Forum Dyskusyjne :: co was odrzuca w wygladzie kobiety?

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Mężczyźni » co was odrzuca w wygladzie kobiety?

co was odrzuca w wygladzie kobiety?
Autor Wiadomość

#deela 

Wysłany: 2006-07-05, 21:16   co was odrzuca w wygladzie kobiety?

co mezczyzn odrzuca w wugladzie lub zachowaniu kobiety i psuje "pierwsze wrażenie"?

*miss irony 

Wysłany: 2006-07-05, 21:40   

W zachowaniu odrzuca mnie takie rozwrzeszczenie, ciągłe próby zwrócenia na siebie uwagi. Albo to jak dziewczyna lustruje wszystkich z góry na dół, a potem każdego równo magluje. Wygląd to raczej mi jest obojętny. No, żeby nie śmierdziała :hyhy:
A ja cie kocham

MichaelMay 
In The Flesh (?)

Wysłany: 2006-07-05, 21:53   

Hmm... Jakby to powiedzieć... Nie lubię gdy dziewczyna robi coś, bo inni tak robią. Zresztą to się tyczy każdego... :wsciekly:

#Prymas 
najśliczniejszy
kwietysta

Wysłany: 2006-07-10, 20:07   

Cytat:
by Prymas inspired

Heh, dopiero teraz zauważyłem. :p Aż nie wypada mi się nie udzielić. ;]
No więc tak, w wyglądzie kobiety odrzucają mnie:
- ogromny biust (nawet jak jest trochę większy niż "duży" to mnie jakoś razi) :P
- "złe oczy" (czyli takie jakby "groźne" - wolałbym się nie bać) :P
- pewnie by mnie odrzucała łysina albo irokez xD
- to będzie chyba trochę chamskie, ale jak szczerość to szczerość: ogromny tyłek :p
- owłosienie tam, gdzie go być nie powinno - depilować się trza! xD
- hmm, może krzywy nos? :p

Dobra, chyba starczy. :P Brać ze mnie przykład. ;]
Ostatnio zmieniony przez Prymas 2006-07-14, 13:25, w całości zmieniany 1 raz  

Madeleine 

Wysłany: 2006-07-14, 12:55   

Hehe. To ja się wypowiem, a co? :P Spróbuję myśleć jak facet. Warto czasem spróbować.Tylko niech się nikt nie obraża. :)
No więc: - owłosienie w wielu miejscach
- robienie takiego ogromniastego hałasu
- jak zaczyna ci walić kazanie o równouprawnieniu. :P
- jak jest albo zbyt mroczna, albo zbyt słit.
- biust jak u pameli lub też jego brak :)
- wieeeelki nos
- wyłupiaste oczy jak u żaby
- dopiszcie sobie :)

*zakochanaaaa*

Galaxy 
mała wielka dusza

Wysłany: 2006-07-14, 15:03   

Madeleine, to ja też:)

-też duży nos,
-niezadbane włosy,
-niezadbana cera (nie mowie o trądziku na przykład bo to akurat normalne w pewnym wieku, ale mimo to o cerę i skórę można zadbać),
-obgryzione paznokcie doprowadzają mnie do szału zarówno u kobiet jaki mężczyzn!!!!!!!!!!!!!

No to tyle:)

[ Dodano: 2006-07-14, 15:05 ]
A! Zachowanie jeszcze!

-popisywanie się przed facetami,
-dwulicowość i plotkowanie,
-kręcenie tyłkiem i uwydatnianie swojej pupci oraz biustu w sposób nienaturalny,
-zarzucanie włosami, gdy przechodzi się obok faceta.

Sabadero 

Wysłany: 2006-07-20, 11:25   

nos no ok wielki nie pasuje
a co do biustu to pameli jest ok :D
po za tym jak jest cala biala jak bleko albo przescieradlo jak kto woli
wlosy no jak jest artystyczny nie lad to moze byc ale taka konkretna szopa odpada :)
i nie lubie takich strasznych piegow albo pryszczy ogolnie rude tez moga byc ale bez przesady :P

a jesli chodzi o zachowanie :)

to nie lubie dziweczyn ktore zaliczaja facetow wole kiedy to ja zaliczam a nie ona :P
po za tym nie lubie kiedy kazde swoje slowo wykrzykuje z wielka pasja :cisza:
i jak je w towarzystwie (wiem ze to troche dziwne ale wole tego nie widizec :D )
a najbardziej nie lubie keidy dziewczyna przeklina (okropnosc!!!) to jest moja kwestia :P

a ja bym jeszcze ododal co mi sie podoba w dziewczynach

to jak zazucaja wlosy
jak kreca tylkiem i biustem :D
jak sie wogole ruszaja :)
kiedy daza do idealnej figury ;)
dlugie wlosy
gdy sie czesto usmiecha
opalona
kiedy chodzi jak modelka (ale bez przesady)
i jeszcze jak nie jest za niska
no a po za tym musi byc ogolnie lubiana i podziawiana :evil:
po za tym musi siedziec na gg
miec kom
podac mi swoj numer bo jak nie to jest skreslona :P
lubie kiedy dziewczyna nie ocenia
ma ladne przyjaciulki
gdy podnosi jedna brew do gory :D
gdy ma rozszezone zrenice jak sie na nia patrzy :)
nie potrafi chodzic do tylu(albo przynajmiej nie wykozystuje tej umiejetnosci) to glupio wyglada :)
Ostatnio zmieniony przez Sabadero 2006-07-20, 11:27, w całości zmieniany 1 raz  

Tibby 
Tajemnica

Wysłany: 2006-07-31, 18:48   

W wyglądzie? Obrzydza mnie jak jakaś koleska ma krótkie włosy, ale takie mega krótkie i jak szpanuje i gdy zachowuje się jak kompletna idiotka, czyli ciągle coś gada żeby tylko gadać, jak bez przerwy narzeka. No to chyba wszystko :]

Gordon 

Wysłany: 2006-08-01, 13:42   

Nic mnie bardziej nie wkurza jak różowe małolaty z winem/piwem w ręku, które w dodatku jeszcze klną! >;-[
Rozwala mnie też brak inteligencji, materializm, dusza imprezowiczki.
Jeśli chodzi o walory fizyczne to nie podbają mi się niskie i pulchne kobiety.
Resztę zniosę:)

Audrey 

Wysłany: 2006-08-02, 11:16   

Ja powiem co mnie odrzuca. Co mi tam, że kobietą jestem :D

Sztuczność i tandeta.
Idąc ulicami mojego miasta mijam setki identycznych dziewczyn. Ubrane na tym samym bazarze w takie same biodrówy, miniówy, japonki i różowe bluzeczki. Zero własnego stylu, indywidualności. Do tego identyczne tlenione włosy oraz tipsy. Oczywiście obowiązkowo solarium i kilo makijażu na twarzy.
Aż mnie coś ogarnia jak wychodzi jedna z drugą z basenu - pod oczami rozmazany tusz, a tapeta ścieka i robi zacieki od policzków, poprzez szyję, aż do biustu, na którym się zatrzymuje :/

Pushy 
I'll be your angel

Wysłany: 2006-08-02, 21:04   

Gordon napisał/a:
Nic mnie bardziej nie wkurza jak różowe małolaty z winem/piwem w ręku, które w dodatku jeszcze klną! >;-[
Rozwala mnie też brak inteligencji, materializm, dusza imprezowiczki.
Jeśli chodzi o walory fizyczne to nie podbają mi się niskie i pulchne kobiety.
Resztę zniosę:)

Tak to jest racjafaktycznie.A najlepiej jeszcze jak mają tak po 13 lat góra i myślą że takie dorosłe bo piwo piją.Aż mi swie takich szkoda robi normalnie:/ Bo najgorsze to jak dziewczyna się dziwczy, wogole się nie szanuje.Przeleci ją jeden z drugim w dyskotece i sie cieszy.Nie mam słów do takich puszczalskich.

A co do wygladu to to nie jest aż takie ważne. Żeby wyglądała po ludzku:) a nie jak jakaś ciocia klocia. Odstrasza mnie tez przesadny makijaż. Dziewczyny bez przesady:):).

Anka 

Wysłany: 2006-08-24, 21:47   

Denerwują mnie przesadne lalunie, takie co sobie myślą, co to to one nie są

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-24, 22:08   

ej to dla facetow :P i wbrew wam :P

a mi przeszkadza czarny makijarz czerwone paznokcie hmm czarne ciuszki hmm i brak uzebienia :P

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

manson

Wysłany: 2006-08-26, 01:23   

Ale na mnie wsiedliscie.To nie jest moja teoria,tylko Lew-Starowicz o tym pisal.KKOBIETY W PELNI ZADOWOLONE ZE SWOJEGO WYGLADU I W PELNI AKCEPTUJACE SWOJA SEKSUALNOSC W OGOLE NIE ZUWAZAJA TAKIEGO PROBLEMU.Tylko kobieta z pretensjami do wlasnego ciala moze powiedziec cos pogardliwego o "wystrojonych laleczkach na ulicy".Ma pewien kompleks,wiec automatycznie dystansuje sie od tych kobiet,ktorym zazdrosci i poprzez nazywanie ich "dresiarami" albo "glupimi lalkami" albo jeszcze inaczej,pokresla,ze to,czego im zazdrosci wcale nie jest dla niej wazne,i ze tym czyms gardzi.Dziewczyny,zastanowcie sie wiec,DLACZEGO tak was draznia te laseczki na ulicach co to maja duzo w tylku,a malo w glowie waszym zdaniem.Bo jakis powod waszej niecheci jest. No i Ruget,zle myslisz i zle czytasz w dodatku.Jesli znalazles w jakims moim poscie,ze dla mnie liczy sie tylko biust, to musisz mi pokazac gdzie,bo ja tego nie widze.A slepy jeszcze nie jestem.

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2006-08-26, 09:10   

Lew -Starowicz wiele madrych rzeczy napisal, ale tez nie ze wszystkimi jego teoriami sie zgadzam, chciazby z tym ,ze mezczyzni nie maja kompleksu kastracji, ale to juz inna bajka. A co do kompleksow dotyczacych ciala,moja psycholozka i ja w pelni sie zgadzamy,ze nie mam powyzszych,wiec najwidoczniej i ta teze moge odrzucic. :ok:
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2006-08-26, 13:50, w całości zmieniany 1 raz  

Pablo 
Prze Huj :D

Wysłany: 2006-08-26, 10:39   

Mnie odżuca jak chodzi ww dresach spotkałem się już z takim czymś kompletny niewypał :P A co do charakteru to że przeklina i jak ja jej powiem że jest ładna to zaczyna się kłucić niewiem może dziewczyny mają kompleksy :P chciałbym kiedyś spotkać taką dziewczyne która jest zadowolona ze swojego wyglądu :D

Przemek90 

Wysłany: 2006-08-26, 11:42   

Odrzuca mnie jak kobieta jest wulgarna zachowaniem itp.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2006-08-26, 18:04   

Mnie nie odrzuca wygląd, a zachowanie... Wulgarność, prostactwo, brak samokrytyki i przede wszystkim poczucie wyższości.
To jak się ubierają, jaką mają opaleniznę, makijaż i styl życia to nie moja sprawa. Niech sobie będą jakie chcą.

bigos 

Wysłany: 2006-08-28, 20:25   

Prymas napisał/a:
Cytat:
by Prymas inspired

Heh, dopiero teraz zauważyłem. :p Aż nie wypada mi się nie udzielić. ;]
No więc tak, w wyglądzie kobiety odrzucają mnie:
- ogromny biust (nawet jak jest trochę większy niż "duży" to mnie jakoś razi) :P
- "złe oczy" (czyli takie jakby "groźne" - wolałbym się nie bać) :P
- pewnie by mnie odrzucała łysina albo irokez xD
- to będzie chyba trochę chamskie, ale jak szczerość to szczerość: ogromny tyłek :p
- owłosienie tam, gdzie go być nie powinno - depilować się trza! xD
- hmm, może krzywy nos? :p

Coś do tego dodam :]
-odrzuca mnie kiedy PALI
-zaleje sie w trupa i mowi ze sie chce całować przytulac itd. kazdy z nas wie czym to sie konczy....
-Kiedy jest egoistką i arogancka
-chłopczyca trzeba o siebie dbać i pokazywac urode
-lafirynda trzeba dbać ale bez przesady kilo tapety ciezko z tym myslec....

Chyba wszystko :]

HotPepper 

Wysłany: 2006-09-01, 16:07   

manson napisał/a:
Te panie,ktore tak pogardzaja tymi pustymi,wytapetowanymi lalkami na ulicach,same byc moze w glowach maja pelno,ale w biustach im brakuje...
LOlz :) Ja gardze takimi laskami - a jednocześnie mam pełno w głowie i uroku mi nie brakuje ;) Znam niejedną taką dziewczyne - wierz mi... moze źle szukasz ? Pozatym panowie kochają takie piękne ciałka, skąpo ubrane - ja też lubie na to popatrzec - ale wytapetowanie w wieku 15 - 18 lat oznacza to że dziewczyna bardzo duzą role przyklada do swojego wyglądu, nie chce być sobą ? coś ukrywa ? , leczy inne kompleksy ? Ale zgadzam się też ,że nieraz krytykowanie takich dziewczyn jest nieuzasadnione :] Czysta zazdrość :P Tego nieznosze.
Ruget napisał/a:
mi przeszkadza czarny makijarz czerwone paznokcie hmm czarne ciuszki hmm i brak uzebienia
Czarne ciuszki i makijarz wyglądają najefektywniej ;)

Czego ja nie lubie w paniach ?
-Właśnie widocznie zniszczonych włosów ^^ Jakiś farbowanych, z odrostami i takich podpuszczonych PARU piórek.
Kocham długie naturalne włoski ... mmm mogłambym odrazu się zakochać ;) :serce:
- nie lubie kiedy panna ubierze się w coś w czym źle sie czuje ;) TO widac :>
- Nie lubie kiedy dziewczyna głośno się śmieje :) (( ojej chyba sama to robie ))
- nudziar :> nic nie mówiących , nie ciekawych, nie mających własnego zdania, krytykujących , ignorantek, udających kogoś kim nie są, zakompleksionych , ulegających zdaniom innych ...
Ostatnio zmieniony przez HotPepper 2006-09-01, 16:10, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu