Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 798 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-09-29, 11:57
Cytat:
Poza tym jest rownouprawnienie
Niech dotrze de Ciebie że nie ma równouprawnienia. Kobiety mniej zarabiają na tym samym stanowisku co mężczyzna, trudniej im się awansuje.... Jak chcesz bić kobiety to ramach równouprawnienia dostań okresu albo zostań czyjąś żoną xD
Mama Cię nie uczyła że kobiet się nie biję a nawet jeśli upierasz się że jest równouprawnienie to mnie w domu uczyli że słabszego się nie biję.
Do cech które mnie denerwują to traktowanie ludzi przedmiotowo bo dobrze się na ich tle wygląda albo można się znajomej pochwalić jakich ludzi się zna.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
*faris
Wysłany: 2007-09-29, 14:18
Yenna napisał/a:
w większości przypadków jest to właśnie takie paradoksalne wymuszanie komplementów.
Omg, ale jeśli to jednak nie jest paradoskalne wymuszanie komplementów ?
Ja nie piszę o tych, co udają i robią to dlatego bo chcą współczucia itp, tylko o tych, co naprawdę tacy są. Taką postawą łatwiej ich zdowołać, a potem się dziwić, że są jakieś samobójstwa itd. Nie każdy jest silny psychicznie i różne są tego powody. Wrzucać wszystkich do jednego worka nie można.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
"nie jestem damskim bokserem, tylko nie lubię kiedy dziewczyna uwaza ze jezeli powie mi cos przykrego lub zrobi to jest bezkarna. na prawde rzedko mi sie zdarza zebym uderzyl dziewczyne a jezeli juz to tylko dlatego ze zasłużyła. Poza tym jest rownouprawnienie wiec nie powinno byc pretensji co do moich czynow. A co do tego chama to na pewno nie tylko mnie takie rzeczy denerwują"
zaden czlowiek nie zasluguje na bycie ofiara przemocy, zarowno kobieta jak i mezczyzna. Nawet slowa i czyny, ktore rania nie daja mozliwosci uderzenia kogos. Inna sparwa jest tez przemoc psychiczna, nie zapominajmy tez o niej. A piperzenie w tym miejscu o rownouprawnieniu to tylko zaslona dla swoich pobudek, ktorymi moze byc ko0mpleks. Nie wiem, nie znam Cie na tyle by Cie w jakikolwiek sposob podsumowac. Wydaje mi sie ejdnak,ze powinienes walnac sie w leb , bo jak czytam tego rodzaju bzdury to mnie trzesie. Bezkarnosc a karanie fizyczne nie jest ze soba tozsame. Chyba masz bledne spojrzenie na rzeczywistoc. Idz sie leczyc.
[ Dodano: 2007-09-29, 17:04 ]
A wiesz skad wiem? Bo sama wlanelam sie w leb z tego powodu.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie lubię kiedy są fałszywe tzn udawają 'sympatię' ale mają w tym jakiś cel ani traktowania ludzi z góry, bo one są najlepsze, 'najmodniejsze' i najpiękniejsze.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1495 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-09-30, 14:43
- zadzierania nosa tylko dlatego, że ma świetny ciuch
- przesadnego plotkarstwa
- bezczelnego mierzenia od góry do dołu a później ironicznego patrzenia w oczy
- podrywania każdego napotkanego faceta
- udawania słodkiej idiotki byle by się wszystkim przpodobać
to wszystko łączy się z charakterem
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
falsz, obluda, hipokryzja, brak szacunku dla siebie no i zbytnia gadatliowsoc
_________________ "Believin' all the lies that they're tellin' ya
Buyin' all the products that they're sellin' ya
They say jump and ya say how high
Ya brain-dead Ya gotta fuckin' bullet in ya head"
RATM 1992
A dla mnie nie ma nic gorszego niż niezadbana, mało ambitna i średnio inteligentna kobieta.
U faceta jakoś nie rzuca się to w oczy jak u nas. W sumie nie wiem czemu. Ale taka kobieta, która nie potrafi zadbać o siebie, o dom i jest jeszcze przy tym mało bystra no to koniec. Kaplica.
No i nie lubie, gdy dziewczyna pozuje na taką silną, mega twardą, wytrzymałą.
Po co to?
Kobieta ma być kobieca. I już.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
No i nie lubie, gdy dziewczyna pozuje na taką silną, mega twardą, wytrzymałą.
hmm.. ja taka jestem. Moze nie pozuje, ale po prostu nie lubie po sobie okazywac słabosci publicznie. Płaczę tylko w samotności, chyba, że coś zupełnie już mnie przerasta.
Emerald napisał/a:
Kobieta ma być kobieca. I już.
kobieca nie oznacza słaba
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie wiem jak nazwać tę ceche, ale nie lubie u dziewczyn ( oczywiście nie wszystkich ) że skreślają chłopaków na starcie za wygląd. Działa to także w odwrotną strone.
_________________ Chce byś wysłuchał tych słów o jedno proszę pozwól
Znajdź w sobie silę na dobro na wiedzę i na rozum
Zatrzymajmy się w pędzie nikt nie pamięta po co biegnie
Czy na pewno po szczęście czy sam bieg nie jest biegu sensem
Nic nie jest pewne ja przecież sam wciąż pytam
Szukam sposobów by kiedyś polecieć jak Ikar
Na skrzydłach tej wolności
I jeśli mam jak on spaść to spadnę jak on
Ale szczęśliwy bo żyłem naprawdę..
nie znosze jak udają... np. moje kolezanki... jak są w swoim towarzystwie to się zachowują normalnie, ale jak juz jest jakis fajny chlopak to pozują na wielkie damusie, jakies gesty wykonują, zeby na siebie zwrocic uwage i sie spodobac itp... to jest dla mnie zalosne....
LysyXXXL
Wysłany: 2008-05-28, 13:08
U kobiet nie lubie obludy jak klamia chociaz to widac jak na dloni nie lubie tez zarozumialych laleczek i tych co sie bawia uczuciami innych ale hunter33 to do ciebie w szczegulnosci nigdy nie udezylem dziewczyny uwazam ze to plec slabsza ale tylko fizycznie bo pod innymi wzgledami dziewczyny sa silniejsze od chlopakow i jezeli chcesz sie na kims wyzyc to moze spobuj ze mna zobaczymy jaki bedziesz wtedy hojrak nie lubie ludzi ktorzy wykozystuja swoja sile przeciwko slabszym sa inne sposoby mniej drastyczne i brutalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.