nie według niej samej, ale wszystkich w około, którzy mówią jej co wypada a czego nie wypada robić.
Kobieta winna być strażniczką domowego ogniska, opiekuńcza i cnotliwa. W końcu takie są ideały kobiecości naszej patriarchalnej kulturze.
Ostatnio zmieniony przez puerr 2008-07-07, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
xbartxxx
tempota, falsz, k***wiarstwo .. chyba wszytsko co zle sie kryje w tych trzech
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
najgorsze chyba są "słodkie idiotki" i przysłowiowe "blondynki" poprostu nie uznaje takich dziewczyn. Przecież z taką to sie w ogóle nie da normalnie pogadać
Ostatnio zmieniony przez arnoldzik 2008-07-21, 02:30, w całości zmieniany 1 raz
aha no tak zapomnialem o jednym jecze.. czepialstwo !
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.